sve mi se sakrilo, ajmo kic pomaži... :)
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
sve mi se sakrilo, ajmo kic pomaži... :)
ili kic ili tko god de mi javi kak da vrnem nazad stranice od foruma sve mi se smaklo i nemam pojma što napraviti...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: sve mi se sakrilo, ajmo kic pomaži... :)
samo mi na trenutak pokaže stranicu sa temama i onda to sve mam nestane...
2015-08-08
probaj izaći iz svega i ponovo se priključiti
vili40-
2015-08-02
Ne znam. Iknara odavno nema. Da nije Gnječ?michaellcmacha wrote:samo mi na trenutak pokaže stranicu sa temama i onda to sve mam nestane...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja bih rekao da je prije Kic, glavom i bradom.jastreb wrote:Ne znam. Iknara odavno nema. Da nije Gnječ?michaellcmacha wrote:samo mi na trenutak pokaže stranicu sa temama i onda to sve mam nestane...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Meni Vodafon alarmira da sajt nije bezbedan.
Pokupio si neki grip sa sajta Miho.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
a meni Vinofon ne alarmira ništa,preko toga grip ne ide.Serbinho-3 wrote:Meni Vodafon alarmira da sajt nije bezbedan.
vili40-
2015-08-02
Meni su iz NASA-e rekli da je najbolje povuć kabal iz prikjljučka na zidu...Ozbiljno.
Nesto si ukljucio slucajno, neku opciju.
2014-04-12
B92 mi takodje alarmira da nije bezbedan.
Udjes da citas, iskacu pop ups, ukljucuje se odmah upozorenje i blokira.
Ne alarmira ni meni sa webpocket Vodafone, ali sa Casa Station, kucnog, odmah alarmira gde nije sigurno.
Udjes da citas, iskacu pop ups, ukljucuje se odmah upozorenje i blokira.
Ne alarmira ni meni sa webpocket Vodafone, ali sa Casa Station, kucnog, odmah alarmira gde nije sigurno.
2014-08-25
ak je preko moba onda stvarno ima problema, ja sam se znao nekad spojit i onda su mi iskakali kojekakvi popapi koje sam mogao jedino rjesit oflajn a neke sam morao jebeno trazit da ih izbrisem, naseli se gamad po cijelom mobu
Kakvo ti to sranje od mobitela imaš?Odnosno OS-a?Leviathan2 wrote:ak je preko moba onda stvarno ima problema, ja sam se znao nekad spojit i onda su mi iskakali kojekakvi popapi koje sam mogao jedino rjesit oflajn a neke sam morao jebeno trazit da ih izbrisem, naseli se gamad po cijelom mobu
Guest- Guest
Ja ni B92 vise ne mogu gledati, cim kliknes, eto pop ups iskacu.
Preko mobilnog sam.
Preko mobilnog sam.
2014-08-25
2014-08-25
michaellcmacha wrote:samo mi na trenutak pokaže stranicu sa temama i onda to sve mam nestane...
Probaj resetirati.
Ili provjeri kontakte, kabele......napon struje?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
android jebes ga, istina da sam ga rootao i jos kojesta al te reklame su stvarno naporpismejker wrote:Kakvo ti to sranje od mobitela imaš?Odnosno OS-a?Leviathan2 wrote:ak je preko moba onda stvarno ima problema, ja sam se znao nekad spojit i onda su mi iskakali kojekakvi popapi koje sam mogao jedino rjesit oflajn a neke sam morao jebeno trazit da ih izbrisem, naseli se gamad po cijelom mobu
Stvarno zanimljivo kod korisnika.Samo im reci da je ZABRANJENO ROOTANJE RADI SIGURNOSNIH PRIJETNJI..eto ti ga na.Svi navale rootati.Pa instaliraj neki adblocker,ubloker(mikrobloker),kad si ga vec rootaoLeviathan2 wrote:android jebes ga, istina da sam ga rootao i jos kojesta al te reklame su stvarno naporpismejker wrote:Kakvo ti to sranje od mobitela imaš?Odnosno OS-a?Leviathan2 wrote:ak je preko moba onda stvarno ima problema, ja sam se znao nekad spojit i onda su mi iskakali kojekakvi popapi koje sam mogao jedino rjesit oflajn a neke sam morao jebeno trazit da ih izbrisem, naseli se gamad po cijelom mobu
Guest- Guest
rootanje nigdje nije zabranjeno, i koga boli kita sto ja rotam svoj telefon, ala bratepismejker wrote:Stvarno zanimljivo kod korisnika.Samo im reci da je ZABRANJENO ROOTANJE RADI SIGURNOSNIH PRIJETNJI..eto ti ga na.Svi navale rootati.Pa instaliraj neki adblocker,ubloker(mikrobloker),kad si ga vec rootaoLeviathan2 wrote:android jebes ga, istina da sam ga rootao i jos kojesta al te reklame su stvarno naporpismejker wrote:Kakvo ti to sranje od mobitela imaš?Odnosno OS-a?Leviathan2 wrote:ak je preko moba onda stvarno ima problema, ja sam se znao nekad spojit i onda su mi iskakali kojekakvi popapi koje sam mogao jedino rjesit oflajn a neke sam morao jebeno trazit da ih izbrisem, naseli se gamad po cijelom mobu
naravno da sam ga rotao s razlogom, a sto se tice sigurnosnih prijetnji, nema ih osim preko usranog web brovsera koji vise ne rabim, odnosno koji je napustio mob zauvijek, sad je drugi browser unutra i sve 5, al ni on mi ne treba
Meni je najboje kad mi na WP stigne poruka: "Vas android phone je upravo zarazen,time i time virusom.."
Samo se slatko nasmijem..
Pa preko web brovsera sva sranja i stizu,normalno.
Meni je najboje kad mi na WP stigne poruka: "Vas android phone je upravo zarazen,time i time virusom.."
Samo se slatko nasmijem..
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ajmo curice, ajmo djecaci...dijele se Hrvatske putovnice
» ..ajmo jedna na brzinu...
» Ajmo svi, tri-četri'...:))
» Ajmo u glas
» Ajmo ovako
» ..ajmo jedna na brzinu...
» Ajmo svi, tri-četri'...:))
» Ajmo u glas