Karamarko: Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a. Kada je ne bude imao, više neće biti premijer!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Karamarko: Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a. Kada je ne bude imao, više neće biti premijer!
Prestonasljednik Karađorđe II, on još bdije nad ovim napačenim narodom kojem je vatikanska droga zamutila umStarhemberg wrote:Poznato je već da je Orešković marioneta, ali nije Karamarkova. Kao prvo, Karamarko je preglup, a Orešković ipak preinteligentan za to. Tima kontroliraju daleko veće njuške.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: Karamarko: Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a. Kada je ne bude imao, više neće biti premijer!
Tako je Karamarko i njegov tim odmah i sada hehehe šta čovjeku u Malmeu natjera da druka za Karamarka?abraham wrote:Novi izbori i prekinuti ovu saradu. To stajaliste imam od prvog dana , do danas. Zali Boze samo prosrane price sa trecim putem i novim snagama.
Kermit-
2014-04-17
Mogao bi taj oženit balkansku kraljicu Kolindu, pa da konačno i hrvatski dvor ima svoju plavu krv kroz njihovo potomstvo.asilovski wrote:Prestonasljednik Karađorđe II, on još bdije nad ovim napačenim narodom kojem je vatikanska droga zamutila umStarhemberg wrote:Poznato je već da je Orešković marioneta, ali nije Karamarkova. Kao prvo, Karamarko je preglup, a Orešković ipak preinteligentan za to. Tima kontroliraju daleko veće njuške.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Karamarko ne da ostavku, Orešković više nema povjerenje HDZa
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» SDS: Dodik radi za Hrvatske interese, ako bude do nas neće biti 3. entiteta
» Premijer: Ni Rada Borić ni Zlatko Hasanbegović neće biti u mojoj Vladi
» Karamarko ne da ostavku, Orešković više nema povjerenje HDZa
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» SDS: Dodik radi za Hrvatske interese, ako bude do nas neće biti 3. entiteta
» Premijer: Ni Rada Borić ni Zlatko Hasanbegović neće biti u mojoj Vladi
Page 3 of 3