Kraus, Zakon je jasan, utakmica je morala biit prekinuta
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kraus, Zakon je jasan, utakmica je morala biit prekinuta
Smiješno. Tko to uopče ulazi u banku s : Za do spremni ???!!!???
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A je, puno to briga Nijemce, Austrijance i Talijane jesam ja spremna ili nisam.Eva wrote:Dođi po kredit i kaži da si za ludaru spremna, mam ti je kamata veća. Ajde, isprobaj!kaja_333 wrote:Al u kurcu. Nekad bilo sad se spominjaloEva wrote:Nevažno kojoj, sve su naše.kaja_333 wrote:A u kojoj to banci?Eva wrote:A niš, povećat kamatu na kredite i udarit penale.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Odi isprobaj, ne piši napamet. Banke delaju do 19h.kaja_333 wrote:A je, puno to briga Nijemce, Austrijance i Talijane jesam ja spremna ili nisam.Eva wrote:Dođi po kredit i kaži da si za ludaru spremna, mam ti je kamata veća. Ajde, isprobaj!kaja_333 wrote:Al u kurcu. Nekad bilo sad se spominjaloEva wrote:Nevažno kojoj, sve su naše.kaja_333 wrote:A u kojoj to banci?Eva wrote:A niš, povećat kamatu na kredite i udarit penale.
Guest- Guest
Pravi Rvat i domoljub. Ti si sigurno Srbin?RayMabus wrote:Smiješno. Tko to uopče ulazi u banku s : Za do spremni ???!!!???
Guest- Guest
Daj ne sanjaj, ona u filmu gdje su zidovi bankari, a film crno bijeliEva wrote:Odi isprobaj, ne piši napamet. Banke delaju do 19h.kaja_333 wrote:A je, puno to briga Nijemce, Austrijance i Talijane jesam ja spremna ili nisam.Eva wrote:Dođi po kredit i kaži da si za ludaru spremna, mam ti je kamata veća. Ajde, isprobaj!kaja_333 wrote:Al u kurcu. Nekad bilo sad se spominjaloEva wrote:Nevažno kojoj, sve su naše.kaja_333 wrote:A u kojoj to banci?Eva wrote:A niš, povećat kamatu na kredite i udarit penale.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Diplomirani ustaša.Eva wrote:Pravi Rvat i domoljub. Ti si sigurno Srbin?RayMabus wrote:Smiješno. Tko to uopče ulazi u banku s : Za do spremni ???!!!???
Ako ti netko i uđe s takwim pozdrawom u banku taj ti neče tražit kredit nego wlasnik banke ide na likwidačiju a njegowa imowina se zapljenjuje od dotičnog i nadležne ekipe.
2014-04-11
Zatvorit će ti se bankakaja_333 wrote:Daj ne sanjaj, ona u filmu gdje su zidovi bankari, a film crno bijeliEva wrote:Odi isprobaj, ne piši napamet. Banke delaju do 19h.kaja_333 wrote:A je, puno to briga Nijemce, Austrijance i Talijane jesam ja spremna ili nisam.Eva wrote:Dođi po kredit i kaži da si za ludaru spremna, mam ti je kamata veća. Ajde, isprobaj!kaja_333 wrote:Al u kurcu. Nekad bilo sad se spominjaloEva wrote:Nevažno kojoj, sve su naše.kaja_333 wrote:A u kojoj to banci?Eva wrote:A niš, povećat kamatu na kredite i udarit penale.
Guest- Guest
Ameri su hr saveznici, a to se ne mijenja tako lako. Nismo ti mi od onoh što dopodne imaju jedne, a popodne druge.Eva wrote:Koju suradnju? Rusi vam nude suradnju već 2 godine, nitko ni da trepne.
Zapad je i vama dao državu, a sad im objašnjavate da su pogriješili...Pazi, ne ide to baš tako rl.
Last edited by Ero on 24/3/2016, 16:22; edited 1 time in total
2016.RayMabus wrote:Diplomirani ustaša.Eva wrote:Pravi Rvat i domoljub. Ti si sigurno Srbin?RayMabus wrote:Smiješno. Tko to uopče ulazi u banku s : Za do spremni ???!!!???
Ako ti netko i uđe s takwim pozdrawom u banku taj ti neče tražit kredit nego wlasnik banke ide na likwidačiju a njegowa imowina se zapljenjuje od dotičnog i nadležne ekipe.
Guest- Guest
Kak ne, a Hrvati muslimanske vjeroispovijesti? Od kud se oni stvoriše, ak ne ujutro katolik, navečer Mujo glavosječa?Ero wrote:Ameri su hr saveznici, a to se ne mijenja tako lako. Nismo ti mi od onoh što dopodne imaju jedne, a popodne druge.Eva wrote:Koju suradnju? Rusi vam nude suradnju već 2 godine, nitko ni da trepne.
Zapad je i vama dao državu, a sad im objašnjavate da su pogriješili...Pazi, ne ide to baš tako rl.
Guest- Guest
Ne miješaj ti naše muslimane s onim vašim dolje...Eva wrote:Kak ne, a Hrvati muslimanske vjeroispovijesti? Od kud se oni stvoriše, ak ne ujutro katolik, navečer Mujo glavosječa?Ero wrote:Ameri su hr saveznici, a to se ne mijenja tako lako. Nismo ti mi od onoh što dopodne imaju jedne, a popodne druge.Eva wrote:Koju suradnju? Rusi vam nude suradnju već 2 godine, nitko ni da trepne.
Hrvati su multikonfesionalni i ne djele se po vjerskim opredjeljenjima.
Meni je dr. Hase brat, a za Šitinga, na primjer, nisam siguran. Ili, nedo Bog, Stazić...
Moderniji sam od tebe.Eva wrote:2016.RayMabus wrote:Diplomirani ustaša.Eva wrote:Pravi Rvat i domoljub. Ti si sigurno Srbin?RayMabus wrote:Smiješno. Tko to uopče ulazi u banku s : Za do spremni ???!!!???
Moje osobno mišljenje je da to nisu smjeli wikati ( i opčenito je neprimjereno wikati to prema Židowima ) Židowima.
S druge strane Hrwatima nakon događaja iz 90ih ne možeš baš doč s šemom : NE SMIJEŠ WIKATI ZA DOM SPREMNI.
2014-04-11
A kak je Hase postal Mujo? Suljo veličanstveni mu prapraprababu u Užicama oprašio, i hop hop zeko hop eto Hrvata za 500 godina.Ero wrote:Ne miješaj ti naše muslimane s onim vašim dolje...Eva wrote:Kak ne, a Hrvati muslimanske vjeroispovijesti? Od kud se oni stvoriše, ak ne ujutro katolik, navečer Mujo glavosječa?Ero wrote:Ameri su hr saveznici, a to se ne mijenja tako lako. Nismo ti mi od onoh što dopodne imaju jedne, a popodne druge.Eva wrote:Koju suradnju? Rusi vam nude suradnju već 2 godine, nitko ni da trepne.
Hrvati su multikonfesionalni i ne djele se po vjerskim opredjeljenjima.
Meni je dr. Hase brat, a za Šitinga, na primjer, nisam siguran. Ili, nedo Bog, Stazić...
Guest- Guest
Ma viči, ima kola hitne pomoći, pa te poSPREME u DOM!RayMabus wrote:Moderniji sam od tebe.Eva wrote:2016.RayMabus wrote:Diplomirani ustaša.Eva wrote:Pravi Rvat i domoljub. Ti si sigurno Srbin?RayMabus wrote:Smiješno. Tko to uopče ulazi u banku s : Za do spremni ???!!!???
Moje osobno mišljenje je da to nisu smjeli wikati ( i opčenito je neprimjereno wikati to prema Židowima ) Židowima.
S druge strane Hrwatima nakon događaja iz 90ih ne možeš baš doč s šemom : NE SMIJEŠ WIKATI ZA DOM SPREMNI.
Guest- Guest
Ero wrote:
Meni je dr. Hase brat
On je tebi brat a ti si njemu raja.
Kakvih 500 godina, budalo, to ide puno brže.
Meni je otac četnik, dakle prvo koljeno, a vidi mene.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti si se udao..to je drugo :D
2014-04-12
Wikat ču šta god ja hoču. Ako me pukne wikat ču : žiwela Srbija.
Mene boli kuraz a šta netko owo bude wiše upirao da se nesmije samo čemo biti žešči.
BMK za waše kredite. Sčietolozi ne uzimaju kredite.
Mene boli kuraz a šta netko owo bude wiše upirao da se nesmije samo čemo biti žešči.
2014-04-11
A Hasančetu je baba četnikuša a djed Sulejman, pa je još veći Hrvat nego ti, makar je žabi do uha.crvenkasti wrote:Kakvih 500 godina, budalo, to ide puno brže.
Guest- Guest
Provjeri na Mirogoju. Istočni dio.dzango wrote:Ero wrote:
Meni je dr. Hase brat
On je tebi brat a ti si njemu raja.
Puši kurac! Naša je ljepša a i imamo vieš aviJonaRayMabus wrote:Wikat ču šta god ja hoču. Ako me pukne wikat ču : žiwela Srbija.
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zakon je jasan... Banditić ne može sam tak mijenjati ime trga
» Potpuni kaos u Saboru: Prekinuta sjednica
» Irak: Prekinuta ISIL-ova opskrba iz Sirije ka Mosulu
» Bandić i HDZ progurali amandmane, sjednica prekinuta. Tomašević: Ovo je sramota
» ''Ognjen Kraus: Da je Tuđman živ, ploče s ustaškim pozdravom ne bi bilo''
» Potpuni kaos u Saboru: Prekinuta sjednica
» Irak: Prekinuta ISIL-ova opskrba iz Sirije ka Mosulu
» Bandić i HDZ progurali amandmane, sjednica prekinuta. Tomašević: Ovo je sramota
» ''Ognjen Kraus: Da je Tuđman živ, ploče s ustaškim pozdravom ne bi bilo''
Page 3 of 5