Rijeka je Europska prijestolnica kulture 2020. godine!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rijeka je Europska prijestolnica kulture 2020. godine!
Oće Thompson pjevat na otvorenju?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
ok...sorry jesam malo nepošten...uredilo se rivu...i rubnjaci od eruptivca...ima se, može se...
Vidi se da nisi bio dugo u Rijeci...Dread_Pirate_Roberts wrote:ok...sorry jesam malo nepošten...uredilo se rivu...i rubnjaci od eruptivca...ima se, može se...
red wolf-
2016-02-10
a tebi se vidi da ne trpiš kritike...
opet si skrenuo u politicke vode..nisi mi odgovorio po kojim je to kriterijima rijeka dobila dubrovnik i zagreb..drugo rijeka uopce ne financira s velikim udjelom rh-a jer joj je proracun daleko manji od zagrebackog i dubrovackog..a ni po zaposlenosti nije ispred ta dva grada pa cak ni ispred cakovxa,koprivnice,varazdina,bjelovara..provjeri malo..istra zbog turizma vise od rijeke pridonosi to stojired wolf wrote:Ne smetate kad te Istra, Primorje i otoci financiraju?...To te ne smeta?vuksadinare wrote:a sto sam krivo procjenio..nisam govorio o politici vec o kriterijima koje gradovi moraju ispuniti..i sam znas da se rijeka u vecini kriterija ne moze nositi pogotovo sa dubrovnikom i zagrebom...sam to znas...da li je tu i politika umjesala prste necu o tom kako rekohred wolf wrote:Ali te obrecnulo...hahahahahahahahahahahahahahahahahha...Ne možeš ti razumijeti taj dio Hrvatske...To je tebi strani pojam.vuksadinare wrote:Po kojim kriterijima?..ako je po odojkinim i frljicevim onda ovim drugim gradovima mora biti sreca sto nisu dobili...ako cemo o kulturnoj sceni i zagreb i dubrovnik su za tri koplja ispred...ako cemo po glazbenoj sceni ajd tu moze dobit dobru ocjenu rijeka...a sad ako cemo posteno ocjenit po uredjenosti kulturnih objekata a to se smatra centar grada iskreno..rijeka je iza zagreba,dubrovnika..sigurno...za osijek nisam siguran...o politici necu
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
DPR has left the building...
Ponoviti ću ti...Zašto bi vas više financirali?vuksadinare wrote:opet si skrenuo u politicke vode..nisi mi odgovorio po kojim je to kriterijima rijeka dobila dubrovnik i zagreb..drugo rijeka uopce ne financira s velikim udjelom rh-a jer joj je proracun daleko manji od zagrebackog i dubrovackog..a ni po zaposlenosti nije ispred ta dva grada pa cak ni ispred cakovxa,koprivnice,varazdina,bjelovara..provjeri malo..istra zbog turizma vise od rijeke pridonosi to stojired wolf wrote:Ne smetate kad te Istra, Primorje i otoci financiraju?...To te ne smeta?vuksadinare wrote:a sto sam krivo procjenio..nisam govorio o politici vec o kriterijima koje gradovi moraju ispuniti..i sam znas da se rijeka u vecini kriterija ne moze nositi pogotovo sa dubrovnikom i zagrebom...sam to znas...da li je tu i politika umjesala prste necu o tom kako rekohred wolf wrote:Ali te obrecnulo...hahahahahahahahahahahahahahahahahha...Ne možeš ti razumijeti taj dio Hrvatske...To je tebi strani pojam.vuksadinare wrote:Po kojim kriterijima?..ako je po odojkinim i frljicevim onda ovim drugim gradovima mora biti sreca sto nisu dobili...ako cemo o kulturnoj sceni i zagreb i dubrovnik su za tri koplja ispred...ako cemo po glazbenoj sceni ajd tu moze dobit dobru ocjenu rijeka...a sad ako cemo posteno ocjenit po uredjenosti kulturnih objekata a to se smatra centar grada iskreno..rijeka je iza zagreba,dubrovnika..sigurno...za osijek nisam siguran...o politici necu
red wolf-
2016-02-10
koji grad u HR je ok šta se tiče fasada?Dread_Pirate_Roberts wrote:ništa neće promijeniti činjenicu da ti živiš u zabludi jer je rijeka, što se fasada tiče, katastrofa...
Bolje ponovi pravopis...red wolf wrote:Ponoviti ću ti...Zašto bi vas više financirali?vuksadinare wrote:opet si skrenuo u politicke vode..nisi mi odgovorio po kojim je to kriterijima rijeka dobila dubrovnik i zagreb..drugo rijeka uopce ne financira s velikim udjelom rh-a jer joj je proracun daleko manji od zagrebackog i dubrovackog..a ni po zaposlenosti nije ispred ta dva grada pa cak ni ispred cakovxa,koprivnice,varazdina,bjelovara..provjeri malo..istra zbog turizma vise od rijeke pridonosi to stojired wolf wrote:Ne smetate kad te Istra, Primorje i otoci financiraju?...To te ne smeta?vuksadinare wrote:a sto sam krivo procjenio..nisam govorio o politici vec o kriterijima koje gradovi moraju ispuniti..i sam znas da se rijeka u vecini kriterija ne moze nositi pogotovo sa dubrovnikom i zagrebom...sam to znas...da li je tu i politika umjesala prste necu o tom kako rekohred wolf wrote:Ali te obrecnulo...hahahahahahahahahahahahahahahahahha...Ne možeš ti razumijeti taj dio Hrvatske...To je tebi strani pojam.vuksadinare wrote:Po kojim kriterijima?..ako je po odojkinim i frljicevim onda ovim drugim gradovima mora biti sreca sto nisu dobili...ako cemo o kulturnoj sceni i zagreb i dubrovnik su za tri koplja ispred...ako cemo po glazbenoj sceni ajd tu moze dobit dobru ocjenu rijeka...a sad ako cemo posteno ocjenit po uredjenosti kulturnih objekata a to se smatra centar grada iskreno..rijeka je iza zagreba,dubrovnika..sigurno...za osijek nisam siguran...o politici necu
Guest- Guest
split,dubrovnik,sibenik..njihov uzi i siri centar je pretezno izgradjen u kamenuudba wrote:koji grad u HR je ok šta se tiče fasada?Dread_Pirate_Roberts wrote:ništa neće promijeniti činjenicu da ti živiš u zabludi jer je rijeka, što se fasada tiče, katastrofa...
2015-09-08
Bio neki dan u centru Metropole pa mi skoro otpao balkon na glavu. Parkirana nova auta ispred zgrade ali ne bi skupili za vasadu, čekaju da im Bandić da.vuksadinare wrote:split,dubrovnik,sibenik..njihov uzi i siri centar je pretezno izgradjen u kamenuudba wrote:koji grad u HR je ok šta se tiče fasada?Dread_Pirate_Roberts wrote:ništa neće promijeniti činjenicu da ti živiš u zabludi jer je rijeka, što se fasada tiče, katastrofa...
2015-11-10
sta je hasan rekao ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
da treba samo pred kraj 2019 malo pomest i počistit ispred onog velebnog centra u Rijeci.debotoijusto wrote:sta je hasan rekao ?
2015-11-10
Starhemberg wrote:I ja, lokalpatriot jbg...epikur37 wrote:čestitke al navijao sam za osijek
Pa ja sam zbog toga da se Slavoniji da na značaju i uloži u Osijek, koji stvarno ima bogatu kulturnu pozadinu koju treba živnuti. Volim mediteran i Dalmaciju, to mi je životni izbor.....međutim živjeh kratko i tamo i dovoljno da vidim ljepote tog kraja.
Dakle da se podrži Slavoniju, ulože dodatna sredstva i da nam zemlja ne bude predominantno primorski orijentirana pored lijepe i široke ravnice gore.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Prema Rijeci sam nekako neutralan nit srmdi nit miriše, ni toplo ni ladno.
2015-08-06
Meni se sviđa u Slavoniji ona tradicionalna počasna garda, sokolovi, onaj red mladih šta ih je Glavaš obnovio. To bi moglo privuć turiste ko nekad one paradne maškare isprid Markovog Trga.
2015-11-10
Duh Slavonije je selo, a ono je ubijeno i zadnji ostaci umiru...epikur37 wrote:Starhemberg wrote:I ja, lokalpatriot jbg...epikur37 wrote:čestitke al navijao sam za osijek
Pa ja sam zbog toga da se Slavoniji da na značaju i uloži u Osijek, koji stvarno ima bogatu kulturnu pozadinu koju treba živnuti. Volim mediteran i Dalmaciju, to mi je životni izbor.....međutim živjeh kratko i tamo i dovoljno da vidim ljepote tog kraja.
Dakle da se podrži Slavoniju, ulože dodatna sredstva i da nam zemlja ne bude predominantno primorski orijentirana pored lijepe i široke ravnice gore.
Guest- Guest
Nemam pojma zašto ali Rijeku nekako ne doživljavam kao primorski grad nego grad koji se s kontinenta naplavio na more.
2015-08-06
Haso u velikoj dilemi..koliko citam drzava tj min.kulture mora dat odredjena sredstva rijeci..u kojoj stoluju frfljic i odojko...to ce vrlo vrlo tesko ici...bez ustupaka nikako...a cini mi se da ce jedan sigurno biti..odlazak frfljica sa mjesta intendanta
2015-09-08
vuksadinare wrote:Haso u velikoj dilemi..koliko citam drzava tj min.kulture mora dat odredjena sredstva rijeci..u kojoj stoluju frfljic i odojko...to ce vrlo vrlo tesko ici...bez ustupaka nikako...a cini mi se da ce jedan sigurno biti..odlazak frfljica sa mjesta intendanta
To ili proširenje islamskog centra...gradnja džamija mu je jedna od točaka programa.
2015-08-06
Baš sam prije neki dan bio u tom kraju između Osijeka i Slatine...tuga živa, pustoš i siromaštvo...da čovjek zaplače ka d vidi taj prizor...
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rijeka europska prijestolnica kulture
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka 2020 i Kolinda
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka 2020 i Kolinda
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
Page 3 of 4