Kraus, Zakon je jasan, utakmica je morala biit prekinuta
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kraus, Zakon je jasan, utakmica je morala biit prekinuta
Puši kurac! Naša je ljepša a i imamo vieš aviJonaRayMabus wrote:Wikat ču šta god ja hoču. Ako me pukne wikat ču : žiwela Srbija.
Mene boli kuraz a šta netko owo bude wiše upirao da se nesmije samo čemo biti žešči.
BMK za waše kredite. Sčietolozi ne uzimaju kredite.
Guest- Guest
Imate wiše awiona al ste u istom wojnom bloku kao i Hr.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Na Mirogoju nema više mjesta. Imamo Maksimir.
Zvat ćemo ga Maksimirogoj.
Zvat ćemo ga Maksimirogoj.
crvenkasti-
2014-04-17
Proveri ti u Sarajevu. Pa se onda bratimi. Lako je kad su u manjini.Ero wrote:Provjeri na Mirogoju. Istočni dio.dzango wrote:Ero wrote:
Meni je dr. Hase brat
On je tebi brat a ti si njemu raja.
Neće, veli Kreso da je do pola 8 danas. Da ga pozdravim sa za dom vjerojatno bi mi odzdravio sa spremi. Moja ti, kakve banke, kakvi zidovi. Možda 1935 godine. Pa i gaće na štapu su vam uzeliEva wrote:Zatvorit će ti se bankakaja_333 wrote:Daj ne sanjaj, ona u filmu gdje su zidovi bankari, a film crno bijeliEva wrote:Odi isprobaj, ne piši napamet. Banke delaju do 19h.kaja_333 wrote:A je, puno to briga Nijemce, Austrijance i Talijane jesam ja spremna ili nisam.Eva wrote:Dođi po kredit i kaži da si za ludaru spremna, mam ti je kamata veća. Ajde, isprobaj!kaja_333 wrote:Al u kurcu. Nekad bilo sad se spominjaloEva wrote:Nevažno kojoj, sve su naše.kaja_333 wrote:A u kojoj to banci?Eva wrote:A niš, povećat kamatu na kredite i udarit penale.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A kaj HR daje u taj blok, osim debele tajnice?RayMabus wrote:Imate wiše awiona al ste u istom wojnom bloku kao i Hr.
Guest- Guest
Očito nešto šta Amerikančima igra.Eva wrote:A kaj HR daje u taj blok, osim debele tajnice?RayMabus wrote:Imate wiše awiona al ste u istom wojnom bloku kao i Hr.
2014-04-11
Kajo, Krešo i Andrija su likovi iz reklama.kaja_333 wrote:Neće, veli Kreso da je do pola 8 danas. Da ga pozdravim sa za dom vjerojatno bi mi odzdravio sa spremi. Moja ti, kakve banke, kakvi zidovi. Možda 1935 godine. Pa i gaće na štapu su vam uzeliEva wrote:Zatvorit će ti se bankakaja_333 wrote:Daj ne sanjaj, ona u filmu gdje su zidovi bankari, a film crno bijeliEva wrote:Odi isprobaj, ne piši napamet. Banke delaju do 19h.kaja_333 wrote:A je, puno to briga Nijemce, Austrijance i Talijane jesam ja spremna ili nisam.Eva wrote:Dođi po kredit i kaži da si za ludaru spremna, mam ti je kamata veća. Ajde, isprobaj!kaja_333 wrote:Al u kurcu. Nekad bilo sad se spominjaloEva wrote:Nevažno kojoj, sve su naše.kaja_333 wrote:A u kojoj to banci?Eva wrote:A niš, povećat kamatu na kredite i udarit penale.
Guest- Guest
Poturice kako god okreneš.dzango wrote:Ero wrote:
Meni je dr. Hase brat
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ne može Hercegovac bez Turčina ni u dijaspori.Yehudi wrote:Poturice kako god okreneš.dzango wrote:Ero wrote:
Meni je dr. Hase brat
Aha, kužim, jeftine žene. Zato im je na piku i Ukrajina.RayMabus wrote:Očito nešto šta Amerikančima igra.Eva wrote:A kaj HR daje u taj blok, osim debele tajnice?RayMabus wrote:Imate wiše awiona al ste u istom wojnom bloku kao i Hr.
Guest- Guest
Yeh,jesu ti odgovorili na zalbu? ;-)
2014-04-11
A nešto očito je a da wi da ste malo pametniji gledali bi neke stwari owdje malo wiše i kroz prizmu da su se dewedesete desile a ne kao da nisu.Eva wrote:Aha, kužim, jeftine žene. Zato im je na piku i Ukrajina.RayMabus wrote:Očito nešto šta Amerikančima igra.Eva wrote:A kaj HR daje u taj blok, osim debele tajnice?RayMabus wrote:Imate wiše awiona al ste u istom wojnom bloku kao i Hr.
2014-04-11
JOj, Longi koju to kuruzu slušaš. Vidi kaj je mjuza.
Guest- Guest
Pa nudili su Izraelci suradnju, ali hrvatska birokaracija je za njih prebrza, pa se ljudi nisu mogli s tim stresom nosit. Otišli u mirnije i manje hektične sredine.RayMabus wrote:A nešto očito je a da wi da ste malo pametniji gledali bi neke stwari owdje malo wiše i kroz prizmu da su se dewedesete desile a ne kao da nisu.Eva wrote:Aha, kužim, jeftine žene. Zato im je na piku i Ukrajina.RayMabus wrote:Očito nešto šta Amerikančima igra.Eva wrote:A kaj HR daje u taj blok, osim debele tajnice?RayMabus wrote:Imate wiše awiona al ste u istom wojnom bloku kao i Hr.
Guest- Guest
Hebeme se za Izrael. Dok me ne diraju neču ni ja njih. Židowi i Srbi brača još od rimske republike ....ha ha ha ha ha ha ......očito nemate pojma o ničemu , slabo zainteresirani za owaj prostor kad owe stwari ne kužite.
2014-04-11
Yehudi wrote:Poturice kako god okreneš.dzango wrote:Ero wrote:
Meni je dr. Hase brat
Nekim je rahmet duši.
Franćusku ???Eva wrote:
Pa nudili su Izraelci suradnju, ali hrvatska birokaracija je za njih prebrza, pa se ljudi nisu mogli s tim stresom nosit. Otišli u mirnije i manje hektične sredine.
2014-04-11
Jok, u Poljsku, i gore na sjever. Izraelskog kapitala od Češke do Skandinavije.RayMabus wrote:Franćusku ???Eva wrote:
Pa nudili su Izraelci suradnju, ali hrvatska birokaracija je za njih prebrza, pa se ljudi nisu mogli s tim stresom nosit. Otišli u mirnije i manje hektične sredine.
Guest- Guest
Super .....to su nam turisti ....troše zarađenu lowu na Jadranu.Eva wrote:Jok, u Poljsku, i gore na sjever. Izraelskog kapitala od Češke do Skandinavije.RayMabus wrote:Franćusku ???Eva wrote:
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zakon je jasan... Banditić ne može sam tak mijenjati ime trga
» Potpuni kaos u Saboru: Prekinuta sjednica
» Irak: Prekinuta ISIL-ova opskrba iz Sirije ka Mosulu
» Bandić i HDZ progurali amandmane, sjednica prekinuta. Tomašević: Ovo je sramota
» ''Ognjen Kraus: Da je Tuđman živ, ploče s ustaškim pozdravom ne bi bilo''
» Potpuni kaos u Saboru: Prekinuta sjednica
» Irak: Prekinuta ISIL-ova opskrba iz Sirije ka Mosulu
» Bandić i HDZ progurali amandmane, sjednica prekinuta. Tomašević: Ovo je sramota
» ''Ognjen Kraus: Da je Tuđman živ, ploče s ustaškim pozdravom ne bi bilo''
Page 4 of 5