putovanja
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
putovanja
ajmo malo sanjarit !
neka ovo bude tema za destinacije koje ste vec ili biste voljeli posjetit
dijelite linkove, slike, savjete ... opustite se i uzivajte
jedan od mojih favorita je costa rica, nadam se da cu jednom u zivotu imat prilike tamo povirit ... ima ponesto za svakoga, od avanturistickih izleta, do relaksacije u divljini prirode, o flori i fauni da ne pricam ... nesto zaista posebno
¡Vivan siempre el trabajo y la paz!
neka ovo bude tema za destinacije koje ste vec ili biste voljeli posjetit
dijelite linkove, slike, savjete ... opustite se i uzivajte
jedan od mojih favorita je costa rica, nadam se da cu jednom u zivotu imat prilike tamo povirit ... ima ponesto za svakoga, od avanturistickih izleta, do relaksacije u divljini prirode, o flori i fauni da ne pricam ... nesto zaista posebno
¡Vivan siempre el trabajo y la paz!
betty.boop-
2015-01-23
Re: putovanja
Jaoooo, sviđa mi se tema!
Prva destinacija koji svakako želim posjetiti je Island
Maroko
Prva destinacija koji svakako želim posjetiti je Island
Maroko
Guest- Guest
ovo je zanimljivo i funny, al mene bi bilo malo prpa da me ne gricne nesto za dupence :D
http://snorkelaroundtheworld.com/2015/06/aquabike-adventure/
betty.boop-
2015-01-23
Da, Borobudur, na prvoj fotki. Na drugoj je drevni grad Bagan, jugoistocno od Mandalaya.
Guest- Guest
Vidjela sam tu sličicu kad sam čituckala nešto o budističkim hramovima, tako da sam ga znala smjestiti u Indoneziju, ali nisam znala kako se zove.
A o Myanmaru i njegovim lokalitetima ne znam gotovo ništa tako da bi to u svakom slučaju ostalo neprepoznato.
A o Myanmaru i njegovim lokalitetima ne znam gotovo ništa tako da bi to u svakom slučaju ostalo neprepoznato.
Guest- Guest
Mislim da je Borobudur najveći budistički hram na svijetu. Ne možeš ga cijelog uhvatiti u objektiv fotoaparata ili kamere ne odmakneš li se nekoliko stotina metara. Svijest o vrijednosti i potrebi zaštite Borobudura kao spomenika kulture probudila se kod Indonežana i nadležnih vlasti relativno kasno. Na žalost, do tada je iz hrama ukradeno/odvaljeno stotinjak Buddinih kipova.Vegvísir wrote:Vidjela sam tu sličicu kad sam čituckala nešto o budističkim hramovima, tako da sam ga znala smjestiti u Indoneziju, ali nisam znala kako se zove.
U blizini ovog ogromanjskoj još je nekoliko manjih hramčića, a sve to u neposrednoj okolici Yogjakarte koja je u jednom kratkom periodu bila i prijestolnica Indonezije. Yogjakarta se inače smatra centrom kulture, umjetnosti i obrazovanja. Vidljiv je i kolonijalni utjecaj Nizozemaca.
Vegvisir wrote:A o Myanmaru i njegovim lokalitetima ne znam gotovo ništa tako da bi to u svakom slučaju ostalo neprepoznato.
Myanmar bi trebalo posjetiti sada ili u što skorijoj budućnosti. Tamo je vrijeme stalo, ali promjene počinju...
Guest- Guest
prije dvije godine bio u Budimpešti. Jako nam je lijepo tamo bilo
U pamćenju mi je i ostao Bled(2013) . Također divno mjesto jer obožavam hladniju klimu
želja mi je otići u norvešku :* i htio bi živjeti tu. što dalje od civilizacije i ljudi :D
U pamćenju mi je i ostao Bled(2013) . Također divno mjesto jer obožavam hladniju klimu
želja mi je otići u norvešku :* i htio bi živjeti tu. što dalje od civilizacije i ljudi :D
Guest- Guest
NickAok2865549 wrote:Mislim da je Borobudur najveći budistički hram na svijetu. Ne možeš ga cijelog uhvatiti u objektiv fotoaparata ili kamere ne odmakneš li se nekoliko stotina metara. Svijest o vrijednosti i potrebi zaštite Borobudura kao spomenika kulture probudila se kod Indonežana i nadležnih vlasti relativno kasno. Na žalost, do tada je iz hrama ukradeno/odvaljeno stotinjak Buddinih kipova.
U blizini ovog ogromanjskoj još je nekoliko manjih hramčića, a sve to u neposrednoj okolici Yogjakarte koja je u jednom kratkom periodu bila i prijestolnica Indonezije. Yogjakarta se inače smatra centrom kulture, umjetnosti i obrazovanja. Vidljiv je i kolonijalni utjecaj Nizozemaca.
Jesi bio/bila tamo?
Myanmar bi trebalo posjetiti sada ili u što skorijoj budućnosti. Tamo je vrijeme stalo, ali promjene počinju...
Globalizacija je neumoljiva.
Guest- Guest
malkavian wrote:
Island, Švedska, Norveška... gdjegod, samo fino biti u nekoj skandinavskoj pripizdini i hipnotizirano upijati auroru borealis.
Guest- Guest
Lijepo je sanjati.
Ali tko zna, ako dobijem na lotu(kojeg ne igram):D to bi bilo lako izvedivo.
Ali tko zna, ako dobijem na lotu(kojeg ne igram):D to bi bilo lako izvedivo.
Guest- Guest
Ali ako želis da to traje i traje :D treba ti dosta novaca Kupio bi ovo na slici ,stado koza i ovaca i do kraja života uzivao u svemu sto sam si priustio :D
Guest- Guest
Bah, nikakav jackpot, ja sam već razvila strategiju.
Za početak, odem u Göteborg, Malmö ili Stockholm. Nađem okej posao, živim asketski i spremam ušteđevinu. Nakon što sam sigurna da sam uštedjela dovoljno, dam otkaz i odlepršam na Island. Eto, plan bez mane.
Za početak, odem u Göteborg, Malmö ili Stockholm. Nađem okej posao, živim asketski i spremam ušteđevinu. Nakon što sam sigurna da sam uštedjela dovoljno, dam otkaz i odlepršam na Island. Eto, plan bez mane.
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» MARS: S putovanja rovera OPPORTUNITY
» TOP 10 dokaza putovanja kroz vrijeme | 2017
» Na 23 putovanja u 13 zemalja predsjednica potrošila ni milijun kuna
» Priština poziva građane da izbegavaju putovanja kroz Srbiju
» Novac od kampanje trošio na putovanja, nakit i estetske operacije
» TOP 10 dokaza putovanja kroz vrijeme | 2017
» Na 23 putovanja u 13 zemalja predsjednica potrošila ni milijun kuna
» Priština poziva građane da izbegavaju putovanja kroz Srbiju
» Novac od kampanje trošio na putovanja, nakit i estetske operacije