Opljačkan MUP
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
aukurac...
http://www.jutarnji.hr/nevjerojatno--opljackano-sjediste-mup-a-u-heinzelovoj--provalili-u-ured-jednog-od-nacelnika-policije-i-ukrali-280-000-eura-i-dva-kilograma-zlata-/1554519/
inside job, ali svejedno treba imat bikovska muda, inače murija je montipajton
dakle murija je uglavnom sposobna udarati globe i mlatiti prosvjednike, inače je dio mafije jasno
Odakle 280 hiljada evra u stanici policije? Za šta su te pare? 2 kile zlata?
Re: Opljačkan MUP
dzango wrote:Odakle 280 hiljada evra u stanici policije? Za šta su te pare? 2 kile zlata?
Za kockanje.
Ucka-
2016-02-15
To je sam Vasin čovjek vratio Mamiću i njegovoj snahici da može ženskica na plac. Ona u ručnoj torbici fura na Dolac 100 k ojra.
Guest- Guest
dzango wrote:Odakle 280 hiljada evra u stanici policije? Za šta su te pare? 2 kile zlata?
ne znam, ali znam da će to sad morat nadoknadit, popizdiće i krenut globit sve živo i mrtvo
ej kretenušo trolovska još nisi spomenula kolindu, a zaboravila si napomenut i da je debela
Ucka wrote:dzango wrote:Odakle 280 hiljada evra u stanici policije? Za šta su te pare? 2 kile zlata?
Za kockanje.
za kurve, belo...
Sve činjenice. Mamićeva snaha u torbi nosi casha 100.000 € i Kolinda je pretila. A koji je vaš problem gospon nounar?marcellus wrote:ej kretenušo trolovska još nisi spomenula kolindu, a zaboravila si napomenut i da je debela
Guest- Guest
marcellus wrote:dzango wrote:Odakle 280 hiljada evra u stanici policije? Za šta su te pare? 2 kile zlata?
ne znam, ali znam da će to sad morat nadoknadit, popizdiće i krenut globit sve živo i mrtvo
Ma to je sigurno neka zapljena, o kojoj niko nije spomenuo u medijima.Vjerovatno je zapljenjena od nekog ko " prazni plasticnu ambalazu iz kontejnera za smece"
Ucka-
2016-02-15
Da nije malo mnogo. Jeste da ih je potrebno trojica da zamene sijalicu, ali opet. Nemaju po tri kite.marcellus wrote:Ucka wrote:dzango wrote:Odakle 280 hiljada evra u stanici policije? Za šta su te pare? 2 kile zlata?
Za kockanje.
za kurve, belo...
Ucka wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Odakle 280 hiljada evra u stanici policije? Za šta su te pare? 2 kile zlata?
Ma to je sigurno neka zapljena, o kojoj niko nije spomenuo u medijima.
APP. Ako prođe, prođe.
Eva wrote:Sve činjenice. Mamićeva snaha u torbi nosi casha 100.000 € i Kolinda je pretila. A koji je vaš problem gospon nounar?marcellus wrote:ej kretenušo trolovska još nisi spomenula kolindu, a zaboravila si napomenut i da je debela
tvoj problem je fiksacija na kolindu, pa trolaš na svakoj temi o nečem što s temom veze nema
marcellus wrote:Ucka wrote:dzango wrote:Odakle 280 hiljada evra u stanici policije? Za šta su te pare? 2 kile zlata?
Za kockanje.
za kurve, belo...
Pa to policija voli.Pogotovo u nocnoj na dezurstvu.
Ucka-
2016-02-15
dzango wrote:Da nije malo mnogo. Jeste da ih je potrebno trojica da zamene sijalicu, ali opet. Nemaju po tri kite.marcellus wrote:Ucka wrote:dzango wrote:Odakle 280 hiljada evra u stanici policije? Za šta su te pare? 2 kile zlata?
Za kockanje.
za kurve, belo...
inače to nije obična policijska stanica, to je glavno sjedište murije. Na par hektara. Zgradurina ko pentagon. I ovi im ušeću i ni alarm ne proradi. Ujutro nađu prazan sef. Neko tu nekog zajebava.
Ej, dementni, ti si spomenuo Kolindu. Fakat moraš počet trošit neke lijekove. Pamćenje ti je kao u ribicemarcellus wrote:Eva wrote:Sve činjenice. Mamićeva snaha u torbi nosi casha 100.000 € i Kolinda je pretila. A koji je vaš problem gospon nounar?marcellus wrote:ej kretenušo trolovska još nisi spomenula kolindu, a zaboravila si napomenut i da je debela
tvoj problem je fiksacija na kolindu, pa trolaš na svakoj temi o nečem što s temom veze nema
Guest- Guest
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 1 of 8