Reforma se svela na poskupljenje svega pa i pregleda na hitnoj
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Reforma se svela na poskupljenje svega pa i pregleda na hitnoj
a ne da mi se više,ako su to one reforme koje će zaustaviti bijedu i iseljavanje onda ok ali mislim da je netko usrao motku,opet.Zato velim,pa-pa Most i sve ono što su bili obećavali,od HDZ-a i Karamarka nisam ništa ni očekivao.deda na aparatima wrote:vili40 wrote:glasali smo za štednju i rezove ali su nas nešto uvjeravali da će to raditi drugdje i na drugi način.Imam pamćenje ko slon i po meni Most se zarušio.Neće više imati prilike davati lažna obećanja.deda na aparatima wrote:RayMabus wrote:Za ovakve gulikože više nitko neće glasat.
Ja sam za ovu ideju al znam kolika je dnevnica u Hr.
OVO IM JE KRAJ.
Zar niste glasali za štednju i zahtjevali rezove?
Sad kad ovaj štedi i reže vi ga zovete gulikožom i sociopatom.
Ako ste htjeli da država više izdvaja za socjalne kategorije, zdravstvo, školstvo itd. zašto ste glasali za štednju?
Plaće uhljeba čine 8% BDPa, trošak HZZOa je 20% BDPa.
Gdje mogu više rezati?
Jebiga, to je tako kad se ne razmišlja što se želi, nego je glavni cilj da se sjebe onog suprotne ideologije, a onda upadneš u vlastitu rupu.
Dok god budete forsirali da privatni sektor financira državu kroz poreze, i zagovarali štednju, BDP će padati a nezaposlenost rasti.
Možda se, kad tresneš glavom o pod, naučiš pameti, možda ne, tko zna.
vili40- Posts : 11107
2015-08-02
Owi rade uslugu lijewići koja če dobit iduće izbore jer će smanjit zadužiwanje ( narawno preko naših leđa a ne swojih ) i onda lijewića u idučem mandatu ima bolje uwjete da se zaduži.
Swe pet.
Swe pet.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ova reforma bi trebala biti samo jedan dio od slagalice od 500-1000 dijelova. Svaka reforma ce isi na otpor. Tako je . Jednostavno je to tako. Uvijek ce netko biti zkinut, netko ce se osjecati zakinut i sl. Slucaj ove reforme je sta daje instant rezultate. rezultat mora biti vidljiv u tri do sest mjeseci. Ukoliko ne dadne rezultat, vratiti na staro koje ne valja. Jedino je sigurno da ovo sada ne valja. Dakle???
2014-04-14
deda na aparatima wrote:preko_vode_do_slobode wrote:
evo moj frend ing dobio otkaz iz državne uprave iako je radio koristan posao, a umjesto njega došlo novih 20ak pravnika
zašto bi inženjer trebao raditi posao pravnika, za koji nije kvalificiran, u državnoj upravi, a pravnik biti na burzi?
inženjer treba raditi inženjerski posao
radio je inžinjerski posao gdje je trebalo tipa 18inžinjera i 2 pravnika..
odmah je u startu došlo 10:10 , tako da su njih 10ak inžinjera kasnila sa obradom, a 10ak pravnika je uglavnom po uredima surfalo netom i pričalo o HDZu.. na kraju je broj pravnika još više povećan, mogu ti detalje na p.m možeš sve provjeriti
Guest- Guest
isti slučaj i sa mnom,htjeli su me zadržati u bolnici do ponedjeljka i dolaska specijaliste ali sam inzistirao da idem kući i potpisao lijevom rukom jer desnom nisam mogao.Da foliranti,jebem im mater folirantsku,baš su si taj izgovor našli.mutava baštarda wrote:ja sam zadnji put vodio meštra koji mi je rasicao prase, udario se sikirom po ruci. doktor je bio folirant pa ga htio poslati u split na snimanja i raznorazna čudesa, a ovaj nije htio nego da ga tu zakrpe pa da može ići kući. potpisao da je na njegovu odgovronost, sašilo ga i otišao kući...vili40 wrote:Bio sam na hitnoj puno puta radi sebe ili drugog ali do sada tamo nisam vidio ni jednog foliranta.Seru i izmišljaju.abraham wrote:Kako odbiti folirante, One koji su zeljni razgovora, i sl od hitne pomoci???? Ne znam ali kako smanjiti guzvu u tramvaju u Zagrebu. Ukinuti besplatni pokaz za umirovljenike.
vili40-
2015-08-02
Sve je to super itd itd itd samo neće dobit iduće izboreabraham wrote:Ova reforma bi trebala biti samo jedan dio od slagalice od 500-1000 dijelova. Svaka reforma ce isi na otpor. Tako je . Jednostavno je to tako. Uvijek ce netko biti zkinut, netko ce se osjecati zakinut i sl. Slucaj ove reforme je sta daje instant rezultate. rezultat mora biti vidljiv u tri do sest mjeseci. Ukoliko ne dadne rezultat, vratiti na staro koje ne valja. Jedino je sigurno da ovo sada ne valja. Dakle???
POVJERENJE JEDNOM IZIGRANO TEŠKO SE VRAĆA.
PA PA MOST.
2014-04-11
Dakle, ne mijenjaj nista. Dobro je kako je. Za dvije godine cete biti presretni kada dobijete da vas pregleda doktor koji je zavrsio u Foci-BiH ili Allepu. Diplomu nisu pokazali ali ljudi smo, vjerujemo na rijec.
2014-04-14
jo sun segutra bi vaditi krv,vili40 wrote:isti slučaj i sa mnom,htjeli su me zadržati u bolnici do ponedjeljka i dolaska specijaliste ali sam inzistirao da idem kući i potpisao lijevom rukom jer desnom nisam mogao.Da foliranti,jebem im mater folirantsku,baš su si taj izgovor našli.mutava baštarda wrote:ja sam zadnji put vodio meštra koji mi je rasicao prase, udario se sikirom po ruci. doktor je bio folirant pa ga htio poslati u split na snimanja i raznorazna čudesa, a ovaj nije htio nego da ga tu zakrpe pa da može ići kući. potpisao da je na njegovu odgovronost, sašilo ga i otišao kući...vili40 wrote:Bio sam na hitnoj puno puta radi sebe ili drugog ali do sada tamo nisam vidio ni jednog foliranta.Seru i izmišljaju.abraham wrote:Kako odbiti folirante, One koji su zeljni razgovora, i sl od hitne pomoci???? Ne znam ali kako smanjiti guzvu u tramvaju u Zagrebu. Ukinuti besplatni pokaz za umirovljenike.
u žepu mi je uputnica za ortopeda, i pregled gastroenterologa. u sedmon misecu iden na mr glave, prošli misec san obavi ct, eeg, ekg i neurološki pregled. zoč ne bi hodi na preglede...
muhte je...press
2014-04-16
Hrvatski ministar zdravlja najavljuje reformu zdravstvenog sistema. Pacijentima obećava bržu i dostupniju uslugu, a oni se boje rasta troškova i smanjenja broja dostupnih usluga.
2014-04-11
Ja nikada nisam dobio izbore. Kao ni moji. Sve sta pisem je iz iskustva jedne druge drzave. Nema tople vode niti carobnog stapica.RayMabus wrote:Sve je to super itd itd itd samo neće dobit iduće izboreabraham wrote:Ova reforma bi trebala biti samo jedan dio od slagalice od 500-1000 dijelova. Svaka reforma ce isi na otpor. Tako je . Jednostavno je to tako. Uvijek ce netko biti zkinut, netko ce se osjecati zakinut i sl. Slucaj ove reforme je sta daje instant rezultate. rezultat mora biti vidljiv u tri do sest mjeseci. Ukoliko ne dadne rezultat, vratiti na staro koje ne valja. Jedino je sigurno da ovo sada ne valja. Dakle???
POVJERENJE JEDNOM IZIGRANO TEŠKO SE VRAĆA.
PA PA MOST.
2014-04-14
Nema njima više povratka na vlast. Ushrali su ljude. Ljudi se boje. Pa neče nitko njima dat glas.
GOTOVO JE TO.
PA PA MOST.
GOTOVO JE TO.
PA PA MOST.
2014-04-11
A kad se sjetim kako ste ovdje dizali MOST u nebesa...hahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Dosadna tema.
Iduće izbore dobiva lijevica , živi zid i slićna ekipa
Iduće izbore dobiva lijevica , živi zid i slićna ekipa
2014-04-11
To je fenomenalno... Npr. moj stari je radio 40 godina i redovtoizdvajao petnaestak posto iz bruto plaće za zdravstvo. Bogu hvala zdravlje ga je služilo pa nije nikada bio na liječenju u bolnici i sad pod stare dane ako završi na hitnoj nekakav seronja može procijeniti da mu nije ništa ali ako baš inzistira da ga se pregleda onda će mu to dodatno naplatiti?! Yebeš to kaj je izdvajao i kaj izdvaja za zdravstvo i kaj plaća dopunsko... Ko mu jebe mater. Jako dobro!
haha, odličnoprovocator wrote:To je fenomenalno... Npr. moj stari je radio 40 godina i redovtoizdvajao petnaestak posto iz bruto plaće za zdravstvo. Bogu hvala zdravlje ga je služilo pa nije nikada bio na liječenju u bolnici i sad pod stare dane ako završi na hitnoj nekakav seronja može procijeniti da mu nije ništa ali ako baš inzistira da ga se pregleda onda će mu to dodatno naplatiti?! Yebeš to kaj je izdvajao i kaj izdvaja za zdravstvo i kaj plaća dopunsko... Ko mu jebe mater. Jako dobro!
to van je vaša borba dala
2014-04-16
toliko o borbi tebe i tvoga staroga za socijalizam. mogao je svu tu lovu staviti sa strane, i ako bi ga šta zabolilo , mogao je platiti liječnje u dubaiu.. ovako će dobiti socijalističko krpanje..aben wrote:haha, odličnoprovocator wrote:To je fenomenalno... Npr. moj stari je radio 40 godina i redovtoizdvajao petnaestak posto iz bruto plaće za zdravstvo. Bogu hvala zdravlje ga je služilo pa nije nikada bio na liječenju u bolnici i sad pod stare dane ako završi na hitnoj nekakav seronja može procijeniti da mu nije ništa ali ako baš inzistira da ga se pregleda onda će mu to dodatno naplatiti?! Yebeš to kaj je izdvajao i kaj izdvaja za zdravstvo i kaj plaća dopunsko... Ko mu jebe mater. Jako dobro!
to van je vaša borba dala
Guest- Guest
Ti si malo glup, jelda? Pa nije on dobrovoljno davao nego su mu uzimali, trupino! Osim toga i meni, kao i svima koji rade, uzimaju 15% iz bruto plaće... I još moramo plaćati dopunsko. Kakve to veze ima s borbom za socijalizam, kretenčino?preko_vode_do_slobode wrote:
toliko o borbi tebe i tvoga staroga za socijalizam. mogao je svu tu lovu staviti sa strane, i ako bi ga šta zabolilo , mogao je platiti liječnje u dubaiu.. ovako će dobiti socijalističko krpanje..
provocator wrote:Ti si malo glup, jelda? Pa nije on dobrovoljno davao nego su mu uzimali, trupino! Osim toga i meni, kao i svima koji rade, uzimaju 15% iz bruto plaće... I još moramo plaćati dopunsko. Kakve to veze ima s borbom za socijalizam, kretenčino?preko_vode_do_slobode wrote:
toliko o borbi tebe i tvoga staroga za socijalizam. mogao je svu tu lovu staviti sa strane, i ako bi ga šta zabolilo , mogao je platiti liječnje u dubaiu.. ovako će dobiti socijalističko krpanje..
Kako funkcionira auto osiguranje? Da li nakon što istekne dobiješ novac natrag, ili se taj novac potroši na sudare koje su drugi uzrokovali?
Isto je i sa zdravstvenim osiguranjem, ti plaćaš samo dio stvarne cijene, a rizik se rasporedi na sve.
Guest- Guest
Zdravstvo će spasiti onaj koij je zadarsku bolnicu doveo u milijunske dugove.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
to je zapravo dobra strategija,
ko devedesetih kad su propale socijalističke mastodonte preuzimali razlagači i uništavali ih do kraja.
ko devedesetih kad su propale socijalističke mastodonte preuzimali razlagači i uništavali ih do kraja.
2014-04-16
Djevojka koja je u prometnoj nesreći u našem gradu u utorak ujutro zadobila teške ozljede kuka i zdjelice, puna 24 sata čekala je snimanje MSCT uređajem jer u bolnici na Firulama nije radilo dizalo!
Iako u zdravstvenom kompleksu na Firulama postoji 41 dizalo, da cjelokupna situacija bude još tragičnija, nitko se nije dosjetio odgurati krevet-kolica do nekog drugog lifta i spustiti se do podrumskih prostorija.
Doduše, da se to i učinilo, ponovno bi bilo otežano manipulirati krevet-kolicima zbog njihove veličine, a upitno je bi li se njima uopće moglo ući u pretprostor u kojem se nalazi MSCT jer vrata nisu puno šira od ležaja za bolesnike. Tako je stradala djevojka nakon mnogo teškoća smještena na bolnički Odjel traumatologije, gdje smo je jučer ujutro posjetili i gdje nam je rekla kako ni tada, više od 24 sata nakon nesreće, još nije bila podvrgnuta pretragama na spomenutom uređaju.
Iako u zdravstvenom kompleksu na Firulama postoji 41 dizalo, da cjelokupna situacija bude još tragičnija, nitko se nije dosjetio odgurati krevet-kolica do nekog drugog lifta i spustiti se do podrumskih prostorija.
Doduše, da se to i učinilo, ponovno bi bilo otežano manipulirati krevet-kolicima zbog njihove veličine, a upitno je bi li se njima uopće moglo ući u pretprostor u kojem se nalazi MSCT jer vrata nisu puno šira od ležaja za bolesnike. Tako je stradala djevojka nakon mnogo teškoća smještena na bolnički Odjel traumatologije, gdje smo je jučer ujutro posjetili i gdje nam je rekla kako ni tada, više od 24 sata nakon nesreće, još nije bila podvrgnuta pretragama na spomenutom uređaju.
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nakon izbora poskupljenje zdravstva
» Ivosevic zavrsio na hitnoj,susjed ga udario sakom
» Počelo je: "Odbili su mi pregledati bolesnu majku na hitnoj u Gospiću"
» Ristović: Izbačeni smo iz vile, kći je završila na Hitnoj; vlasnik: Uništili su kuću
» LIDIJA BAČIĆ U SEKSI DONJEM RUBLJU POKAZALA SVU RASKOŠ: ‘Evo završio sam na hitnoj od ove slike’
» Ivosevic zavrsio na hitnoj,susjed ga udario sakom
» Počelo je: "Odbili su mi pregledati bolesnu majku na hitnoj u Gospiću"
» Ristović: Izbačeni smo iz vile, kći je završila na Hitnoj; vlasnik: Uništili su kuću
» LIDIJA BAČIĆ U SEKSI DONJEM RUBLJU POKAZALA SVU RASKOŠ: ‘Evo završio sam na hitnoj od ove slike’
Page 3 of 4