Nešto je pogrešno u Haškom sudu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Nešto je pogrešno u Haškom sudu
PRIŠTINA - Predsednik Vlade Albanije Edi Rama je u Prištini, povodom odluke Haškog suda da lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja oslobodi krivice za ratne zločine, izjavio da postoji problem u funkcionisanju tribunala, navode danas kosovski mediji.
http://www.rtv.rs/sr_lat/region/rama-nesto-je-pogresno-u-haskom-sudu_707000.html
-----------------------------------------
Mi i Šiptari imamo identičnu politiku.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Nešto je pogrešno u Haškom sudu
Što je Albanija veća, to mi mirnije spavamo.
crvenkasti-
2014-04-17
Što se nas tiče haški sud sudi ispravno...Naši generali su doma.
Živi i zdravi.
Živi i zdravi.
Ero wrote:Što se nas tiče haški sud sudi ispravno...Naši generali su doma.
Živi i zdravi.
A Šešelj?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Ero wrote:Što se nas tiče haški sud sudi ispravno...Naši generali su doma.
Živi i zdravi.
A Šešelj?
Je tvoja junacina.
Ucka-
2016-02-15
Ispravno. Bez njega bi istina bila nepotpuna.crvenkasti wrote:Ero wrote:Što se nas tiče haški sud sudi ispravno...Naši generali su doma.
Živi i zdravi.
A Šešelj?
Slovenački? One iz HB sve osudio na maksimalne kazne i za zločinačko udruživanje.Ero wrote:Što se nas tiče haški sud sudi ispravno...Naši generali su doma.
Živi i zdravi.
Nije se izjašnjavao kada su oslobodili Haradinaja.crvenkasti wrote:
PRIŠTINA - Predsednik Vlade Albanije Edi Rama je u Prištini, povodom odluke Haškog suda da lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja oslobodi krivice za ratne zločine, izjavio da postoji problem u funkcionisanju tribunala, navode danas kosovski mediji.
http://www.rtv.rs/sr_lat/region/rama-nesto-je-pogresno-u-haskom-sudu_707000.html
-----------------------------------------
Mi i Šiptari imamo identičnu politiku.
Dobro je Rama onda rekao. Nešto što je pogrešno je kad oslobode Šešelja, a nešto što je ispravno je kad oslobode naše i šiptarske generale.
crvenkasti-
2014-04-17
Inače, čujem da na inaguraciju Tačija idu samo predsednik Albanije i Kolinda. Hoće ljudi da proslave u krugu porodice. Samo najbliži.
Znaš ti dobro na koje sam mislio...dzango wrote:Slovenački? One iz HB sve osudio na maksimalne kazne i za zločinačko udruživanje.Ero wrote:Što se nas tiče haški sud sudi ispravno...Naši generali su doma.
Živi i zdravi.
Inače, ja poštuujem Haški sud i njegove presude. A ti?
Znam. Samo pokušavam da utvrdim koji su tvoji.Ero wrote:Znaš ti dobro na koje sam mislio...dzango wrote:Slovenački? One iz HB sve osudio na maksimalne kazne i za zločinačko udruživanje.Ero wrote:Što se nas tiče haški sud sudi ispravno...Naši generali su doma.
Živi i zdravi.
Ja ne poštujem. To je politički sud koji nema nikakve veze sa pravom.
zapadne zemlje se uzdrzavaju,
nisu bas voljni da nastave da iritiruaju srbiju.
jednostavno zaziru od sopstvenog naroda.
daju podrsku onima koji sve masovnije
podrzavaju IS i teroriste, pre neki dan
poginuo siptar sa kosmeta u siriji, 22 godine
nisu bas voljni da nastave da iritiruaju srbiju.
jednostavno zaziru od sopstvenog naroda.
daju podrsku onima koji sve masovnije
podrzavaju IS i teroriste, pre neki dan
poginuo siptar sa kosmeta u siriji, 22 godine
Guest- Guest
Haški sud radi po kvotama - toliko i toliko osudimo, toliko i toliko pustimo...balans, da raja bude mirna i ovce na broju...nekad se preračunaju, zaseru, a bože moj, kad se radi i griješi se.
Guest- Guest
gdin rama je u pravu.hag odjebat i napokon lov na cetnike zapocet.ucit od mossada...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
dzango wrote:Znam. Samo pokušavam da utvrdim koji su tvoji.Ero wrote:Znaš ti dobro na koje sam mislio...dzango wrote:Slovenački? One iz HB sve osudio na maksimalne kazne i za zločinačko udruživanje.Ero wrote:Što se nas tiče haški sud sudi ispravno...Naši generali su doma.
Živi i zdravi.
Da je pravo u pitanju, Seselj bi sada bio u corci.
Ucka-
2016-02-15
Ali bi bili i Šiptari, Muslimani i Hrvati. A ne samo Srbi.Ucka wrote:dzango wrote:Znam. Samo pokušavam da utvrdim koji su tvoji.Ero wrote:Znaš ti dobro na koje sam mislio...dzango wrote:Slovenački? One iz HB sve osudio na maksimalne kazne i za zločinačko udruživanje.Ero wrote:Što se nas tiče haški sud sudi ispravno...Naši generali su doma.
Živi i zdravi.
Vasa bolest najvise boli i nema lijeka..mislim,vas koji branite Seselja..;-)dzango wrote:Ali bi bili i Šiptari, Muslimani i Hrvati. A ne samo Srbi.Ucka wrote:dzango wrote:Znam. Samo pokušavam da utvrdim koji su tvoji.Ero wrote:Znaš ti dobro na koje sam mislio...dzango wrote:Slovenački? One iz HB sve osudio na maksimalne kazne i za zločinačko udruživanje.Ero wrote:Što se nas tiče haški sud sudi ispravno...Naši generali su doma.
Živi i zdravi.
2014-04-12
Vojvoda vam na slobodi, kuš više, jbate...To vam je došlo ko kec na Vučića.dzango wrote:Znam. Samo pokušavam da utvrdim koji su tvoji.Ero wrote:Znaš ti dobro na koje sam mislio...dzango wrote:Slovenački? One iz HB sve osudio na maksimalne kazne i za zločinačko udruživanje.Ero wrote:Što se nas tiče haški sud sudi ispravno...Naši generali su doma.
Živi i zdravi.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Trump prijeti sankcijama Haškom sudu
» Sve smo pogrešno procenili, Amerika je pogrešno procenila Srbiju: Ispovest Montgomerija posle 17 godina
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
» Sve smo pogrešno procenili, Amerika je pogrešno procenila Srbiju: Ispovest Montgomerija posle 17 godina
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
Page 1 of 2