ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reforma se svela na poskupljenje svega pa i pregleda na hitnoj

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Reforma se svela na poskupljenje svega pa i pregleda na hitnoj Empty Reforma se svela na poskupljenje svega pa i pregleda na hitnoj

Post by Kermit 6/4/2016, 20:34

http://www.jutarnji.hr/reforma-hitne-pomoci--svi-koji-nisu-hitni-slucajevi-placat-ce-150-kuna-participacije-/1555851/
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Reforma se svela na poskupljenje svega pa i pregleda na hitnoj Empty Re: Reforma se svela na poskupljenje svega pa i pregleda na hitnoj

Post by Kermit 6/4/2016, 20:35

Reforma se svela na poskupljenje svega pa i pregleda na hitnoj Naki__1051640S1
ovaj izgleda kao sociopata i to bez dubljeg pregleda po stručnoj osobi
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Reforma se svela na poskupljenje svega pa i pregleda na hitnoj Empty Re: Reforma se svela na poskupljenje svega pa i pregleda na hitnoj

Post by mutava baštarda 6/4/2016, 20:58

smrklo se pacijentima i zdravstvenom sustavu, ali će zato svaniti šamanima, ranarima itd... mogli bi uvesti i opciju za teže slučajeve, recimo neki siromah operiran bez dopunskog osiguranja da mu se omogući prodaja bubrega da plati troškove liječenja. Za lakše ozljede postoji rakija, ili kod baba Luce na Vojnić ,za lomove i iščašene zglobove, koja vlada medicinskim tehnikama koje je netko u njenoj obitelji pokupio u WW1..

2015-09-14

Back to top Go down

Post by v_vlado 6/4/2016, 21:04

A branitelji,?????jel to vrijedi za njih ili su oni izuzeti......za koju se pičku materinu borili?????
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2016, 21:29

doduše nećete vjerovati, ali baš pričam sa jednom osobom, kaže da su naše bolnice pune fejk pacjenata.. tipa ekipa dobije temperaturu 37.8 i onda trči na hitnu, i onda hitna koja treba tipa spašavati ljude koje strefi prometna ili infarkt , gubi vrijeme na ovakve.. kaže jedna doktorica da je baš preko 90% ekipe koja je došla na hitnu ekipa koja tamo nije smjela biti po nikojoj logici, nekima je čak i dosadno pa se tako druže..

tako da nije sve crno bijelo, pošto propadamo, mladi ljudi iseljavaju u irsku jer HDZ,uhljebi,lopovi,sdp, antifašisti su uništili budućnost države, a starci hoće , penzije, bolnice, sve ide ukurac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2016, 21:30

v_vlado wrote:A branitelji,?????jel to vrijedi za njih ili su oni izuzeti......za koju se pičku materinu borili?????
a i ti si naporan sa braniteljima.. u svakoj drugoj temi branitelji, kao što je nemanji ovaj evi u svakoj drugoj temi kolinda i mamić, eri kolinda, drugima ustaše i partizani itd.. imaš li koju drugu fiksaciju osim branitelja
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 6/4/2016, 21:33

preko_vode_do_slobode wrote:doduše nećete vjerovati, ali baš pričam sa jednom osobom, kaže da su naše bolnice pune fejk pacjenata.. tipa ekipa dobije temperaturu 37.8 i onda trči na hitnu, i onda hitna koja treba tipa spašavati ljude koje strefi prometna ili infarkt , gubi vrijeme na ovakve.. kaže jedna doktorica da je baš preko 90% ekipe koja je došla na hitnu ekipa koja tamo nije smjela biti po nikojoj logici, nekima je čak i dosadno pa se tako druže..

tako da nije sve crno bijelo, pošto propadamo, mladi ljudi iseljavaju u irsku jer HDZ,uhljebi,lopovi,sdp, antifašisti su uništili budućnost države, a starci hoće , penzije, bolnice, sve ide ukurac
Uspiju li odrzati ovo, usteda ce biti izmedju 30-50%. Vec vidjeno. Kada je besplatno, ajd da vidim koliko mi je tlak a i govno mi se nekako popriejcilo pa smrdi kada prdnem preko njega. Doktore, sto mi je ?????
abraham
abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2016, 21:34

Zoooviiiiii samoooo zooovvvviiiiiiiiiiii sviiiiii ćeeeeee sookoolooooviiiiiiiiiiiiiii...........

Reforma se svela na poskupljenje svega pa i pregleda na hitnoj Hitna%20foto%20Nenad%20Mihajlovic_1000x0

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 6/4/2016, 21:38

i to je to,od predizbornih obećanja opet ništa a reforme po starom superhikovom običaju,opleti po običnom puku,bolesnim i siromašnim naivcima koji su vjerovali da će ovaj puta biti drugačije.
pa-pa Most i pa-pa ova nova opcija u koju su ljudi gajili nadu.I tko bi to rekao ali Milanoviću opet rastu dionice,ni krivom ni dužnom. :yaay
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2016, 21:41

abraham wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:doduše nećete vjerovati, ali baš pričam sa jednom osobom, kaže da su naše bolnice pune fejk pacjenata.. tipa ekipa dobije temperaturu 37.8 i onda trči na hitnu, i onda hitna koja treba tipa spašavati ljude koje strefi prometna ili infarkt , gubi vrijeme na ovakve.. kaže jedna doktorica da je baš preko 90% ekipe koja je došla na hitnu ekipa koja tamo nije smjela biti po nikojoj logici, nekima je čak i dosadno pa se tako druže..

Uspiju li odrzati ovo, usteda ce biti izmedju 30-50%. Vec vidjeno. Kada je besplatno, ajd da vidim koliko mi je tlak a i govno mi se nekako popriejcilo pa smrdi kada prdnem preko njega. Doktore, sto mi je ?????
točno to, uglavnom hitna se zagužuje tim fejk intervencijama i pozivima, a ima doslovno senilnih staraca koji se na takav način "druže i zabavljaju".. opet ovo mi priča jedna osoba, možda nisam u pravu,
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 6/4/2016, 21:43

preko_vode_do_slobode wrote:
abraham wrote:

točno to, uglavnom hitna se zagužuje tim fejk intervencijama i pozivima, a ima doslovno senilnih staraca koji se na takav način "druže i zabavljaju".. opet ovo mi priča jedna osoba, možda nisam u pravu,
Mislim da je cifra od 90% malo pretjerana ali da je velika , jest. Druga faza je smanjenje personala, jer nema potrebe. Na kraju ce se opet cekati na hitnoj. Bilo kako bilo vec vidjeno. Redovi ce se smanjiti kao i vrijeme cekanja, na hitnoj.
abraham
abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2016, 21:44

Nabili su cijenu za naš standard ( plaće i pemzije ). Ideja je bazićno ok al ovo je guljenje.

Prognoziram povratak lijevice na idućim izborima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2016, 21:45

asilovski wrote:
ovaj izgleda kao sociopata i to bez dubljeg pregleda po stručnoj osobi

zašto bi bio sociopat ako želi uravnotežiti proračun HZZOa, ili postići njegov suficit

on radi ono za što je duboko uvjeren da je ispravno, čovjek vjeruje da privatni sektor financira državu, kao i većina vas koji se žalite na poreze

provodi mjere štednje u javnom sektoru, ako javni sektor štedi, to znači da razliku mora nadoknaditi privatni sektor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2016, 21:47

Za ovakve gulikože više nitko neće glasat.

Ja sam za ovu ideju al znam kolika je dnevnica u Hr.

OVO IM JE KRAJ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 6/4/2016, 21:48

RayMabus wrote:Zoooviiiiii samoooo zooovvvviiiiiiiiiiii sviiiiii ćeeeeee sookoolooooviiiiiiiiiiiiiii...........

Reforma se svela na poskupljenje svega pa i pregleda na hitnoj Hitna%20foto%20Nenad%20Mihajlovic_1000x0

lol!
Mogli bi uvesti i intervencije na parne i neparne dane. Ponedjeljak... žao nam je, utorkom, četvrtkom i subotom izlazimo na teren...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by abraham 6/4/2016, 21:53

Hitnu medicinsku pomoc moraju dobiti svi. Dovoljan je bilo kakov valjan dokument da se izvrsi indentifikacija. Kada dobijes pomoc , dobijes i fakturu doma da je platis. Treba se takodjer omoguciti da se placa obrocno za one sa slabijim primanjima. Dakle nitko ne smije ostati bez ukazane pomoci ali plati.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 6/4/2016, 21:57

Da, da dodam. Nisu ovi sta su na vlasti neki genijalci vec prepisuju sto su drugi vec uradili i polucili neki rezultat.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by vili40 6/4/2016, 21:57

bio sam slomio rame i otišao na hitnu u rane jutarnje sate,doktor spavao ali ajde,probudili ga pa me poslao na rengen pa tamo zvonim pola sata a ispod zvona piše "pozvonite samo 1 puta",pa onda zvonim ko luđak dok se rengenmajstor nije nekako probudio,i tako to,zagipsali me a već je bilo vrijeme za ručati. :D:Nadam se da nisam ništa zgriješio po novom,jest da sam uznemiravao tamo osoblje ali časna mi riječ,nisam htio.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 6/4/2016, 21:58

abraham wrote:Hitnu medicinsku pomoc moraju dobiti svi. Dovoljan je bilo kakov valjan dokument da se izvrsi indentifikacija. Kada dobijes pomoc , dobijes i fakturu doma da je platis. Treba se takodjer omoguciti da se placa obrocno za one sa slabijim primanjima. Dakle nitko ne smije ostati bez ukazane pomoci ali plati.
zašto ne bi omogućili i da pacijenti koji ne žele i ne mogu obročno plaćati mogli uz pruženu medicinsku uslugu prodati bolnici jedan bubreg i riješili se tereta obročne oplate, a bolnica da još malo zaradi na dodatnoj usluzi...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 6/4/2016, 22:00

vili40 wrote:bio sam slomio rame i otišao na hitnu u rane jutarnje sate,doktor spavao ali ajde,probudili ga pa me poslao na rengen pa tamo zvonim pola sata a ispod zvona piše "pozvonite samo 1 puta",pa onda zvonim ko luđak dok se rengenmajstor nije nekako probudio,i tako to,zagipsali me a već je bilo vrijeme za ručati. :D:Nadam se da nisam ništa zgriješio po novom,jest da sam uznemiravao tamo osoblje ali časna mi riječ,nisam htio.
da si došao kod babe luce na namještanje ramena, pas bi ti izgrizao nogavice, ali usluga bi bila mnogo brža..
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics