Rijeka je Europska prijestolnica kulture 2020. godine!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rijeka je Europska prijestolnica kulture 2020. godine!
prijavi ga, napisao je da imaš velike uši....
T.- Posts : 17551
2014-04-14
je da ti si...al se krećeš na liniji delta-korzo
jeote na kantridi se fasade doslovno raspadaju...vežica je odavno u raspadanju...oćeš još?
sjedni na 5A pa se provezi malo...nemoj samo šetuckati po centru gledati komade...
jeote na kantridi se fasade doslovno raspadaju...vežica je odavno u raspadanju...oćeš još?
sjedni na 5A pa se provezi malo...nemoj samo šetuckati po centru gledati komade...
Nisi baš često bio u Rijeci, zar ne?Dread_Pirate_Roberts wrote:je da ti si...al se krećeš na liniji delta-korzo
red wolf-
2016-02-10
ne nisam...u zadnjih 8 godina u prosjeku 2 dana tjedno dole...katastrofa vam je grad...poslovno su ljudi velika govna...privatno su ok...ali grad...grad je zakurac
Nisi ni toliko...Dakle, lažeš...Dread_Pirate_Roberts wrote:ne nisam...u zadnjih 8 godina u prosjeku 2 dana tjedno dole...katastrofa vam je grad...poslovno su ljudi velika govna...privatno su ok...ali grad...grad je zakurac
red wolf-
2016-02-10
Bilo kako bilo,vani nas cijene više no ovdje u Hrvatskoj.
Rijeka svima smeta i smrdi. Preočito je a da bi bilo neprimjećeno.
Rijeka 1999-te nije smjela biti prvak. HRT prenosi svakakve bedastoće,ali ne i festival MIK-a,niti Riječki Karneval,kojeg prenose neke inozemne TV stanice.
U Rijeci su Jugoslaveni,Srbi i komunisti. Rijeka je crveni grad. Itd itd.
A kad se sve pogleda sa aspekta inozemstva,Rijeka je u prednosti nad ostatkom Hrvatske ohoho.
Rijeka svima smeta i smrdi. Preočito je a da bi bilo neprimjećeno.
Rijeka 1999-te nije smjela biti prvak. HRT prenosi svakakve bedastoće,ali ne i festival MIK-a,niti Riječki Karneval,kojeg prenose neke inozemne TV stanice.
U Rijeci su Jugoslaveni,Srbi i komunisti. Rijeka je crveni grad. Itd itd.
A kad se sve pogleda sa aspekta inozemstva,Rijeka je u prednosti nad ostatkom Hrvatske ohoho.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ajde ćifute ne seri...nemaš pojma ni tko sam ni što sam, al znaš da ne govorim istinu...valjda vam je to genetski...
aj sad idi cvilit gore na pritužbe...
Nisam ti ja Židov antisemitu...Dread_Pirate_Roberts wrote:ajde ćifute ne seri...nemaš pojma ni tko sam ni što sam, al znaš da ne govorim istinu...valjda vam je to genetski...
red wolf-
2016-02-10
nisi, nisi...to me i zbunilo...
dakle, nek istresu malo kesicu u proračun i onda će bit kulture ali dobro, čestitke.
Ne može tebe ništa zbuniti...Nemaš ti čime misliti...Dread_Pirate_Roberts wrote:nisi, nisi...to me i zbunilo...
red wolf-
2016-02-10
Po kojim kriterijima?..ako je po odojkinim i frljicevim onda ovim drugim gradovima mora biti sreca sto nisu dobili...ako cemo o kulturnoj sceni i zagreb i dubrovnik su za tri koplja ispred...ako cemo po glazbenoj sceni ajd tu moze dobit dobru ocjenu rijeka...a sad ako cemo posteno ocjenit po uredjenosti kulturnih objekata a to se smatra centar grada iskreno..rijeka je iza zagreba,dubrovnika..sigurno...za osijek nisam siguran...o politici necu
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Ali te obrecnulo...hahahahahahahahahahahahahahahahahha...Ne možeš ti razumijeti taj dio Hrvatske...To je tebi strani pojam.vuksadinare wrote:Po kojim kriterijima?..ako je po odojkinim i frljicevim onda ovim drugim gradovima mora biti sreca sto nisu dobili...ako cemo o kulturnoj sceni i zagreb i dubrovnik su za tri koplja ispred...ako cemo po glazbenoj sceni ajd tu moze dobit dobru ocjenu rijeka...a sad ako cemo posteno ocjenit po uredjenosti kulturnih objekata a to se smatra centar grada iskreno..rijeka je iza zagreba,dubrovnika..sigurno...za osijek nisam siguran...o politici necu
red wolf-
2016-02-10
ništa neće promijeniti činjenicu da ti živiš u zabludi jer je rijeka, što se fasada tiče, katastrofa...
Rekoh ti da u Rijeci nisi bio već duže vrijeme...Začudio bi se što se događa...Dread_Pirate_Roberts wrote:ništa neće promijeniti činjenicu da ti živiš u zabludi jer je rijeka, što se fasada tiče, katastrofa...
red wolf-
2016-02-10
a sto sam krivo procjenio..nisam govorio o politici vec o kriterijima koje gradovi moraju ispuniti..i sam znas da se rijeka u vecini kriterija ne moze nositi pogotovo sa dubrovnikom i zagrebom...sam to znas...da li je tu i politika umjesala prste necu o tom kako rekohred wolf wrote:Ali te obrecnulo...hahahahahahahahahahahahahahahahahha...Ne možeš ti razumijeti taj dio Hrvatske...To je tebi strani pojam.vuksadinare wrote:Po kojim kriterijima?..ako je po odojkinim i frljicevim onda ovim drugim gradovima mora biti sreca sto nisu dobili...ako cemo o kulturnoj sceni i zagreb i dubrovnik su za tri koplja ispred...ako cemo po glazbenoj sceni ajd tu moze dobit dobru ocjenu rijeka...a sad ako cemo posteno ocjenit po uredjenosti kulturnih objekata a to se smatra centar grada iskreno..rijeka je iza zagreba,dubrovnika..sigurno...za osijek nisam siguran...o politici necu
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
u utorak i srijedu (jučer i prekjučer) nije bio baš spektakl...osim građevinskih radova na vodovodu i kanalizaciji...
Ne smetate kad te Istra, Primorje i otoci financiraju?...To te ne smeta?vuksadinare wrote:a sto sam krivo procjenio..nisam govorio o politici vec o kriterijima koje gradovi moraju ispuniti..i sam znas da se rijeka u vecini kriterija ne moze nositi pogotovo sa dubrovnikom i zagrebom...sam to znas...da li je tu i politika umjesala prste necu o tom kako rekohred wolf wrote:Ali te obrecnulo...hahahahahahahahahahahahahahahahahha...Ne možeš ti razumijeti taj dio Hrvatske...To je tebi strani pojam.vuksadinare wrote:Po kojim kriterijima?..ako je po odojkinim i frljicevim onda ovim drugim gradovima mora biti sreca sto nisu dobili...ako cemo o kulturnoj sceni i zagreb i dubrovnik su za tri koplja ispred...ako cemo po glazbenoj sceni ajd tu moze dobit dobru ocjenu rijeka...a sad ako cemo posteno ocjenit po uredjenosti kulturnih objekata a to se smatra centar grada iskreno..rijeka je iza zagreba,dubrovnika..sigurno...za osijek nisam siguran...o politici necu
red wolf-
2016-02-10
I ja, lokalpatriot jbg...epikur37 wrote:čestitke al navijao sam za osijek
Guest- Guest
Oće Thompson pjevat na otvorenju?
Similar topics
» Rijeka europska prijestolnica kulture
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka 2020 i Kolinda
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka 2020 i Kolinda
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
Page 2 of 4