Ljeto moje,gdje si se sakrilo
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 1 of 1
Ljeto moje,gdje si se sakrilo
dakle tema je ljeto,dakle ono sada koje bas i nije ljeto
sto misliti da li utjecaj moci moze djelovati na to vrijeme ,ja kazem da moze i to itekako se danas događa
a znam sada da ce neki sa znanstvenim razmisljanjem komentiratzi da su to normalne prirodne sile i tako dalje,dakle djelovanje Zemlje,utjecaji itd
ali kazem vam ovo je nastalo utjecajem moci
dakle ovo danas ljeto je takvo jer netko koristi svoje moci da bude takvo,a sada mozemo diskutirati tko sve moze i tako dalje
a vi znanstvenici ajde dokazite da mozete protiv Bozje volje,pokusajte promijeniti ako mozete
drrugim rijecima ja necu dopustiti da bude drugacije
posto su neki ljudi trazili dokaze jer ne vjeruju,pa neka pogledaju vanigopvorim to jako dugo a nsita nitjko ne trza,pa ok sada ne morate vjerovati,sada gledate to i kruziti ce jos neko vrijeme,a onda mozda jos i jos,a onda jesen ocito
ajde da vas vidim sada dakle tko,zasto ,ja vam kazem da je to nastalo djelovanjem Moci koje su dobijene od Boga,a vi ne mozete nista da to sprijecite
sto misliti da li utjecaj moci moze djelovati na to vrijeme ,ja kazem da moze i to itekako se danas događa
a znam sada da ce neki sa znanstvenim razmisljanjem komentiratzi da su to normalne prirodne sile i tako dalje,dakle djelovanje Zemlje,utjecaji itd
ali kazem vam ovo je nastalo utjecajem moci
dakle ovo danas ljeto je takvo jer netko koristi svoje moci da bude takvo,a sada mozemo diskutirati tko sve moze i tako dalje
a vi znanstvenici ajde dokazite da mozete protiv Bozje volje,pokusajte promijeniti ako mozete
drrugim rijecima ja necu dopustiti da bude drugacije
posto su neki ljudi trazili dokaze jer ne vjeruju,pa neka pogledaju vanigopvorim to jako dugo a nsita nitjko ne trza,pa ok sada ne morate vjerovati,sada gledate to i kruziti ce jos neko vrijeme,a onda mozda jos i jos,a onda jesen ocito
ajde da vas vidim sada dakle tko,zasto ,ja vam kazem da je to nastalo djelovanjem Moci koje su dobijene od Boga,a vi ne mozete nista da to sprijecite
Iknar-
2014-05-29
Re: Ljeto moje,gdje si se sakrilo
Podforum se još uvijek zove Religija, a ne Meteorologija. Molim te da više ne otvaraš teme tog tipa ovdje. Ako baš silno želiš temu o tome, mogla bi se progurati na podforum Na rubu znanosti.
Guest- Guest
Similar topics
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» sve mi se sakrilo, ajmo kic pomaži... :)
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» sve mi se sakrilo, ajmo kic pomaži... :)
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 1 of 1