ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Petir o "Za dom spremni" u Osijeku: Židovi su prošli holokaust pa su osjetljivi

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Petir o "Za dom spremni" u Osijeku: Židovi su prošli holokaust pa su osjetljivi - Page 3 Empty Re: Petir o "Za dom spremni" u Osijeku: Židovi su prošli holokaust pa su osjetljivi

Post by dzango 25/3/2016, 12:41

Ero wrote:
dzango wrote:
Ero wrote:
Eva wrote:I ova glupača, na račun pametnih hrvatskih birača, mjesečno inkasira 50 k kuna.   Petir o "Za dom spremni" u Osijeku: Židovi su prošli holokaust pa su osjetljivi - Page 3 1f600
Ne od vaših birača (ni 1 kunu!), već od naših.
Vaši su izgleda gluplji.
Gnjili kapitalizam. Volidu to crvi... :]
Meni više liči na komunizam. Sve partijski poluidioti na čelu.

dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Petir o "Za dom spremni" u Osijeku: Židovi su prošli holokaust pa su osjetljivi - Page 3 Empty Re: Petir o "Za dom spremni" u Osijeku: Židovi su prošli holokaust pa su osjetljivi

Post by kaya 25/3/2016, 13:13

crvenkasti wrote:
dzango wrote:
RayMabus wrote: Mene je osobno pogodilo što je Radovan Karadžić umjesto doživotnog dobio četrdeset godina zatvora".

O jebote. Nisu naši Naprednjaci najgori. Ima i gorih.

Meni je najgore to što mu je sudio zapadni sud.
To je sranje.
Gledao sam ja u filmovima. Dio je već odslužio, dio će mu smanjiti zbog dobrog vladanja...
Vani za 6 mjeseci.
Ha, ha, je za mjesec je vani. Al u mislima. Za ozbiljno ce ga iznijeti od tamo nogama naprijed.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Yehudi 26/3/2016, 17:23

Petir o "Za dom spremni" u Osijeku: Židovi su prošli holokaust pa su osjetljivi - Page 3 Dijag_template_kolindatekma

NISAM čula skandiranje"

( biče joj Maminjo svršio u usta pa joj se bubnjići zaštopali )

rekla je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović,

komentirajući događaje koji su se zbili u srijedu na utakmici između Hrvatske i Izraela za N1 televiziju. 
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sora 26/3/2016, 17:27

kaja_333 wrote:A jebe nam se i za to. I mi smo prošli svakakve katastrofe poput Bleiburga ili domovinskog pa smo malo osjetljivi na zvijezde .
Između Bleiburga i domovinskog je 45 godina
Kad su zvijezde bile na svakom koraku i nitko se nije s rušio u nesvjesti od njih
Tebi mozak vrane popile pa ne pamtiš te godine :tss
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 26/3/2016, 17:30

dzango wrote:
crvenkasti wrote:
dzango wrote:
RayMabus wrote: Mene je osobno pogodilo što je Radovan Karadžić umjesto doživotnog dobio četrdeset godina zatvora".

O jebote. Nisu naši Naprednjaci najgori. Ima i gorih.

Meni je najgore to što mu je sudio zapadni sud.
To je sranje.
Gledao sam ja u filmovima. Dio je već odslužio, dio će mu smanjiti zbog dobrog vladanja...
Vani za 6 mjeseci.
Ne video bela dana ko ne voli Radovana
Tako i je bilo.
Pod zemljom se ne vidi radovana
Monstruma :cry
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Regoč 26/3/2016, 20:54

Dobro kaže Marijana, i mi smo osjetljivi na neke stvari pa ne treba prkositi drugima, osobito onima koji nam nisu nanieli nikakva zla, a Židovi nam se jamačno nisu zamjerili. Mada je sam pozdrav plemeniti iskaz domoljublja, kod Židovah izaziva uznemirenost i pred njima se njime ne bismo trebali služiti.
Što se tiče četrdeset godinah i doživotnoga zatvora, jasno je da je to u Karadžićevu slučaju isto, ali stvar je načela. Blaškić je prvostupanjski samo zbog Lašvanske doline i nešto više od stotinu masakriranih dobio 45 godinah, a ovaj kao glavni zločinac u Bosheru za stotine tisućah pobijenih i prognanih dobio je tek 40. Tako da je na simboličkoj razini nužna doživotna osuda.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Yehudi 26/3/2016, 21:25

:10
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics