Petir o "Za dom spremni" u Osijeku: Židovi su prošli holokaust pa su osjetljivi
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Petir o "Za dom spremni" u Osijeku: Židovi su prošli holokaust pa su osjetljivi
Žena je gluplja od Kolinde. I takva glupača bere 60 k kuna svaki mjesec na račun još većih glupana koje država guli do gole kože. Pa reci, kaj ti ni žal onog bistrog mora, kad već narod glup po kurac?
Guest- Guest
Re: Petir o "Za dom spremni" u Osijeku: Židovi su prošli holokaust pa su osjetljivi
biljana brozan i jozo radošEva wrote:A kaj ću kad sam emotivna. Evo, suze teku čim pomislim tko uzima 8 soma ojra.
Tony Soprano-
2015-08-15
Su za seljančicu Petirku EinsteiniTony Soprano wrote:biljana brozan i jozo radošEva wrote:A kaj ću kad sam emotivna. Evo, suze teku čim pomislim tko uzima 8 soma ojra.
Guest- Guest
to ne moze, nikako, da se pravda starim hrvatskim pozdravom,
jer je on degradiran, i ne moze biti resetovan po tom osnovu,
odnosno ni po jednom osnovu.
tako je poznati rimski pozdrav, cezarov, kompromitovan jer je zloupotrebljen
kao naci poozdrav za vreme hitlera. pa nemci ne kenjaju
da je to rimski pozdrav koji je njima drag.
posebno, " stari hrvatski pozdrav " u kombinaciji sa tzv. rimskim
poravom, sto je najcesce i redovno,
demonstracija je prvrzenosti idealima ndh, a.pavelica i sve to skupa i zajedno.
uostalom, kretanje u tom pravcu kod hrvata, sekundarno nama je politicki
dobitak.
jer je on degradiran, i ne moze biti resetovan po tom osnovu,
odnosno ni po jednom osnovu.
tako je poznati rimski pozdrav, cezarov, kompromitovan jer je zloupotrebljen
kao naci poozdrav za vreme hitlera. pa nemci ne kenjaju
da je to rimski pozdrav koji je njima drag.
posebno, " stari hrvatski pozdrav " u kombinaciji sa tzv. rimskim
poravom, sto je najcesce i redovno,
demonstracija je prvrzenosti idealima ndh, a.pavelica i sve to skupa i zajedno.
uostalom, kretanje u tom pravcu kod hrvata, sekundarno nama je politicki
dobitak.
Guest- Guest
očeš reči napredna inteligencijaEva wrote:Su za seljančicu Petirku EinsteiniTony Soprano wrote:biljana brozan i jozo radošEva wrote:A kaj ću kad sam emotivna. Evo, suze teku čim pomislim tko uzima 8 soma ojra.
Tony Soprano-
2015-08-15
HoĆu reĆi da me nasmijava kad ljudi brkaju Č i Ć, to prvo. A drugo, bar šute ovih dvoje, pa ne daju potvrdu da su glupi, za razliku od ove koja kokodače već tri dana, i time otklanja svaku sumnjuu u njenu glupost.Tony Soprano wrote:očeš reči napredna inteligencijaEva wrote:Su za seljančicu Petirku EinsteiniTony Soprano wrote:biljana brozan i jozo radošEva wrote:A kaj ću kad sam emotivna. Evo, suze teku čim pomislim tko uzima 8 soma ojra.
Guest- Guest
mene boli kitaEva wrote:HoĆu reĆi da me nasmijava kad ljudi brkaju Č i Ć, to prvo. A drugo, bar šute ovih dvoje, pa ne daju potvrdu da su glupi, za razliku od ove koja kokodače već tri dana, i time otklanja svaku sumnjuu u njenu glupost.Tony Soprano wrote:očeš reči napredna inteligencijaEva wrote:Su za seljančicu Petirku EinsteiniTony Soprano wrote:biljana brozan i jozo radošEva wrote:A kaj ću kad sam emotivna. Evo, suze teku čim pomislim tko uzima 8 soma ojra.
Tony Soprano-
2015-08-15
Odi urologu. Kraus je dobar urolog.
Guest- Guest
A dobra mi fora kad veli kak je i ona jadna osjetljiva i kak ju je strašno pogodilo to kaj su lika od 72 godine umjesto na doživotnu robiju osudili samo na 40 godina. Hvaljen Isus i Marija!
Mjerna jedinca za glupost Petir. 0,25 Petira = Pusićka, 0,50 Petira= Ingrid A. Marinović, 0,75 Petira = Karamarko
Guest- Guest
Eva wrote:HoĆu reĆi da me nasmijava kad ljudi brkaju Č i Ć, to prvo.Tony Soprano wrote:očeš reči napredna inteligencijaEva wrote:Su za seljančicu Petirku EinsteiniTony Soprano wrote:biljana brozan i jozo radošEva wrote:A kaj ću kad sam emotivna. Evo, suze teku čim pomislim tko uzima 8 soma ojra.
:)
RayMabus wrote: Mene je osobno pogodilo što je Radovan Karadžić umjesto doživotnog dobio četrdeset godina zatvora".
O jebote. Nisu naši Naprednjaci najgori. Ima i gorih.
dzango wrote:RayMabus wrote: Mene je osobno pogodilo što je Radovan Karadžić umjesto doživotnog dobio četrdeset godina zatvora".
Meni je najgore to što mu je sudio zapadni sud.
To je sranje.
Gledao sam ja u filmovima. Dio je već odslužio, dio će mu smanjiti zbog dobrog vladanja...
Vani za 6 mjeseci.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne video bela dana ko ne voli Radovanacrvenkasti wrote:dzango wrote:RayMabus wrote: Mene je osobno pogodilo što je Radovan Karadžić umjesto doživotnog dobio četrdeset godina zatvora".
To je sranje.
Gledao sam ja u filmovima. Dio je već odslužio, dio će mu smanjiti zbog dobrog vladanja...
Vani za 6 mjeseci.
Ko ne voli Radovana, ne docek`o Djurdjevdana... :)dzango wrote:Ne video bela dana ko ne voli Radovanacrvenkasti wrote:dzango wrote:RayMabus wrote: Mene je osobno pogodilo što je Radovan Karadžić umjesto doživotnog dobio četrdeset godina zatvora".
To je sranje.
Vani za 6 mjeseci.
Ova Petir mu dođe Hrvatska Neša Slina. Ili Vulin, da je jebeš.
Ne od vaših birača (ni 1 kunu!), već od naših.Eva wrote:I ova glupača, na račun pametnih hrvatskih birača, mjesečno inkasira 50 k kuna.
Vaši su izgleda gluplji.Ero wrote:Ne od vaših birača (ni 1 kunu!), već od naših.Eva wrote:I ova glupača, na račun pametnih hrvatskih birača, mjesečno inkasira 50 k kuna.
Ta nije ti se i Pusićka nešto zamjerila?Eva wrote:Mjerna jedinca za glupost Petir. 0,25 Petira = Pusićka
Ili ti loše stojiš s računanjem? Bi'će da je to u pitanju.
Gnjili kapitalizam. Volidu to crvi...dzango wrote:Vaši su izgleda gluplji.Ero wrote:Ne od vaših birača (ni 1 kunu!), već od naših.Eva wrote:I ova glupača, na račun pametnih hrvatskih birača, mjesečno inkasira 50 k kuna.
Meni više liči na komunizam. Sve partijski poluidioti na čelu.Ero wrote:Gnjili kapitalizam. Volidu to crvi...dzango wrote:Vaši su izgleda gluplji.Ero wrote:Ne od vaših birača (ni 1 kunu!), već od naših.Eva wrote:I ova glupača, na račun pametnih hrvatskih birača, mjesečno inkasira 50 k kuna.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» DOBRO STE/SMO PROŠLI
» Potonuo Splav, koga briga, prosli Izbori
» Dvojca ISIL-ovaca prošli kroz Opatovac
» Zuroff - samo je Holokaust genocid...
» DOBRO STE/SMO PROŠLI
» Potonuo Splav, koga briga, prosli Izbori
» Dvojca ISIL-ovaca prošli kroz Opatovac
» Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Page 2 of 3