Nešto je pogrešno u Haškom sudu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nešto je pogrešno u Haškom sudu
Vojvoda vam na slobodi, kuš više, jbate...To vam je došlo ko kec na Vučića.dzango wrote:Znam. Samo pokušavam da utvrdim koji su tvoji.Ero wrote:Znaš ti dobro na koje sam mislio...dzango wrote:Slovenački? One iz HB sve osudio na maksimalne kazne i za zločinačko udruživanje.Ero wrote:Što se nas tiče haški sud sudi ispravno...Naši generali su doma.
Živi i zdravi.
Inače, ja poštuujem Haški sud i njegove presude. A ti?
Ja ne poštujem. To je politički sud koji nema nikakve veze sa pravom.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Kakve to ima veze sa Hagom i nepravednim suđenjima?IvyTeasdale wrote:Vasa bolest najvise boli i nema lijeka..mislim,vas koji branite Seselja..;-)dzango wrote:Ali bi bili i Šiptari, Muslimani i Hrvati. A ne samo Srbi.Ucka wrote:dzango wrote:Znam. Samo pokušavam da utvrdim koji su tvoji.Ero wrote:Znaš ti dobro na koje sam mislio...dzango wrote:Slovenački? One iz HB sve osudio na maksimalne kazne i za zločinačko udruživanje.Ero wrote:Što se nas tiče haški sud sudi ispravno...Naši generali su doma.
Živi i zdravi.
Da je pravo u pitanju, Seselj bi sada bio u corci.
Neka Šešelja. Em ih je napušio kurcem, najebao im se majke, najeo ih govnima. Em su ga oslobodili. Kud ćeš više?Ero wrote:Vojvoda vam na slobodi, kuš više, jbate...To vam je došlo ko kec na Vučića.dzango wrote:Znam. Samo pokušavam da utvrdim koji su tvoji.Ero wrote:Znaš ti dobro na koje sam mislio...dzango wrote:Slovenački? One iz HB sve osudio na maksimalne kazne i za zločinačko udruživanje.Ero wrote:Što se nas tiče haški sud sudi ispravno...Naši generali su doma.
Živi i zdravi.
Sad ste vi(opet) na redu...Ima toga Šešelj u svom "skladištu" kol'ko o'š.dzango wrote:Neka Šešelja. Em ih je napušio kurcem, najebao im se majke, najeo ih govnima. Em su ga oslobodili. Kud ćeš više?Ero wrote:Vojvoda vam na slobodi, kuš više, jbate...To vam je došlo ko kec na Vučića.dzango wrote:Znam. Samo pokušavam da utvrdim koji su tvoji.Ero wrote:Znaš ti dobro na koje sam mislio...dzango wrote:Slovenački? One iz HB sve osudio na maksimalne kazne i za zločinačko udruživanje.Ero wrote:Što se nas tiče haški sud sudi ispravno...Naši generali su doma.
Živi i zdravi.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Trump prijeti sankcijama Haškom sudu
» Sve smo pogrešno procenili, Amerika je pogrešno procenila Srbiju: Ispovest Montgomerija posle 17 godina
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
» Sve smo pogrešno procenili, Amerika je pogrešno procenila Srbiju: Ispovest Montgomerija posle 17 godina
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
Page 2 of 2