TOP 10 dokaza putovanja kroz vrijeme | 2017
Page 1 of 15
Page 1 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Eroo- Posts : 79079
2016-07-22
Re: TOP 10 dokaza putovanja kroz vrijeme | 2017
g. 1928 mobitel? Film Charlie Chaplin...
2016-07-22
sve je jako, jako zanimljivo
ne mogu ništa izdvojiti
ne mogu ništa izdvojiti
Guest- Guest
U svakom slučaju zanimljivo...Svi mi imamo slične slučajeve, samo da se ih neki sjećaju a neki ne sjećaju.Noor wrote:sve je jako, jako zanimljivo
ne mogu ništa izdvojiti
2016-07-22
volim tu tematiku :)Eroo wrote:U svakom slučaju zanimljivo...Svi mi imamo slične slučajeve, samo da se ih neki sjećaju a neki ne sjećaju.Noor wrote:sve je jako, jako zanimljivo
ne mogu ništa izdvojiti
nego, Ero...da imaš priliku birati...bi li poželio otputovati u budućnost ili povijest? :)
Guest- Guest
U povjest. U budućnost ne bih, sviđa mi se ovdje...Noor wrote:volim tu tematiku :)Eroo wrote:U svakom slučaju zanimljivo...Svi mi imamo slične slučajeve, samo da se ih neki sjećaju a neki ne sjećaju.Noor wrote:sve je jako, jako zanimljivo
ne mogu ništa izdvojiti
nego, Ero...da imaš priliku birati...bi li poželio otputovati u budućnost ili povijest? :)
2016-07-22
tako i ja, budućnost ne želim vidjeti ni znati, a u povijest bih jako rado otputovala u razna razdoblja i na razna mjestaEroo wrote:U povjest. U budućnost ne bih, sviđa mi se ovdje...Noor wrote:volim tu tematiku :)Eroo wrote:U svakom slučaju zanimljivo...Svi mi imamo slične slučajeve, samo da se ih neki sjećaju a neki ne sjećaju.Noor wrote:sve je jako, jako zanimljivo
ne mogu ništa izdvojiti
Guest- Guest
Ovo me uvijek vrati u djetinjstvo...1000x odslušao i nikad dosta.Noor wrote:tako i ja, budućnost ne želim vidjeti ni znati, a u povijest bih jako rado otputovala u razna razdoblja i na razna mjestaEroo wrote:U povjest. U budućnost ne bih, sviđa mi se ovdje...Noor wrote:volim tu tematiku :)Eroo wrote:U svakom slučaju zanimljivo...Svi mi imamo slične slučajeve, samo da se ih neki sjećaju a neki ne sjećaju.Noor wrote:sve je jako, jako zanimljivo
ne mogu ništa izdvojiti
2016-07-22
mene bečki novogodišnji koncert :)
to se kod nas tradicionalno slušalo, skupili se bake, djedovi, mama, tata....ok, i seka i ja, al nas nije oduševljavalo :P
ali, da...i te kako me vrati u taj dio života :)
to se kod nas tradicionalno slušalo, skupili se bake, djedovi, mama, tata....ok, i seka i ja, al nas nije oduševljavalo :P
ali, da...i te kako me vrati u taj dio života :)
Guest- Guest
Ja sam 2002. kad sam kupio prvi mobitel,sanjao kako imam mobitel na kojemu u krevetu gledam filmove,spotove i sport.
San je postao stvarnost.
San je postao stvarnost.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nisi tako dugo ni čekaojastreb wrote:Ja sam 2002. kad sam kupio prvi mobitel,sanjao kako imam mobitel na kojemu u krevetu gledam filmove,spotove i sport.
San je postao stvarnost.
Guest- Guest
I, bi li se sad vratio u 2002. na taj stari mob.?jastreb wrote:Ja sam 2002. kad sam kupio prvi mobitel,sanjao kako imam mobitel na kojemu u krevetu gledam filmove,spotove i sport.
San je postao stvarnost.
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Ne. Zač? Tehnologija ide naprijed.Totenkopf wrote:I, bi li se sad vratio u 2002. na taj stari mob.?jastreb wrote:Ja sam 2002. kad sam kupio prvi mobitel,sanjao kako imam mobitel na kojemu u krevetu gledam filmove,spotove i sport.
San je postao stvarnost.
No,naslućujem i zbog čega me to pitaš.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bili su dobri al sad imam bolji. Prije sam mob punio svaki 7-10 dana sad imam mobilni koji 22. dan tek ide na punjač.Totenkopf wrote:I, bi li se sad vratio u 2002. na taj stari mob.?jastreb wrote:Ja sam 2002. kad sam kupio prvi mobitel,sanjao kako imam mobitel na kojemu u krevetu gledam filmove,spotove i sport.
San je postao stvarnost.
Teško i nikako, posebice uz internet.............ma nikako
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Eroo wrote:U svakom slučaju zanimljivo...Svi mi imamo slične slučajeve, samo da se ih neki sjećaju a neki neNoor wrote:sve je jako, jako zanimljivo
ne mogu ništa izdvojiti
Da
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
najbolji dokazi su uvijek tu ispred nosa. tako su na ovim prostorima neki odlutali u šumu 45. , upali u crvotičinu koja ih je izbacila 91.
dodaj slici i one druge i one trecemutava baštarda wrote:najbolji dokazi su uvijek tu ispred nosa. tako su na ovim prostorima neki odlutali u šumu 45. , upali u crvotičinu koja ih je izbacila 91.
Page 1 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» Priština poziva građane da izbegavaju putovanja kroz Srbiju
» Granice Srbije i Kosova kroz vrijeme
» Matematičar predstavio formulu za putovanje kroz vrijeme
» Evo jos dokaza
» Čeka se očitovanje Galaktičke Federacije: Znanstvenici uočili paralelni svemir koji se vraća unazad kroz vrijeme
» Granice Srbije i Kosova kroz vrijeme
» Matematičar predstavio formulu za putovanje kroz vrijeme
» Evo jos dokaza
» Čeka se očitovanje Galaktičke Federacije: Znanstvenici uočili paralelni svemir koji se vraća unazad kroz vrijeme
Page 1 of 15