Ante Kotromanović odbio Izraelce i prije nego je natječaj objavljen
Page 1 of 1
Ante Kotromanović odbio Izraelce i prije nego je natječaj objavljen
U istrazi o kupnji i remontu borbenih zrakoplova MiG 21 u Ukrajini, istražitelji vojne policije naišli su i na dokumentaciju koja ukazuje da je Ministarstvo obrane odbilo ponudu izraelske tvrtke Elbit da 2013. sudjeluje u natječaju za taj posao, piše Jutarnji.hr.
Službe MORH-a izraelsku su kompaniju odbile uz obrazloženje da su se prekasno javili na natječaj te su prihvatili samo ponude rumunjske tvrtke Aerostar i ukrajinske kompanije Ukrspecexport. Elbit je tada nudio 12 MiG-ova proizvedenih 1984. godine i remontiranih 2012. godine. Dakle avioni su bili barem deset godina mlađi od onih koje je Hrvatska kupila od Ukrajine.
Izraelski je plan bio da oni dolete u Hrvatsku gdje bi po zahtjevima MORH-a bili modernizirani u Zrakoplovno tehničkom centru u Velikoj Gorici. No ponuda je glatko odbijena.
http://narod.hr/hrvatska/ante-kotromanovic-odbio-izraelce-i-prije-nego-je-natjecaj-objavljen
Zločesti HDZ, zločesti Hercegovci i prokleti Ukrajinci.
Službe MORH-a izraelsku su kompaniju odbile uz obrazloženje da su se prekasno javili na natječaj te su prihvatili samo ponude rumunjske tvrtke Aerostar i ukrajinske kompanije Ukrspecexport. Elbit je tada nudio 12 MiG-ova proizvedenih 1984. godine i remontiranih 2012. godine. Dakle avioni su bili barem deset godina mlađi od onih koje je Hrvatska kupila od Ukrajine.
Izraelski je plan bio da oni dolete u Hrvatsku gdje bi po zahtjevima MORH-a bili modernizirani u Zrakoplovno tehničkom centru u Velikoj Gorici. No ponuda je glatko odbijena.
http://narod.hr/hrvatska/ante-kotromanovic-odbio-izraelce-i-prije-nego-je-natjecaj-objavljen
Zločesti HDZ, zločesti Hercegovci i prokleti Ukrajinci.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Ante Kotromanović odbio Izraelce i prije nego je natječaj objavljen
..hi,hi...je ga ante uvalio bogami svima..a najvise sdp-u...digo pare i klis...i sad sdpovci ionako nisu ni prije mogli ali nakon kotromanovica...nema sanse da kazu da su 'posteni i casni'...a sigurno ej jos neko uz antu opernatio prste
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Očito je moral Bidenov sin zaradit na HR. Niš, nema druge nego sad od Bidena i Obame tražit da vrate izdajnika kak bi ga se propisno kaznilo.
Guest- Guest
Stazic:'Zoki,jesam ti rekao da tog bivseg hdzenjaru ne primas u stranku.Šnjofao sam ja da je on kukavicije jaje podmetnuto nama od strane hdzenjara'
Zoki:'Jebi ga sad stazicu...ko je znao to'
Stazic:'O krusnu mrvu ti jebem da ti jebem..sto ja imam blesimetra za predsjednika stranke...cuj..znas da ujkama ne smijes vjerovati..ni bivsim ni sadasnjim'
Zoki:'Jebaji ga sad...'
Stazic:'O nebo sruši se...di je ona ck kpj-ot kad sam vedrio i oblacio..kad sam takve u lepoglavu slao..o sunce ti žarko...kome ja dajem potporu..'
Zoki:'Jebi ga sad stazicu...ko je znao to'
Stazic:'O krusnu mrvu ti jebem da ti jebem..sto ja imam blesimetra za predsjednika stranke...cuj..znas da ujkama ne smijes vjerovati..ni bivsim ni sadasnjim'
Zoki:'Jebaji ga sad...'
Stazic:'O nebo sruši se...di je ona ck kpj-ot kad sam vedrio i oblacio..kad sam takve u lepoglavu slao..o sunce ti žarko...kome ja dajem potporu..'
2015-09-08
....digo ante lovu..i sad u new yorku igra pokericu sa zuzulom
2015-09-08
Zoki:'O iruda ti kako me preveslo ovaj Kotromanovic a jos smo zeme..i sadmoram trpit kritike druga Stazica...Komadina ce me razapeti..a hdzenjare iKaracmarko se naslađuju..o onu lopatu koju nikad u ruke nisam primio da ti jebem sto puta jebem..sad ne smijem ni zucnut...oma'r ce me samarat'
2015-09-08
sine koji kokošari radi 200 000€ , i to kada njih nekoliko podjeli te pare, nemogu uzeti niti bolje auto, radi toga em ugrožavaju život, ugled, i razjebavaju avijaciju,...
sanader ispod 10milijuna kuna nebi niti pomišljao na razgovor.. i to bi se zamračilo preko javnih poslova itd, gdje se ne može vidjeti, a ovi kokošari razjebu avijaciju za 200 000€ mita
sanader ispod 10milijuna kuna nebi niti pomišljao na razgovor.. i to bi se zamračilo preko javnih poslova itd, gdje se ne može vidjeti, a ovi kokošari razjebu avijaciju za 200 000€ mita
Guest- Guest
Joda, možda se moralo. Moral je Bidenov mali napravit neki posel.
Guest- Guest
..ionda sitting kokosare brani..pa ja bi kokosarima skreso dozivotnu za primjer..ako vec zelis biti lopina budi onda sa stilom...sto kaze..ispod milje eura ne zelim te ni pogledat a kamoli zapocet razgovor...e moj sdpovci....sabo krade djeci kotromanovic i zoki razjebu avijaciju za sicu...gori ste od hdzovaca..ovi kad kradu kradu sa stilom
2015-09-08
Aha, da nije u međuvremenu riješio američko državljanstvo..Eva wrote:Očito je moral Bidenov sin zaradit na HR. Niš, nema druge nego sad od Bidena i Obame tražit da vrate izdajnika kak bi ga se propisno kaznilo.
2014-04-12
A domoljublje, i HR nema cijene? Kažu nema pedera Ma ima pedera, sam nema paravuksadinare wrote:..ionda sitting kokosare brani..pa ja bi kokosarima skreso dozivotnu za primjer..ako vec zelis biti lopina budi onda sa stilom...sto kaze..ispod milje eura ne zelim te ni pogledat a kamoli zapocet razgovor...e moj sdpovci....sabo krade djeci kotromanovic i zoki razjebu avijaciju za sicu...gori ste od hdzovaca..ovi kad kradu kradu sa stilom
Guest- Guest
Zato je tu UDBA.maggie13 wrote:Aha, da nije u međuvremenu riješio američko državljanstvo..Eva wrote:Očito je moral Bidenov sin zaradit na HR. Niš, nema druge nego sad od Bidena i Obame tražit da vrate izdajnika kak bi ga se propisno kaznilo.
Guest- Guest
Nema više ni Udbe, ni Đurekovića..treba poslat Perkovića za njim..Eva wrote:Zato je tu UDBA.maggie13 wrote:Aha, da nije u međuvremenu riješio američko državljanstvo..Eva wrote:Očito je moral Bidenov sin zaradit na HR. Niš, nema druge nego sad od Bidena i Obame tražit da vrate izdajnika kak bi ga se propisno kaznilo.
2014-04-12
Bolje da s Izraelom nemamo posla. Ta držawa je držawa problem.Treba pazit na swojoj ugled.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kak nema, Karamarko sam o Udbi u predizbornoj. Nisu valjda pomrli?maggie13 wrote:Nema više ni Udbe, ni Đurekovića..treba poslat Perkovića za njim..Eva wrote:Zato je tu UDBA.maggie13 wrote:Aha, da nije u međuvremenu riješio američko državljanstvo..Eva wrote:Očito je moral Bidenov sin zaradit na HR. Niš, nema druge nego sad od Bidena i Obame tražit da vrate izdajnika kak bi ga se propisno kaznilo.
Guest- Guest
Te dobrice sve oko stotke.,.što bi se kod nas reklo' može in doć ukraj samo sikira zavrat'..Eva wrote:Kak nema, Karamarko sam o Udbi u predizbornoj. Nisu valjda pomrli?maggie13 wrote:Nema više ni Udbe, ni Đurekovića..treba poslat Perkovića za njim..Eva wrote:Zato je tu UDBA.maggie13 wrote:Aha, da nije u međuvremenu riješio američko državljanstvo..Eva wrote:Očito je moral Bidenov sin zaradit na HR. Niš, nema druge nego sad od Bidena i Obame tražit da vrate izdajnika kak bi ga se propisno kaznilo.
jooj, opet me asociralo na jadnog đurekovića..
2014-04-12
teta je agresivna?maggie13 wrote:e sve oko stotke.,.što bi se kod nas reklo' može in doć ukraj samo sikira zavrat'..
2014-12-30
Samo mi um zna biti agresivan..veber wrote:teta je agresivna?maggie13 wrote:e sve oko stotke.,.što bi se kod nas reklo' može in doć ukraj samo sikira zavrat'..
2014-04-12
mali korak do fižičke agresije
2014-12-30
Eva wrote:Očito je moral Bidenov sin zaradit na HR. Niš, nema druge nego sad od Bidena i Obame tražit da vrate izdajnika kak bi ga se propisno kaznilo.
Ma lako za to neka vrate novac.
Bidenov mali je dobio koncesiju na komad bivše ukrajine, veličine RH, energetski biznis uglavnom.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Similar topics
» Zrakoplov MiG 21 košta 9 puta manje nego što je platio Kotromanović
» Živimo bolje nego ikad prije
» Sanader obrusio Plenkovicu : Prije ćeš otići ti nego ja
» Prije će Ron Jeremy u raj nego kinez kroz okasti 14.
» Sastanak u Davosu je propao prije nego što je počeo
» Živimo bolje nego ikad prije
» Sanader obrusio Plenkovicu : Prije ćeš otići ti nego ja
» Prije će Ron Jeremy u raj nego kinez kroz okasti 14.
» Sastanak u Davosu je propao prije nego što je počeo
Page 1 of 1