Petir o "Za dom spremni" u Osijeku: Židovi su prošli holokaust pa su osjetljivi
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Petir o "Za dom spremni" u Osijeku: Židovi su prošli holokaust pa su osjetljivi
Na pitanje gledatelja o pozdravu Za dom spremni, Petir je odvratila:
"Ja pozdravljam sa Faljen Isus i Marija. Ne smatram pitanje o jednom pozdravu krucijalnim u trenutku kada zemlja ima ovakve probleme. Što se skandiranja na utakmici u Osijeku tiče, moram reći da su Židovi prijateljski, sposoban i pametan narod, prošli su tragediju holokausta i zato su osjetljivi. Mislim da ih ne bismo trebali uznemiravati nepotrebnim provokacijama, baš kao što smo mi Hrvati osjetljivi na neke stvari. Mene je osobno pogodilo što je Radovan Karadžić umjesto doživotnog dobio četrdeset godina zatvora".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/petir-o-za-dom-spremni-u-osijeku-zidovi-su-prosli-holokaust-pa-su-osjetljivi/883186.aspx
Malo su ...........osjetljiwi ..........ha ha ha a prowale.
"Ja pozdravljam sa Faljen Isus i Marija. Ne smatram pitanje o jednom pozdravu krucijalnim u trenutku kada zemlja ima ovakve probleme. Što se skandiranja na utakmici u Osijeku tiče, moram reći da su Židovi prijateljski, sposoban i pametan narod, prošli su tragediju holokausta i zato su osjetljivi. Mislim da ih ne bismo trebali uznemiravati nepotrebnim provokacijama, baš kao što smo mi Hrvati osjetljivi na neke stvari. Mene je osobno pogodilo što je Radovan Karadžić umjesto doživotnog dobio četrdeset godina zatvora".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/petir-o-za-dom-spremni-u-osijeku-zidovi-su-prosli-holokaust-pa-su-osjetljivi/883186.aspx
Malo su ...........osjetljiwi ..........ha ha ha a prowale.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Petir o "Za dom spremni" u Osijeku: Židovi su prošli holokaust pa su osjetljivi
A jebe nam se i za to. I mi smo prošli svakakve katastrofe poput Bleiburga ili domovinskog pa smo malo osjetljivi na zvijezde .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Petir o "Za dom spremni" u Osijeku: Židovi su prošli holokaust pa su osjetljivi
Kakva su ovo lupetanja, tko je zasjeo za kormilo...
Guest- Guest
Petir, jel to ona u Briselu? Oni su mi najdraži, svako malo ode neka komunalija gore jer je "tako dogovoreno s Briselom zbog poticaja za zelenu energiju" a nikad u medijima ni riječi o tome kad se pregovara, samo neke ustaše i partizani.
Petir : Bačilo ih je nekoliko miljuna u pečiču ....pa su eto malo osjetljiwi.....ha ha ha ha a ženske brajo.
2014-04-11
Kritično neodloživa pitanja za boljitak zemlje.udba wrote: ustaše i partizani.
Guest- Guest
ustaše i partizani.
Stanje nacije je bitno. Kad pogledaš prosječnog ljevičara, sve se svodi na ono "tito je manga". To je jedini argument koji im je ostao. Ako im oduzmeš to što im ostaje - glupavi Zoki.
Desničari su u znatno boljem položaju. Prvo, 'Za dom Spremni' odlično zvuči na masovnim okupljanjima. Desničarski glazbenici pune time stadione, nogometne utakmice pune time tribine... A ljevičarski glazbenici moraju po sebi vješat ogromne umjetne penise da bi in na nastup došlo više ljudi od bliže rodbine. Tu ne govorim o kvaliteti glazbe.
Ljevičari imaju više mjesta u medijima. Desničari imaju više mjesta.
Upravo tako.Starhemberg wrote:Kritično neodloživa pitanja za boljitak zemlje.
Stanje nacije je bitno. Kad pogledaš prosječnog ljevičara, sve se svodi na ono "tito je manga". To je jedini argument koji im je ostao. Ako im oduzmeš to što im ostaje - glupavi Zoki.
Desničari su u znatno boljem položaju. Prvo, 'Za dom Spremni' odlično zvuči na masovnim okupljanjima. Desničarski glazbenici pune time stadione, nogometne utakmice pune time tribine... A ljevičarski glazbenici moraju po sebi vješat ogromne umjetne penise da bi in na nastup došlo više ljudi od bliže rodbine. Tu ne govorim o kvaliteti glazbe.
Painkiller-
2014-04-27
a oni koji bi trebali raditi i boli ih kurac za Tite mange i Dom spremne odu u Irsku i Njemačku. I bolje, nisu se uklopili.Painkiller wrote:ustaše i partizani.Upravo tako.Starhemberg wrote:Kritično neodloživa pitanja za boljitak zemlje.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Aha, a pola njih, i jednih i drugih, navija za svoje iz Freiburga ili Dublina.Painkiller wrote:ustaše i partizani.Upravo tako.Starhemberg wrote:Kritično neodloživa pitanja za boljitak zemlje.
Guest- Guest
partizani,čednici,komjunjare,ovo i ono..sve vam pravi stres...razumijemo mi to dobro..kaja_333 wrote:A jebe nam se i za to. I mi smo prošli svakakve katastrofe poput Bleiburga ili domovinskog pa smo malo osjetljivi na zvijezde .
Guest- Guest
ustaše i partizani.
Treba vidjeti svijeta.
Da moj stari 70-ih nije otišao u Austriju, možda bih ja sada bio u Dublinu. A tamo nikad nisam bio. Morat ću otić jednom. Ali sam bio diljem Europe zahvaljujući rodbini koja se 70-ih i 80-ih razasula svuda naokolo. Ne moraš biti kod kuće i kretati su u krugu od 20 km da bi bio domoljub. odeš, vidiš, vratiš se ili ne. Mnogi se nisu vratili osim kroz nekretnine, uglavnom na moru. Zato mogu birat gdje ću na more - rođaci popravili kuće po moru u kojima borave 2-3 tjedna godišnje...
Dakle, u krizi, da bi nama koji ne bi išli bilo bolje, moraju drugi otići. Ako ode domoljub, on se možda neće nikad vratiti za stalno, ali će vratiti veće količine novaca.
I u čemu je problem ?Starhemberg wrote:Aha, a pola njih, i jednih i drugih, navija za svoje iz Freiburga ili Dublina.Painkiller wrote:Upravo tako.Starhemberg wrote:Kritično neodloživa pitanja za boljitak zemlje.
Treba vidjeti svijeta.
Da moj stari 70-ih nije otišao u Austriju, možda bih ja sada bio u Dublinu. A tamo nikad nisam bio. Morat ću otić jednom. Ali sam bio diljem Europe zahvaljujući rodbini koja se 70-ih i 80-ih razasula svuda naokolo. Ne moraš biti kod kuće i kretati su u krugu od 20 km da bi bio domoljub. odeš, vidiš, vratiš se ili ne. Mnogi se nisu vratili osim kroz nekretnine, uglavnom na moru. Zato mogu birat gdje ću na more - rođaci popravili kuće po moru u kojima borave 2-3 tjedna godišnje...
Dakle, u krizi, da bi nama koji ne bi išli bilo bolje, moraju drugi otići. Ako ode domoljub, on se možda neće nikad vratiti za stalno, ali će vratiti veće količine novaca.
Painkiller-
2014-04-27
I ova glupača, na račun pametnih hrvatskih birača, mjesečno inkasira 50 k kuna.
Guest- Guest
Čak i više, preko 60 kak im je plaća 8 k €
Guest- Guest
Ne budi osjetljiwa.............
2014-04-11
A kaj ću kad sam emotivna. Evo, suze teku čim pomislim tko uzima 8 soma ojra.
Guest- Guest
A štaš .......nigdje židowsko srpskog lobija.
2014-04-11
Ma tješi me, bar malo, kaj sam i ja na hrvatskom proračunu.
Guest- Guest
kako gdje je problem, evo u čem je problem:Painkiller wrote:I u čemu je problem ?
kaže hdz otišlo 100.000 radno sposobnih van, a to odgovara ili ravnodušni su prema tome ili ne vide problem jugosi i orjunaši.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdz-otislo-je-100000-ljudi-zaduzili-su-nas-za-90-milijardi-kuna-a-milanovic-bi-tako-i-nastavio-/830262.aspx
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ja pozdravljam sa Faljen Isus i Marija
a ja s dobro jutro dan...
alo stari , jebes li kako
najdraza u uho se pretvorih
sila mi je , nek bude i s tobom...
i jos poneke uspjesnice
nemastovita iritantna baba nakon dugo vremena ponovo zauzima medijski prostor svojim promisljanjima misli 19st.
srecom da je takav nacin promisljanja iznjedrio 4 krasne djecice , nema brige za hrvate dok je takvih hrvatica
isis i marija, hajdukova armija , vazda budi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Žena je gluplja od Kolinde. I takva glupača bere 60 k kuna svaki mjesec na račun još većih glupana koje država guli do gole kože. Pa reci, kaj ti ni žal onog bistrog mora, kad već narod glup po kurac?
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» DOBRO STE/SMO PROŠLI
» Potonuo Splav, koga briga, prosli Izbori
» Dvojca ISIL-ovaca prošli kroz Opatovac
» Zuroff - samo je Holokaust genocid...
» DOBRO STE/SMO PROŠLI
» Potonuo Splav, koga briga, prosli Izbori
» Dvojca ISIL-ovaca prošli kroz Opatovac
» Zuroff - samo je Holokaust genocid...