"Dok trepneš, godine prolete"
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "Dok trepneš, godine prolete"
da, mogla je vjecno imati 16deda na aparatima wrote:šta je napravila od sebe, šteta, nekoć je imala 16 godina
mogla je paziti da to sačuva
Postaneš čovjek s dvije kulture, a u mom slučaju čak i više njih.kaja_333 wrote:I dobro Ero, ti si praktički tu, na sat vremena. Zamisli one na drugom kontinentu ili na istom ali daleko. Ja mislim da bi ja dva mjeseca mogla uvrh glave i bježi natrag brzinom munje. Dobro meni je opcenito 3 dana vani dobro, 3 dosadno i samo smisljam kako da se vratim malo ranije.
Neprocjenjivo bogastvo.
Ucka wrote:Lova je krajnji cilj.Svi ti stvaraoci,ako zarade lovu se uvijek vracaju u svoje gnjezdo.Neki se i asimiliraju,ali to je rijetkost.Ero wrote:Stvaraoci se nigdje ne osjećaju kao stranci.
meni novac nije bio nikakav motiv, da jeste otišao bih u njemačku ili dalje, ponuda sam imao. uostalom iskreno ostavio sam malo bolju plaću.
nisam otišao jer sam morao nego jer sam htio otići i živjeti baš tu niti se planiram vratiti....nema novaca koji mogu zamijeniti meditertan,mirise,otoke,hranu,godišnja doba a i ljudi su mi počeli biti oke
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
ako ideš isključivo za novcem onda u jednom trenutku skužiš da si se zajebao a ostatak života pokušavaš racionalizirati...
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
epikur37 wrote:ako ideš isključivo za novcem onda u jednom trenutku skužiš da si se zajebao a ostatak života pokušavaš racionalizirati...
To reci svim onima koji su otisli vani za lovom.Ima ih puno.Ali svaki od njih gleda na kalendar kad mu dolazi godisnji i dimi doma.To govorim za one koji rade van Hrvatske.A tu sam i ja.Treba pitat Rade Serbedziju gdje mu je bolje,u Americi ili u Hrvatskoj.Odgovor je u Hrvatskoj sa dolarima u dzepu.Jer naseg kraja ni jedni novci nemogu kupit. A i takav smo narod.I to je ljepo.
Ucka-
2016-02-15
A ja nisam nigdi bila. Slapovi Krke su mi predaleko. Cetina ima pitkih slapova, moš pit dok se kupaš.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ero wrote:Kad je otišla već je imala sve, i slavu i novac. Sve, a opet ništa...abraham wrote:Je, hvali more drz se kraja.
Odeš u NY i pereš suđe da preživiš...Suluda odluka ali samo na prvi pogled.
Tek danas ima sve. Sve što je njoj trebalo, naravno.
Sve imaš kad se ostvariš, kad radiš ono što ti je poslanje.
Moj posao je moj hobi. Nešto što radim čini mi se i kad spavam.
To je to, a novac dođe sam po sebi.
Uvijek su me plaćali više nego što sam tražio ili očekivao.
Ustvari, ja nikad ništa ne očekujem, sve se ipak posloži kako je najbolje.
Opet ja o sebi, jbga...
Tako ja, gledam sebe u ogledalu.
Imam osjećaj da veće budale nema na cijelom svijetu.
Moj život je neprekidni sukcesivni niz neuspjeha, pogrešaka i poraza.
Nikad nisam postigao ništa i nemam nadu da ću ikad išta postići.
Ako mi se koja želja u životu nekom slučajnošću ostvarila, shvatio sam da je bila sranje.
Više ništa ne pokušavam. Digao sam ruke.
Više ništa ni ne želim.
crvenkasti-
2014-04-17
meni rastu dlake iz nosa i iz ušiju,znakovi starenja
2014-04-14
Winter is coming wrote:meni rastu dlake iz nosa i iz ušiju,znakovi starenja
Jesu li dugačke?
crvenkasti-
2014-04-17
ove iz nosa ili ušiju?
2014-04-14
Ma bila je vraga najpopularnija.Ero wrote:O čemu to ti, bogte? Sa 19 godina je bila najpopularnija estradna zvijezda u Jugijastreb wrote:Nema se tu što filozofirati.Ero wrote:Rijetki su koji ovo mogu na ispravan način razumjeti.
Uopće ,nezanimljiva karijera.
I onda kaže, ne to nije, spakuje dva koferčeta, avionska karta i par dolara u ruci, pa pravac USA, NY...
Hajde da ludujemo, Don Žuan i smokvica i par pjesmuljaka za malu dječicu.
Ja sam tvoja ljubilica malena,ti si moja varalica šarena...
Tipična instant zvijezdica sa efektom tetrapaka i strogo ograničenim rokom trajanja.
Osim toga i Ljiljana Nikolovska iz Magazina koja je bila kudikamo popularnija od nje otišla je na zenitu karijere u SAD.
Te godine od Tajči su bile popularnije i Ljiljana Nikolovska i Dragana i Ceca,o Breni da se ne govori.a upravo se pojavila i Severina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ljiljana nikad nije bila popularnija od Tajci,iz jednostavnog razloga sto nema karizme.
Odlicna pjevacica,ali bez osobne karizme.
Te druge se ne mogu uspoređivat s Tajci. Brena i Ceca drugi tip glazbe,dok Seve tada jos nije imala pravi uzlet.
;-)
Te druge se ne mogu uspoređivat s Tajci. Brena i Ceca drugi tip glazbe,dok Seve tada jos nije imala pravi uzlet.
;-)
2014-04-12
Magazin je tada rušio sve rekorde popularnosti.maggie13 wrote:Ljiljana nikad nije bila popularnija od Tajci,iz jednostavnog razloga sto nema karizme.
;-)
Megapopularna grupa koja je punila dvorane od Skopja,Beograda,Ljubljane,Sarajeva,a o Hrvatskoj da se ne govori.
Sa megahitovima koji su hitovi i danas(Piši mi,Sve bi seke ljubile mornare, Da nam živi rad,Rano ranije,Čekala je jedna žena, Put putujem, Balkanskom ulicom...itd itd...)ne možeš ih nabrojati.
Dočim je ova imala nekakav pjesmuljak Hajde da ludujemo i to je bilo uglavnom sve.
Neusporedivo.
2014-04-22
Ljiljana Nikolovska je četnik i s pravom smo ju deložirali.
crvenkasti-
2014-04-17
zar ne govorimo o osobama,a ne o grupama?!jastreb wrote:Magazin je tada rušio sve rekorde popularnosti.maggie13 wrote:Ljiljana nikad nije bila popularnija od Tajci,iz jednostavnog razloga sto nema karizme.
;-)
Megapopularna grupa koja je punila dvorane od Skopja,Beograda,Ljubljane,Sarajeva,a o Hrvatskoj da se ne govori.
Sa megahitovima koji su hitovi i danas(Piši mi,Sve bi seke ljubile mornare, Da nam živi rad,Rano ranije,Čekala je jedna žena, Put putujem, Balkanskom ulicom...itd itd...)ne možeš ih nabrojati.
Dočim je ova imala nekakav pjesmuljak Hajde da ludujemo i to je bilo uglavnom sve.
Neusporedivo.
Znaci,ponavljam,Ljiljana Nikolovska je bolja pjevacica od Tatjane Matejas,ali potonja ima karizmu,sto joj u show businessu daje određenu opipljivu prednost,priznat ces.
A,i dosta je atraktivnije izgledala,ruku na srce.
;-)
2014-04-12
imas sudsku odluku kao i sa Seseljem na koju si se maloprije pozivao,pa se zali..;Dcrvenkasti wrote:Ljiljana Nikolovska je četnik i s pravom smo ju deložirali.
2014-04-12
Ma koja karizma?maggie13 wrote:
zar ne govorimo o osobama,a ne o grupama?!
Znaci,ponavljam,Ljiljana Nikolovska je bolja pjevacica od Tatjane Matejas,ali potonja ima karizmu,sto joj u show businessu daje određenu opipljivu prednost,priznat ces.
A,i dosta je atraktivnije izgledala,ruku na srce.
;-)
Ja sam tvoja ljubilica malena,volim ga dirati i maziti i puš...ljubiti.
kakva karizma. Pjesmice za dječicu predškolske dobi.
Dobila je mjesto i u filmu Lepa sela lepo gore.
2014-04-22
Jastrebe,dosadniji si od crvenog trenutno..ako se tebi ne sviđa,ne znaci da ja nisam u pravu ;D
2014-04-12
Izgled?
Ljiljana je prirodna ljepotica,a Tajči napudrana maskarada.
Ljiljana je prirodna ljepotica,a Tajči napudrana maskarada.
2014-04-22
maggie13 wrote:imas sudsku odluku kao i sa Seseljem na koju si se maloprije pozivao,pa se zali..;Dcrvenkasti wrote:Ljiljana Nikolovska je četnik i s pravom smo ju deložirali.
Morali smo omogućiti našem članstvu da dođe do imovine. Zaslužili su.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» VIC GODINE :D
» Što će nas ubiti ove godine
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» VIC GODINE :D
» Što će nas ubiti ove godine
Page 3 of 5