Opljačkan MUP
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Opljačkan MUP
sRANJE::!! sad bu Ero popizdijo od ljubomore..provocator wrote:On je zaljubljen u KOLINDU.Eva wrote:Sve činjenice. Mamićeva snaha u torbi nosi casha 100.000 € i Kolinda je pretila. A koji je vaš problem gospon nounar?marcellus wrote:ej kretenušo trolovska još nisi spomenula kolindu, a zaboravila si napomenut i da je debela
Guest- Guest
v_vlado wrote:I tko nas čuva,aupičkumaterinu......a kad vidim tko je sve u policiji i ne čudim se.....
Guest- Guest
dzango wrote:Ništa ne kažu za belo. A bilo garant.marcellus wrote:dzango wrote:Sad će biti čupavo kada se potegne pitanje odakle pare i zlato i da li imaju odgovarajuće papire. Nema garant.
pa jebeš policijskog načelnika koji nema dvije kile zlata u privatnom sefu u uredu. Da se nađe. Euri su onako pride da ne mora do mjenjačnice.
ne kažu ni za povjerljive dokumente. Ništa, nek se drže prometnih kazni, ovo nije za njih, prekomplicirano im. Znaš kako je, kad je neko glup za školu, ide u mafijaše ili policiju. Za mafiju ti doduše ipak treba "street smart"
dzango wrote:Da nije malo mnogo. Jeste da ih je potrebno trojica da zamene sijalicu, ali opet. Nemaju po tri kite.marcellus wrote:Ucka wrote:dzango wrote:Odakle 280 hiljada evra u stanici policije? Za šta su te pare? 2 kile zlata?
Za kockanje.
za kurve, belo...
omni-
2014-04-12
Ti nam reci kljusino... Ti koji me već dvije godine sustavno uvjeravaš kako smo silno uznapredovali ulaskom u EU, kljusino..., Vidiš, ja tebe nisam nazvao konjem jerbo su to divne i plemenite životinje. Si primjetio, kljusino?marcellus wrote:kakve veze ima EU s ovim bre konju?
Pa ako je to glavni mupov stejšn u Zegeju,normalno da se tu drzi zapljenjena lova,lova od kaznija,ovo i ono,odnosno dokazni materijal,kao i materijal oduzet kroz istragu...
Guest- Guest
v_vlado wrote:I tko nas čuva,aupičkumaterinu......a kad vidim tko je sve u policiji i ne čudim se.....
Guest- Guest
marcellus wrote:Ucka wrote:dzango wrote:Odakle 280 hiljada evra u stanici policije? Za šta su te pare? 2 kile zlata?
Za kockanje.
za kurve, belo...
jebem ti ja tu muriju koja plaća za kurve i belo...
Guest- Guest
Nije istina! Mi smo punopravna članica EU i uznapredovali smo do jaja od ulaska u članstvo u EU... Pitaj marcellusa.bogomdani wrote:sprdačina od drzave..
de mi krele objasni kakve veze ti vidiš između eu i ovog, ko što mi eva ne zna objasnit kakve veze ima vaso s murijom...
provocator wrote:Nije istina! Mi smo punopravna članica EU i uznapredovali smo do jaja od ulaska u članstvo u EU... Pitaj marcellusa.bogomdani wrote:sprdačina od drzave..
Nismo mi krivi. Zajebali su nas četnici.
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:de mi krele objasni kakve veze ti vidiš između eu i ovog, ko što mi eva ne zna objasnit kakve veze ima vaso s murijom...
A ja?
crvenkasti-
2014-04-17
Pa ti mi reci kretenčino... Ti si mene nakon šest mjeseci članstva u EU uvjeravao kako smo uznapredovali do boli. Kaj si zaboravio? Ti i onaj glupi ante_ante... Ti si me uvjeravao kako ćemo već nakon ulaska u NATO biti neka nova država koja će pod NATO kišobranom bilježit takve uspjehe da se bumo zasrali, a onda kada još uđemu u EU ne bu nam nitko ravan jer bumo rasturali. Ti si to tvrdio a ne ja. Kljusino!marcellus wrote:de mi krele objasni kakve veze ti vidiš između eu i ovog, ko što mi eva ne zna objasnit kakve veze ima vaso s murijom...
Braćala wrote:marcellus wrote:Ucka wrote:dzango wrote:Odakle 280 hiljada evra u stanici policije? Za šta su te pare? 2 kile zlata?
Za kockanje.
za kurve, belo...
jebem ti ja tu muriju koja plaća za kurve i belo...
Istina...papci...kad ih mafija kod nas ne respektira...zato globe bakice sa sirem i vrhnjem...tu su medu vodećima na svijetu...
Last edited by jasambrend on 4/4/2016, 12:54; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
provocator wrote:Pa ti mi reci kretenčino... Ti si mene nakon šest mjeseci članstva u EU uvjeravao kako smo uznapredovali do boli. Kaj si zaboravio? Ti i onaj glupi ante_ante... Ti si me uvjeravao kako ćemo već nakon ulaska u NATO biti neka nova država koja će pod NATO kišobranom bilježit takve uspjehe da se bumo zasrali, a onda kada još uđemu u EU ne bu nam nitko ravan jer bumo rasturali. Ti si to tvrdio a ne ja. Kljusino!marcellus wrote:de mi krele objasni kakve veze ti vidiš između eu i ovog, ko što mi eva ne zna objasnit kakve veze ima vaso s murijom...
nisam ja to nikad tvrdio, tvrdio sam da su nato i EU dobra ideja jer time propada "region"...
a i jasno sam napisao da EU očekuje da si znamo sami cipele zavezat i da sigurno neće biti nekog velikog ekonomskog napretka, ili bitnog smanjenja korupcije, s tim EU ionako nema ništa, uostalom vidi rumunjsku
marcellus wrote:de mi krele objasni kakve veze ti vidiš između eu i ovog, ko što mi eva ne zna objasnit kakve veze ima vaso s murijom...
Ime: Milijan.Prezime: Brkić. Nadimak: Vaso. Posao: Glavni tajnik HDZ-a. Umirovljen kao policajac u 33. godini. Rođen 1970. Mjesto rođenja: Klobuk, Hercegovina. Stručna sprema: ??? E, tu Vaso sada ne bi znao što napisati. Jerbo, jest da je završio Policijsku akademiju, jest i da je diplomirao, ali umela ga digitalizacija akademijine arhive tijekom koje se, dovraga, razotkrilo kako je čak 26 diplomskih radova kao jaje jajetu nalik. Ista tema, isti citati, isti tipfeleri… Čak 17 policajaca, ipostavilo se, prepisivalo je istog kolegu, Stanka Tomića, aktualnog načelnika 4.policijske postaje Maksimir.
Usne Stjepana Gnječa su govorile... kila mozga two cents
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:de mi krele objasni kakve veze ti vidiš između eu i ovog, ko što mi eva ne zna objasnit kakve veze ima vaso s murijom...
Ime: Milijan.Prezime: Brkić. Nadimak: Vaso. Posao: Glavni tajnik HDZ-a. Umirovljen kao policajac u 33. godini. Rođen 1970. Mjesto rođenja: Klobuk, Hercegovina. Stručna sprema: ??? E, tu Vaso sada ne bi znao što napisati. Jerbo, jest da je završio Policijsku akademiju, jest i da je diplomirao, ali umela ga digitalizacija akademijine arhive tijekom koje se, dovraga, razotkrilo kako je čak 26 diplomskih radova kao jaje jajetu nalik. Ista tema, isti citati, isti tipfeleri… Čak 17 policajaca, ipostavilo se, prepisivalo je istog kolegu, Stanka Tomića, aktualnog načelnika 4.policijske postaje Maksimir.
Usne Stjepana Gnječa su govorile... kila mozga two cents
dobro, esko, i gdje ti vidiš vezu vase i ove pljačke?
Page 3 of 8