"Dok trepneš, godine prolete"
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "Dok trepneš, godine prolete"
maggie13 wrote:imas sudsku odluku kao i sa Seseljem na koju si se maloprije pozivao,pa se zali..;Dcrvenkasti wrote:Ljiljana Nikolovska je četnik i s pravom smo ju deložirali.
Morali smo omogućiti našem članstvu da dođe do imovine. Zaslužili su.
crvenkasti- Posts : 29636
2014-04-17
Ti volis taj bezlicni,djecacki tip,pa ti nije za zamjerit ;P
Međutim,i dalje Ljiljana nije bilo nikad popularna kao Tajci..bila je Magazin,i to je to..;-)
Međutim,i dalje Ljiljana nije bilo nikad popularna kao Tajci..bila je Magazin,i to je to..;-)
2014-04-12
mislis cetnickom clanstvu u ubijanjima i pljackama?!crvenkasti wrote:maggie13 wrote:imas sudsku odluku kao i sa Seseljem na koju si se maloprije pozivao,pa se zali..;Dcrvenkasti wrote:Ljiljana Nikolovska je četnik i s pravom smo ju deložirali.
Morali smo omogućiti našem članstvu da dođe do imovine. Zaslužili su.
Pa mogli ste ih uputit da zarade posteno,isto tako.
;-)
2014-04-12
Ljiljana i je bila Magazin.maggie13 wrote:Ti volis taj bezlicni,djecacki tip,pa ti nije za zamjerit ;P
Kao Sanja u Fosilima,ili Zana Nimani u Zani.
Odlaskom iz Magazina grupa više nikad nije stekla onakvu popularnost.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nije istina,Magazin je bila i Danijela Martinovic,i Jelena Rozga..i grupa je nastavila biti popularna..to sto su u to foba Huljicevi bili jos stvaralacki plodonosni,a poslije upali u pateticne folk vode,glupe tekstove i plagijate,to nije Ljiljanin doprinos,a ni otklon..ona je samo bila dobra pjevacica,i to je sve..potvrda je i njena 'karijera' nakon Magazina.jastreb wrote:Ljiljana i je bila Magazin.maggie13 wrote:Ti volis taj bezlicni,djecacki tip,pa ti nije za zamjerit ;P
Kao Sanja u Fosilima,ili Zana Nimani u Zani.
Odlaskom iz Magazina grupa više nikad nije stekla onakvu popularnost.
;-)
2014-04-12
A što je to imala Tajči???
Hajde da ludujemo i?
Volim ga dirati i maziti i ljubiti.
Hajde da ludujemo i?
Volim ga dirati i maziti i ljubiti.
2014-04-22
Sve sam ti argumentirala..te sitne provokacije ne cine osnovanu raspravu ;-)
2014-04-12
Pravi uzlet je bio na jahti u Icicima. To joj je najbolje sto je napravila.Pjevanje ,cista nula.maggie13 wrote:Ljiljana nikad nije bila popularnija od Tajci,iz jednostavnog razloga sto nema karizme.
Odlicna pjevacica,ali bez osobne karizme.
Te druge se ne mogu uspoređivat s Tajci. Brena i Ceca drugi tip glazbe,dok Seve tada jos nije imala pravi uzlet.
;-)
Ucka-
2016-02-15
istina,zena nema pojma pjevat,ali ima sve druge karakteristike podobne za show business..;-)Ucka wrote:Pravi uzlet je bio na jahti u Icicima. To joj je najbolje sto je napravila.Pjevanje ,cista nula.maggie13 wrote:Ljiljana nikad nije bila popularnija od Tajci,iz jednostavnog razloga sto nema karizme.
Te druge se ne mogu uspoređivat s Tajci. Brena i Ceca drugi tip glazbe,dok Seve tada jos nije imala pravi uzlet.
;-)
A,i to treba imat..8-)
2014-04-12
Severina je imala postati hrvatska Brena.Ucka wrote:Pravi uzlet je bio na jahti u Icicima. To joj je najbolje sto je napravila.Pjevanje ,cista nula.maggie13 wrote:Ljiljana nikad nije bila popularnija od Tajci,iz jednostavnog razloga sto nema karizme.
;-)
Ono "Seve nacionale" "Najseksepilnija Hrvatica" itd itd.
I kako bi rekao Mladen Delić "Od svega toga ništa!"
Postala je jeftina zvezda potkrovlja i suterena,te lutka sa naslovne strane.
2014-04-22
jastreb wrote:Severina je imala postati hrvatska Brena.Ucka wrote:Pravi uzlet je bio na jahti u Icicima. To joj je najbolje sto je napravila.Pjevanje ,cista nula.maggie13 wrote:Ljiljana nikad nije bila popularnija od Tajci,iz jednostavnog razloga sto nema karizme.
;-)
Ono "Seve nacionale" "Najseksepilnija Hrvatica" itd itd.
I kako bi rekao Mladen Delić "Od svega toga ništa!"
Postala je jeftina zvezda potkrovlja i suterena,te lutka sa naslovne strane.
Potpis.
Ucka-
2016-02-15
A toliko sam se trudio da naglasim što je poanta teme i vidi šta ste s njom uradili.
Dođu Jugosi i sve upropaste...
Ero wrote:A toliko sam se trudio da naglasim što je poanta teme i vidi šta ste s njom uradili.
a jebiga kad vi ercegovci nemate smisla za salu...svaki kurac citate izmedju redova...
sta me gledas majku ti jebem! e tako vi ercegovci shvacate salu. budaletine sugave ustaske. ajmo Ero vadi cakiju.
Guest- Guest
Mrčo, skini se ...Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:A toliko sam se trudio da naglasim što je poanta teme i vidi šta ste s njom uradili.
a jebiga kad vi ercegovci nemate smisla za salu...svaki kurac citate izmedju redova...
sta me gledas majku ti jebem! e tako vi ercegovci shvacate salu. budaletine sugave ustaske. ajmo Ero vadi cakiju.
Ero wrote:Mrčo, skini se ...Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:A toliko sam se trudio da naglasim što je poanta teme i vidi šta ste s njom uradili.
a vidi javio se ercegovacki kretino. blavo blavo...
Guest- Guest
Mrčavi, smiri se ili ću te ja smirit.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Mrčo, skini se ...Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:A toliko sam se trudio da naglasim što je poanta teme i vidi šta ste s njom uradili.
a vidi javio se ercegovacki kretino. blavo blavo...
ma pusi kurac ustaski debilu kretenu klerofasista bosancugo iritantna priglupa. kako te nije sramota.
Guest- Guest
A baš. I meni to čudno .abraham wrote:Cemu jamranje o "staroj domovini". Licemjereje. Bilo kako bilo nije se mogla realizirati doma. Otisla je i postigla sto je htjela. Gdje je zajeb??? Vrati se doma.Ero wrote:Kad je otišla već je imala sve, i slavu i novac. Sve, a opet ništa...abraham wrote:Je, hvali more drz se kraja.
Odeš u NY i pereš suđe da preživiš...Suluda odluka ali samo na prvi pogled.
Tek danas ima sve. Sve što je njoj trebalo, naravno.
Sve imaš kad se ostvariš, kad radiš ono što ti je poslanje.
Moj posao je moj hobi. Nešto što radim čini mi se i kad spavam.
To je to, a novac dođe sam po sebi.
Uvijek su me plaćali više nego što sam tražio ili očekivao.
Ustvari, ja nikad ništa ne očekujem, sve se ipak posloži kako je najbolje.
I ja sam otišla iz svog sela, doduše ne u Ameriku, ali sigurno ne zbog ljepote Zagreba, nego iz drugih razloga.
Trinity-
2014-04-17
Bila prelijepa za seloTriny wrote:A baš. I meni to čudno .abraham wrote:Cemu jamranje o "staroj domovini". Licemjereje. Bilo kako bilo nije se mogla realizirati doma. Otisla je i postigla sto je htjela. Gdje je zajeb??? Vrati se doma.Ero wrote:Kad je otišla već je imala sve, i slavu i novac. Sve, a opet ništa...abraham wrote:Je, hvali more drz se kraja.
I ja sam otišla iz svog sela, doduše ne u Ameriku, ali sigurno ne zbog ljepote Zagreba, nego iz drugih razloga.
dijagram-
2015-08-09
Poanta je da ti ta nova sredina daje vise nego stara sto dokazujes svojim zivljenjem u toj novoj sredini. Jako jednostavno. Ostalo je patetika. Jao sta ja volim svoj rodni karaj,grad, selo, ulicu, kafic a puskom me netko ne bi vrati da zivim tamo. Nemoj me jebat.Triny wrote:A baš. I meni to čudno .abraham wrote:Cemu jamranje o "staroj domovini". Licemjereje. Bilo kako bilo nije se mogla realizirati doma. Otisla je i postigla sto je htjela. Gdje je zajeb??? Vrati se doma.Ero wrote:Kad je otišla već je imala sve, i slavu i novac. Sve, a opet ništa...abraham wrote:Je, hvali more drz se kraja.
2014-04-14
abraham wrote:Poanta je da ti ta nova sredina daje vise nego stara sto dokazujes svojim zivljenjem u toj novoj sredini. Jako jednostavno. Ostalo je patetika. Jao sta ja volim svoj rodni karaj,grad, selo, ulicu, kafic a puskom me netko ne bi vrati da zivim tamo. Nemoj me jebat.
Meni se prigovara da ne volim dovoljno stari kraj i da se pravim važna .
Trinity-
2014-04-17
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» VIC GODINE :D
» Što će nas ubiti ove godine
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» VIC GODINE :D
» Što će nas ubiti ove godine
Page 4 of 5