Opljačkan MUP
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Opljačkan MUP
To ne znam ali znam da je dvadesetak godina jahao toliko blizu Nine da je kuk izlizao. Bili su Istarski Boro i Ramiz, Bonie & Clyde, Butch Cassidy & Sundance KId. Nista nije znao. Drugi covjek IDS-a. Tipicna rvatska prica goluba prevrtaca. Mesic pjeva ustashke, urla da je rvatka u Posusju, Karamrko tvori detudjmanizaciju i histeriju protiv "ercegovaca" a vidi ih danas. Kajin je isti materijal. Vidim da se cesto nakaci na Marcel-ove tekstove. Da je jos u sabor i IDS , vjerojatno bi ga prozivao za povijesni revizionizam i ustashtvo.Ucka wrote:abraham wrote:Majku mu jebem kako Kajin sada sve to zna?? Dok je bio Jakovcicev pobocnik, diplio je nesta savim drugo. Tada nije znao za ove stvari. Nije znao za mafijasku strukturu IDS-a???? Nije znao za "suradnju" sa Hypo bankom?? Slazem se sa zdanjih nekoliko istupa ali mu vjerujem kao Mesicu ili njegovom pobocniku Karamarku npr. Ili je jako glup ili toliko pokvaren da dobro pokriva drzanje ljestvi, Nini . Mozda je samo potup.
I on je imao aferu sa lovom i pronevjerom iste.
abraham- Posts : 14694
2014-04-14
ovaj čmarcellus je tipična hrvatska verzija naPRDnjaka (nije ni čudo da je za HDZ), za sve mu kriva prethodna vlast...
Guest- Guest
jebiga politički konvertizam je popularan sport u hrvata. Još će Kajin uć u HČSP, Istra Hrvatima
marcellus wrote:jebiga politički konvertizam je popularan sport u hrvata. Još će Kajin uć u HČSP, Istra Hrvatima
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Braćala wrote:ovaj čmarcellus je tipična hrvatska verzija naPRDnjaka (nije ni čudo da je za HDZ), za sve mu kriva prethodna vlast...
pa kajin sere po ovoj vlasti. I ima pravo. U MUP-u je med i mlijeko po Orepiću. Možda treba dat i odlikovanje šefu policije
neovisniabraham wrote:Policija, Dorh i mediji sutruli od pamtivijeka
Da, od amebe do danas.marcellus wrote:neovisniabraham wrote:Policija, Dorh i mediji sutruli od pamtivijeka
abraham-
2014-04-14
Zločinačka organizacija MUP na aparatima i detektorima laži...Vrhovna Zapovjednica KGK šprica iz pizde vaginalnu floru i faunu i prska sve oko sebe...Opus Dei na aparatima....slučajna država na aparatima...
kila mozga two cents.
kila mozga two cents.
Guest- Guest
oksimoron??'marcellus wrote:asilovski wrote:Danas u OS na svakih 500 metara patrola za mjesec dana građani će sve vratiti zajedno sa kamatamamarcellus wrote:dzango wrote:Odakle 280 hiljada evra u stanici policije? Za šta su te pare? 2 kile zlata?
ne znam, ali znam da će to sad morat nadoknadit, popizdiće i krenut globit sve živo i mrtvo
pa ovo je samo dokaz da nema gore mafije od murije, nije prvi put da fali lova iz heinzelove, prije dvije godine sud dosudio da se dileru vrati zaplijenjena lova (108 somova kuna) da bi ispalo da je isparila iz mupa
normalno da je isparila..tko je lud dileru vratiti novac..to sto je sud dosudio,nije bitno,ionako nis pravedno ne dosudjuju..
Guest- Guest
MUP se bavio svojim uobičajenim aktivnostima: Solitare, minesweper i kladionica. Onda su dobili nekoliko anonimnih dojava o starijim ljudima koji prelaze zebru dok traje crveno na semaforu, sve raspoložive snage poslane su na teren. Nije nam ni palo napamet da bi nam netko mogao nešto ukrasti, pa i HDZ-ovcima je nedjelja, pravda se gosp. Uhljebović iz MUP-a.
Najbolje bi bilo kao u zdravstvenoj reformi omogućiti policiji da rade malo i u fušu... ono pola vremena hajdučija po cesti, a onda kod privatnih osoba usluge sitnog kriminala do 5 g zatvora.
Ovaj put mostova, HDZ nema veze sa ovim, dapače davno su tražili smjene rankovih milicajaca što je poslje svega orepić htio ne htio morao i napraviti.preko_vode_do_slobode wrote:antifašistička policija pa onda HDZova policija.. mito i korupcija
Guest- Guest
tre911 wrote:Ovaj put mostova, HDZ nema veze sa ovim, dapače davno su tražili smjene rankovih milicajaca što je poslje svega orepić htio ne htio morao i napraviti.preko_vode_do_slobode wrote:antifašistička policija pa onda HDZova policija.. mito i korupcija
priča se na ulici da su akciju izveli HDZovi operativci, kako bi prisilili smjenu policijskog vrha, jer Orepić nije htio bez povoda
Guest- Guest
To je prejednostavan zaključak... možda je nekakva međunarodna kriminalna organizacija :))deda na aparatima wrote:tre911 wrote:Ovaj put mostova, HDZ nema veze sa ovim, dapače davno su tražili smjene rankovih milicajaca što je poslje svega orepić htio ne htio morao i napraviti.preko_vode_do_slobode wrote:antifašistička policija pa onda HDZova policija.. mito i korupcija
priča se na ulici da su akciju izveli HDZovi operativci, kako bi prisilili smjenu policijskog vrha, jer Orepić nije htio bez povoda
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
kojih rankovih konkretno ?tre911 wrote:Ovaj put mostova, HDZ nema veze sa ovim, dapače davno su tražili smjene rankovih milicajaca što je poslje svega orepić htio ne htio morao i napraviti.preko_vode_do_slobode wrote:antifašistička policija pa onda HDZova policija.. mito i korupcija
koliko i gdje postavljenih ?
kad ja zborim o zlocinackoj imam konkretne podatke kolega
a oni porazavajuci...
Prema staroj uredbi samo je 212 policajaca nosilo najviše političke činove što znači da je u studenome broj policajaca nositelja najviših policijskih činova preko noći utrostručen - skočio je na 684.
Novom uredbom o uvjetima za stjecanje policijskih zvanja, donesenom 10. studenog prošle godine, bivši ministar Tomislav Karamarko je prevođenjem iz starih u nova zvanja broj nositelja najvišeg policijskog čina sa 40 povećao na 124, a broj nositelja čina policijskog savjetnika sa dotadašnjih 172 na 560, javlja Jutarnji list. Prema staroj uredbi samo je 212 policajaca nosilo najviše političke činove što znači da je u studenome broj policajaca nositelja najviših policijskih činova preko noći utrostručen – skočio je na 684, piše Jutarnji.
sad ti kreni u reformu MUP nakon izbora kad ti karamarko uvali stotine svojih kadrova
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
evo istraga se usmjerila na ono što sam ja insinuirao kad je lova nestala, da je nestala već davno prije a pljačka je fingirana da se prikrije da su drotovi gamad lovu podijelili među sobom...
Jel' policijski običaj da izvještava u kojem smijeru ide istraga...marcellus wrote:evo istraga se usmjerila na ono što sam ja insinuirao kad je lova nestala, da je nestala već davno prije a pljačka je fingirana da se prikrije da su drotovi gamad lovu podijelili među sobom...
2015-09-14
mutava baštarda wrote:Jel' policijski običaj da izvještava u kojem smijeru ide istraga...marcellus wrote:evo istraga se usmjerila na ono što sam ja insinuirao kad je lova nestala, da je nestala već davno prije a pljačka je fingirana da se prikrije da su drotovi gamad lovu podijelili među sobom...
ne znam ali znam da se to događalo u Heinzelovoj i prije da murija pokrade lovu iz sefa pa kad je treba vratiti vlasniku panika
Ako je tako onda treba obići obližnje kladionice.marcellus wrote:mutava baštarda wrote:Jel' policijski običaj da izvještava u kojem smijeru ide istraga...marcellus wrote:evo istraga se usmjerila na ono što sam ja insinuirao kad je lova nestala, da je nestala već davno prije a pljačka je fingirana da se prikrije da su drotovi gamad lovu podijelili među sobom...
ne znam ali znam da se to događalo u Heinzelovoj i prije da murija pokrade lovu iz sefa pa kad je treba vratiti vlasniku panika
Baš je prejednostavno ovo da je krađom nasapunana daska Orepiću.
2015-09-14
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 7 of 8