Pitanja za dečke i cure
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Pitanja za dečke i cure
Odes u specijaliziranu prodavaonicu i isprobas koji ti pase :DAlfaOmega wrote:Ja nikad nisam moga naći taj prorez. Ono, nalazio sam nekakve oscilacije, ali tijesno je to sve.malkavian wrote:Određene muške osobe jebu prorez od kauča. To im je kao neka vježba prije prave stvari
Guest- Guest
Pa ljudi se svacime hvale. Mozda je glupost a mozda je i ozbiljan. Ko ce ga znatibetty.boop wrote:malkavian wrote:Pa valjda je koristio nekakve lubrikante ili je mazohist,nemam pojmabetty.boop wrote:da ti nije to malo 'suho' ?
a kako imas pojma da gura u kauc ?
Guest- Guest
21 stoljeće je napravilo svoje. Nekada su zene sluzile samo jednoj svrsi, a sada znaju šta je wd-40. Horor
Guest- Guest
Ovo cu dobiti za rodendan! Nisam ni znao da tako sta postoji :D
Guest- Guest
malkavian wrote:21 stoljeće je napravilo svoje. Nekada su zene sluzile samo jednoj svrsi, a sada znaju šta je wd-40. Horor
To je nama naša borba dala.
Guest- Guest
Gotovo da si ovim postom iščupao iz mene još kakav dovitljivo vrckav odgovor. Ali ipak, samo gotovo.
Guest- Guest
kic wrote:zivotinje i nemaju neka prava..
Ako se ne varam, posljednjim izmjenama Kaznenog zakona je za mučenje životinja propisana zatvorska kazna. Također su zakonom regulirani i uvjeti držanja određenih životinja.
Guest- Guest
zakon o dobrobiti zivotinja je bio tako povrsan kad sam ga zadnji put citao, mozda su ga popravili ali skroz los je bio.. mucenje zivotinja kod nas kao delikt nije ni postojalo do 98'
Ako sam dobro informirana, prema tim posljednjim izmjenama za mučenje više ne postoji ni mogućnost da se izrekne novčana kazna kao što je to bilo prije, već je propisana kazna zatvorom. Zapravo, ima dosta noviteta po tom pitanju, al' trebalo bi virnuti u zakon da ne laprdam bezveze.
Guest- Guest
vidim sad, kazna 1g, prevedeno u nasu stvarnost to vecinom se izrece uvjetna osuda, nasa najprimjenjenija kazna statisticki..
Pitanje za ženske i kica :D Na skali od 1 do 10, koliko volite kurac?
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Pitanja za dečke i cure
» Pitanje za dečke?
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» bajkerske cure...
» Pitanje za dečke?
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» bajkerske cure...