Karamarko: Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a. Kada je ne bude imao, više neće biti premijer!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Karamarko: Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a. Kada je ne bude imao, više neće biti premijer!
Nakon što su se predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Tihomir Orešković dogovorili o imenovanju Daniela Markića za novog ravnatelja SOA-e, nakon tri dana oglasio se i šef HDZ-a Tomislav Karamarko.Naime, na svojoj službenoj Facebook stranici Karamarko je kazao kako predsjednik Vlade još uvijek ima podršku HDZ-a, no kako očekuje da će se Orešković sada posvetiti 'ključnim temama zbog kojih je i dobio povjerenje HDZ-a, prije svega gospodarstvu i investicijama'.
- Tihomir Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a kao najjače parlamentarne stranke. Kada je ne bude imao, on više neće biti predsjednik Vlade - zaključio je Karamarko. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:
- Dobro je poznat moj stav o imenovanjima u sigurnosno-obavještajnom sustavu. Moja je želja bila da se oko prijedloga za imenovanje ravnatelja SOA-e postigne dogovor na razini cijele Vlade, što se nije dogodilo, budući da je predsjednik Vlade odlučio sam službeno predložiti svog kandidata.
Predloženi kandidat nije moj izbor, ali nisam dovodio, niti ću dovoditi u pitanje formalno pravo predsjednika Vlade da sam predloži svog kandidata.
Imenovanja u sigurnosno-obavještajnom sustavu još je jedno od pitanja o kojem se predugo donosila odluka, a sada kada je i ono konačno riješeno, očekujem da se predsjednik Vlade posveti ključnim temama zbog kojih je i dobio povjerenje HDZ-a, prije svega gospodarstvu i investicijama.
Kad je u pitanju moje povjerenje u predsjednika Vlade, g. Tihomir Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a kao najjače parlamentarne stranke. Kada je ne bude imao, on više neće biti predsjednik Vlade - napisao je Karamarko
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/307218/karamarko-oreskovic-jos-uvijek-ima-podrsku-hdz-a-kada-je-ne-bude-imao-vise-nece-biti-premijer
- Tihomir Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a kao najjače parlamentarne stranke. Kada je ne bude imao, on više neće biti predsjednik Vlade - zaključio je Karamarko. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:
- Dobro je poznat moj stav o imenovanjima u sigurnosno-obavještajnom sustavu. Moja je želja bila da se oko prijedloga za imenovanje ravnatelja SOA-e postigne dogovor na razini cijele Vlade, što se nije dogodilo, budući da je predsjednik Vlade odlučio sam službeno predložiti svog kandidata.
Predloženi kandidat nije moj izbor, ali nisam dovodio, niti ću dovoditi u pitanje formalno pravo predsjednika Vlade da sam predloži svog kandidata.
Imenovanja u sigurnosno-obavještajnom sustavu još je jedno od pitanja o kojem se predugo donosila odluka, a sada kada je i ono konačno riješeno, očekujem da se predsjednik Vlade posveti ključnim temama zbog kojih je i dobio povjerenje HDZ-a, prije svega gospodarstvu i investicijama.
Kad je u pitanju moje povjerenje u predsjednika Vlade, g. Tihomir Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a kao najjače parlamentarne stranke. Kada je ne bude imao, on više neće biti predsjednik Vlade - napisao je Karamarko
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/307218/karamarko-oreskovic-jos-uvijek-ima-podrsku-hdz-a-kada-je-ne-bude-imao-vise-nece-biti-premijer
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Karamarko: Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a. Kada je ne bude imao, više neće biti premijer!
karamarko nije dobio lilihip a utvara si bitnost
kako je zamislio maknuti dilera legalnim drogama ? pitanjem gdje si bio 91 ili novim izborima...
kako je zamislio maknuti dilera legalnim drogama ? pitanjem gdje si bio 91 ili novim izborima...
2014-04-12
Re: Karamarko: Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a. Kada je ne bude imao, više neće biti premijer!
- Tihomir Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a kao najjače parlamentarne stranke. Kada je ne bude imao, on više neće biti predsjednik Vlade -
a tko će onda biti premijer?
vili40-
2015-08-02
more bit milanovicvili40 wrote:- Tihomir Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a kao najjače parlamentarne stranke. Kada je ne bude imao, on više neće biti predsjednik Vlade -
ne vidim druge opcije
2014-04-12
...realno mislim da bi sam karamarko trebao bi se propitati sto ne valja s njim,gdje mu je karizma kad ga nitko ne dozivljava...ja sam rekao odmah gdje je napravio krivi korak cim je stupio na celno mjesto hdza poceo je imitirati tudjmana.tikovima,kretnjama,rukama i nekim rijecima...a to ne valja..ljudi ne vole bas imitatore umjesto da gradi svoju osobnost...istina posljednju godinu dana je to ublazio valjda preporukom pr..ali one prve dvije godine koliko je bio losa kopija tudjmana nije mu takav izlet trebao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jebote on u guzicu..cisto sumnjam nakon sto do kraja bude razotkrivena afera s migovima..moze biti jedino premijer kucnog savjeta remetinecdebotoijusto wrote:more bit milanovicvili40 wrote:- Tihomir Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a kao najjače parlamentarne stranke. Kada je ne bude imao, on više neće biti predsjednik Vlade -
ne vidim druge opcije
2015-09-08
Karamarko je faca koja devastira HDZ.Postavlja se pitanje zar u HDZ-u ne vide ili ne zele vidjet njegovu nepresusnu krapinskopracovjecku inteligenciju.
Ucka-
2016-02-15
vuksadinare wrote:Jebote on u guzicu..cisto sumnjam nakon sto do kraja bude razotkrivena afera s migovima..moze biti jedino premijer kucnog savjeta remetinecdebotoijusto wrote:more bit milanovicvili40 wrote:- Tihomir Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a kao najjače parlamentarne stranke. Kada je ne bude imao, on više neće biti predsjednik Vlade -
ne vidim druge opcije
evo ti njega nazad do jeseni , exp. kvazidomoljubne zbunjenosti nije polucio rezultat
to sad vise nego jasno
2014-04-12
Poznato je već da je Orešković marioneta, ali nije Karamarkova. Kao prvo, Karamarko je preglup, a Orešković ipak preinteligentan za to. Tima kontroliraju daleko veće njuške.
Guest- Guest
Aha....bice rata ondadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Jebote on u guzicu..cisto sumnjam nakon sto do kraja bude razotkrivena afera s migovima..moze biti jedino premijer kucnog savjeta remetinecdebotoijusto wrote:more bit milanovicvili40 wrote:- Tihomir Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a kao najjače parlamentarne stranke. Kada je ne bude imao, on više neće biti predsjednik Vlade -
ne vidim druge opcije
evo ti njega nazad do jeseni , exp. kvazidomoljubne zbunjenosti nije polucio rezultat
to sad vise nego jasno
2015-09-08
necevuksadinare wrote:Aha....bice rata ondadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Jebote on u guzicu..cisto sumnjam nakon sto do kraja bude razotkrivena afera s migovima..moze biti jedino premijer kucnog savjeta remetinecdebotoijusto wrote:more bit milanovicvili40 wrote:- Tihomir Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a kao najjače parlamentarne stranke. Kada je ne bude imao, on više neće biti predsjednik Vlade -
ne vidim druge opcije
to sad vise nego jasno
rat bude kad nemas sto izgubit , mirovina s 40 2x veca od isplate iz rada ne podize revoluciju
proda se lako prica o dostojanstvu
2014-04-12
Koliko vidim lijeva falanga i pripadajuci mediji sada podrzavaju Oreskovica??? Pokvarenost jednih i glupost drugih (koji puse ove bljuvotine i salto mortale) je neogranicena. Prije samo cetiri mjeseca su ta ista falanga i pripadajuci mediji popljuvali tog istog Oreskovica iako nije nista uradio , niti rijec rekao. Poslije , je tek nastao cirkus, kada je rekao. Bilo kako bilo lijeva falanga i pripadajuci mediji sada stite taj HDZ-ov dijasporski kadar. Odoh povratiti.
2014-04-14
Ovo je stvarno smiješno.
red wolf-
2016-02-10
Jos uvijek je stanje u DNRH jako dobro. Kako je narod politicki a i u svakom drugom pogledu (ne)pismen, jako dobro. Super cak.
2014-04-14
abraham wrote:Koliko vidim lijeva falanga i pripadajuci mediji sada podrzavaju Oreskovica??? Pokvarenost jednih i glupost drugih (koji puse ove bljuvotine i salto mortale) je neogranicena. Prije samo cetiri mjeseca su ta ista falanga i pripadajuci mediji popljuvali tog istog Oreskovica iako nije nista uradio , niti rijec rekao. Poslije , je tek nastao cirkus, kada je rekao. Bilo kako bilo lijeva falanga i pripadajuci mediji sada stite taj HDZ-ov dijasporski kadar. Odoh povratiti.
kakva falanga , ovod nisu potrebne borbene jedinise vec kokice i mozgalica tko ce biti novi "most" i koliko je milanovic naucio iz proslog mandata
2014-04-12
Probaj procitati polako. Da, mediji u DNRH su neovisni, kao i DORH i MORH. Ides.
2014-04-14
markane,pa ti si ga postavio ebo ti on mater.na sto je ova titina kiflica spala.poglavnice,vratiiiiiiiiiii seeeeeeee
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Koji kurac i poglavnik. Psihijatar i to dobar, ne onaj sta je u Mostaru zavrsio.
2014-04-14
"Meni je žao ako to izgleda kao prijetnja. Ja ne bih išao u analizu, bitno mi je da se pruži prilika ovoj vladi. Mislim da nije namjera Karamarka rušenje vlade, možda se on osjeća povrijeđeno, ali to je odluka premijera i predsjednice", kazao je Petrov govoreći o odluci o novom šefu SOA-e.
petrov mamuza mrtvog konja a sve kao da nece...
2014-04-12
Na upit na čiju će stranu stati MOST u slučaju sukoba premijera i prvog potpredsjednika vlade, Petrov opet izbjegava odgovor i kaže da će MOST biti "na strani Vlade". Na inzistiranje Mislava Bage da pruži konkretan odgovor, Petrov ne popušta.
ne zalim glasa za ove amatere , brzo uce
na strani vlade
ne zalim glasa za ove amatere , brzo uce
na strani vlade
2014-04-12
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Karamarko ne da ostavku, Orešković više nema povjerenje HDZa
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» SDS: Dodik radi za Hrvatske interese, ako bude do nas neće biti 3. entiteta
» Premijer: Ni Rada Borić ni Zlatko Hasanbegović neće biti u mojoj Vladi
» Karamarko ne da ostavku, Orešković više nema povjerenje HDZa
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» SDS: Dodik radi za Hrvatske interese, ako bude do nas neće biti 3. entiteta
» Premijer: Ni Rada Borić ni Zlatko Hasanbegović neće biti u mojoj Vladi
Page 1 of 3