Pitanja za dečke i cure
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Pitanja za dečke i cure
Činjenice? Pa da, to da žene 24/7 misle samo na kurac i jebanje je fakat pravi neupitni truizam. Dovoljno je da se osvrneš oko sebe i jedino što vidiš su silne horde žena koje se frenetično bacaju po podu i vrište "kurac! kurac!" jer je to jedino na što misle. Ne znam ni kako sam otipkala ovo do kraja jer mi samo kurac plamti u očima, a slina se polako cijedi niz bradu.
Guest- Guest
Barem uvijek nađemo put nazad zahvaljajući balavom tragu koji ostavljamo za sobom... Tako ti je to kad si žena i misliš samo na kurac i jebanje 24/7.
Guest- Guest
smijesna si, priznajem, :D ali evo ja se ispričavam.Vegvísir wrote:Činjenice? Pa da, to da žene 24/7 misle samo na kurac i jebanje je fakat pravi neupitni truizam. Dovoljno je da se osvrneš oko sebe i jedino što vidiš su silne horde žena koje se frenetično bacaju po podu i vrište "kurac! kurac!" jer je to jedino na što misle. Ne znam ni kako sam otipkala ovo do kraja jer mi samo kurac plamti u očima, a slina se polako cijedi niz bradu.
osvjestila si me i okrenula si me na pravi put sa samo jednim postom. svaka ti čast
Guest- Guest
E veg,ipak si trebala biti prosvjetnik :D
Ovo sa tragom....zamislila sam si....!
Guest- Guest
Zagy wrote:E veg,ipak si trebala biti prosvjetnik :D
sa tragom je moja fora...
Guest- Guest
No, pa dosta bi biloVegvísir wrote:Barem uvijek nađemo put nazad zahvaljajući balavom tragu koji ostavljamo za sobom... Tako ti je to kad si žena i misliš samo na kurac i jebanje 24/7.
Ispričao sam se!
Guest- Guest
malkavian wrote:smijesna si, priznajem, :D ali evo ja se ispričavam.
osvjestila si me i okrenula si me na pravi put sa samo jednim postom. svaka ti čast
Ma ne, ne daj se ti smesti u svom uvjerenju. Da mi je namjera izvoditi na pravi put, osnovala bih kakv kult ili novi religijski pokret. Draže mi osvrtati se na komentare bacanjem simpatičnih dovitljivosti bez tereta mesijanskog kompleksa.
Guest- Guest
Braćala wrote:Zagy wrote:E veg,ipak si trebala biti prosvjetnik :D
sa tragom je moja fora...
Zbilja?! :D
Guest- Guest
malkavian wrote:No, pa dosta bi biloVegvísir wrote:Barem uvijek nađemo put nazad zahvaljajući balavom tragu koji ostavljamo za sobom... Tako ti je to kad si žena i misliš samo na kurac i jebanje 24/7.
Ispričao sam se!
Da,upao je i privukao pažnju ,sada ga primimo ,zasluzio je....:D
Guest- Guest
Zagy wrote:E veg,ipak si trebala biti prosvjetnik :D
Da, ja sam nekako vizualizirala kako idem negdje u kasnim noćnim satima sretna što se se balavi trag blago presijava pod nježnim mjesečvim svjetlom, zahvalna što ću u svakom trenutku pronaći put kući.
Guest- Guest
malkavian wrote:No, pa dosta bi biloVegvísir wrote:Barem uvijek nađemo put nazad zahvaljajući balavom tragu koji ostavljamo za sobom... Tako ti je to kad si žena i misliš samo na kurac i jebanje 24/7.
Ispričao sam se!
Ne ide to tek tako...
Nego, kad si već tu, dobrodošao.
Guest- Guest
Boze bracala...
Ovo sa pizdinim mokrim tragom je previse za moje oci...
Bfff
Ovo sa pizdinim mokrim tragom je previse za moje oci...
Bfff
Guest- Guest
barem ces imati vazdusne jastuke zapremine 30 litara, a ne 50...
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Pitanja za dečke i cure
» Pitanje za dečke?
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» bajkerske cure...
» Pitanje za dečke?
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» bajkerske cure...