''Ognjen Kraus: Da je Tuđman živ, ploče s ustaškim pozdravom ne bi bilo''
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
''Ognjen Kraus: Da je Tuđman živ, ploče s ustaškim pozdravom ne bi bilo''
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ognjen-kraus-da-je-tudjman-ziv-ploce-s-ustaskim-pozdravom-ne-bi-bilo/965627.aspx
I ja mislim tako...
I ja mislim tako...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Ognjen Kraus: Da je Tuđman živ, ploče s ustaškim pozdravom ne bi bilo''
i ploce sa i bez pozdrava...tako si mislio kraus...od kud sad tudjman pozitivac a pljuvali ga...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tuđman je u tim stvarima bio jasan...Uostalom, poznat je njegov stav o svemu tome...vuksadinare wrote:i ploce sa i bez pozdrava...tako si mislio kraus...od kud sad tudjman pozitivac a pljuvali ga...
red wolf-
2016-02-10
da....a jel nekima jasan da smo se mi branili i obranili od srpskog agresora i srbije..a nikakav gradjanski ratred wolf wrote:Tuđman je u tim stvarima bio jasan...Uostalom, poznat je njegov stav o svemu tome...vuksadinare wrote:i ploce sa i bez pozdrava...tako si mislio kraus...od kud sad tudjman pozitivac a pljuvali ga...
2015-09-08
A što to ima veze s ovim u Jasenovcu?vuksadinare wrote:da....a jel nekima jasan da smo se mi branili i obranili od srpskog agresora i srbije..a nikakav gradjanski ratred wolf wrote:Tuđman je u tim stvarima bio jasan...Uostalom, poznat je njegov stav o svemu tome...vuksadinare wrote:i ploce sa i bez pozdrava...tako si mislio kraus...od kud sad tudjman pozitivac a pljuvali ga...
red wolf-
2016-02-10
ima...da sa istim zarom doticni brane zrtve hrvata i nesrbsa u vukovora,skabrnje,vocina i drugih bezbroj stradalnickih mjesta..ja osobno a vjerujem i drugi bi s postovanjem otisli u jasenovacred wolf wrote:A što to ima veze s ovim u Jasenovcu?vuksadinare wrote:da....a jel nekima jasan da smo se mi branili i obranili od srpskog agresora i srbije..a nikakav gradjanski ratred wolf wrote:Tuđman je u tim stvarima bio jasan...Uostalom, poznat je njegov stav o svemu tome...vuksadinare wrote:i ploce sa i bez pozdrava...tako si mislio kraus...od kud sad tudjman pozitivac a pljuvali ga...
2015-09-08
Tuđman je ujedinitelj i utemeljitelj Hrvatske.
Bilo desne pravaške (hasanče i ekipa) ili lijeve jugoslavenske (pusić, stazić ekipa) ne bi prošle kod njega.
Bilo desne pravaške (hasanče i ekipa) ili lijeve jugoslavenske (pusić, stazić ekipa) ne bi prošle kod njega.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dosta više...Dosta više...vuksadinare wrote:ima...da sa istim zarom doticni brane zrtve hrvata i nesrbsa u vukovora,skabrnje,vocina i drugih bezbroj stradalnickih mjesta..ja osobno a vjerujem i drugi bi s postovanjem otisli u jasenovacred wolf wrote:A što to ima veze s ovim u Jasenovcu?vuksadinare wrote:da....a jel nekima jasan da smo se mi branili i obranili od srpskog agresora i srbije..a nikakav gradjanski ratred wolf wrote:Tuđman je u tim stvarima bio jasan...Uostalom, poznat je njegov stav o svemu tome...vuksadinare wrote:i ploce sa i bez pozdrava...tako si mislio kraus...od kud sad tudjman pozitivac a pljuvali ga...
red wolf-
2016-02-10
aha...sad dosta..cim se spomenu hrvatske zrtve...onda po starom...'ajmo gledat u buducnost'...koja ili koje procitane knjige...red wolf wrote:Dosta više...Dosta više...vuksadinare wrote:ima...da sa istim zarom doticni brane zrtve hrvata i nesrbsa u vukovora,skabrnje,vocina i drugih bezbroj stradalnickih mjesta..ja osobno a vjerujem i drugi bi s postovanjem otisli u jasenovacred wolf wrote:A što to ima veze s ovim u Jasenovcu?vuksadinare wrote:da....a jel nekima jasan da smo se mi branili i obranili od srpskog agresora i srbije..a nikakav gradjanski ratred wolf wrote:
Tuđman je u tim stvarima bio jasan...Uostalom, poznat je njegov stav o svemu tome...
2015-09-08
Da! Jer to sa Jasenovcem nema nikakve veze. U Jasenovcu su ubijani Srbi, Židovi, Hrvati i Romi...A ubijali su ih oni kojima je bio poklič taj koji je...Točka.vuksadinare wrote:aha...sad dosta..cim se spomenu hrvatske zrtve...onda po starom...'ajmo gledat u buducnost'...koja ili koje procitane knjige...red wolf wrote:Dosta više...Dosta više...vuksadinare wrote:ima...da sa istim zarom doticni brane zrtve hrvata i nesrbsa u vukovora,skabrnje,vocina i drugih bezbroj stradalnickih mjesta..ja osobno a vjerujem i drugi bi s postovanjem otisli u jasenovacred wolf wrote:A što to ima veze s ovim u Jasenovcu?vuksadinare wrote:
da....a jel nekima jasan da smo se mi branili i obranili od srpskog agresora i srbije..a nikakav gradjanski rat
red wolf-
2016-02-10
zasto su ubijani hrvati devedesetih da ti dokazem da ima veze s jasenovcem..ajde reci zasto su ubijani devedesetih u donovinskom ratu?red wolf wrote:Da! Jer to sa Jasenovcem nema nikakve veze. U Jasenovcu su ubijani Srbi, Židovi, Hrvati i Romi...A ubijali su ih oni kojima je bio poklič taj koji je...Točka.vuksadinare wrote:aha...sad dosta..cim se spomenu hrvatske zrtve...onda po starom...'ajmo gledat u buducnost'...koja ili koje procitane knjige...red wolf wrote:Dosta više...Dosta više...vuksadinare wrote:ima...da sa istim zarom doticni brane zrtve hrvata i nesrbsa u vukovora,skabrnje,vocina i drugih bezbroj stradalnickih mjesta..ja osobno a vjerujem i drugi bi s postovanjem otisli u jasenovacred wolf wrote:
A što to ima veze s ovim u Jasenovcu?
2015-09-08
U Jasenovcu su ubijani Srbi, Židovi, Hrvati i Romi...Točka!vuksadinare wrote:zasto su ubijani hrvati devedesetih da ti dokazem da ima veze s jasenovcem..ajde reci zasto su ubijani devedesetih u donovinskom ratu?red wolf wrote:Da! Jer to sa Jasenovcem nema nikakve veze. U Jasenovcu su ubijani Srbi, Židovi, Hrvati i Romi...A ubijali su ih oni kojima je bio poklič taj koji je...Točka.vuksadinare wrote:aha...sad dosta..cim se spomenu hrvatske zrtve...onda po starom...'ajmo gledat u buducnost'...koja ili koje procitane knjige...red wolf wrote:Dosta više...Dosta više...vuksadinare wrote:
ima...da sa istim zarom doticni brane zrtve hrvata i nesrbsa u vukovora,skabrnje,vocina i drugih bezbroj stradalnickih mjesta..ja osobno a vjerujem i drugi bi s postovanjem otisli u jasenovac
red wolf-
2016-02-10
..i?..zbog toga su morali biti ubijani hrvati devedesetih...i spaljena sela i gradovi...jer srbi i srbija su pravdali agresiju kao nekom 'osvetom zbog jasenovca'...red wolf wrote:U Jasenovcu su ubijani Srbi, Židovi, Hrvati i Romi...Točka!vuksadinare wrote:zasto su ubijani hrvati devedesetih da ti dokazem da ima veze s jasenovcem..ajde reci zasto su ubijani devedesetih u donovinskom ratu?red wolf wrote:Da! Jer to sa Jasenovcem nema nikakve veze. U Jasenovcu su ubijani Srbi, Židovi, Hrvati i Romi...A ubijali su ih oni kojima je bio poklič taj koji je...Točka.vuksadinare wrote:aha...sad dosta..cim se spomenu hrvatske zrtve...onda po starom...'ajmo gledat u buducnost'...koja ili koje procitane knjige...red wolf wrote:
Dosta više...Dosta više...
2015-09-08
Promašio si temu...Točka!vuksadinare wrote:..i?..zbog toga su morali biti ubijani hrvati devedesetih...i spaljena sela i gradovi...jer srbi i srbija su pravdali agresiju kao nekom 'osvetom zbog jasenovca'...red wolf wrote:U Jasenovcu su ubijani Srbi, Židovi, Hrvati i Romi...Točka!vuksadinare wrote:zasto su ubijani hrvati devedesetih da ti dokazem da ima veze s jasenovcem..ajde reci zasto su ubijani devedesetih u donovinskom ratu?red wolf wrote:Da! Jer to sa Jasenovcem nema nikakve veze. U Jasenovcu su ubijani Srbi, Židovi, Hrvati i Romi...A ubijali su ih oni kojima je bio poklič taj koji je...Točka.vuksadinare wrote:
aha...sad dosta..cim se spomenu hrvatske zrtve...onda po starom...'ajmo gledat u buducnost'...koja ili koje procitane knjige...
red wolf-
2016-02-10
...jasenovac je samo odgovor da jasenovaca vukovara niti zlocina u kraljevini jugi i terora ne bi bilo da se hrvati i srbi oduvijek za sebe zivjeli..a ne nametalo se lazno jedinstvo ili bratstvo...ne trpimo se i gotovo...i kao susjedi a kamoli zajednicko zivljenjered wolf wrote:Promašio si temu...Točka!vuksadinare wrote:..i?..zbog toga su morali biti ubijani hrvati devedesetih...i spaljena sela i gradovi...jer srbi i srbija su pravdali agresiju kao nekom 'osvetom zbog jasenovca'...red wolf wrote:U Jasenovcu su ubijani Srbi, Židovi, Hrvati i Romi...Točka!vuksadinare wrote:zasto su ubijani hrvati devedesetih da ti dokazem da ima veze s jasenovcem..ajde reci zasto su ubijani devedesetih u donovinskom ratu?red wolf wrote:
Da! Jer to sa Jasenovcem nema nikakve veze. U Jasenovcu su ubijani Srbi, Židovi, Hrvati i Romi...A ubijali su ih oni kojima je bio poklič taj koji je...Točka.
2015-09-08
Promašio si temu...Točka!vuksadinare wrote:...jasenovac je samo odgovor da jasenovaca vukovara niti zlocina u kraljevini jugi i terora ne bi bilo da se hrvati i srbi oduvijek za sebe zivjeli..a ne nametalo se lazno jedinstvo ili bratstvo...ne trpimo se i gotovo...i kao susjedi a kamoli zajednicko zivljenjered wolf wrote:Promašio si temu...Točka!vuksadinare wrote:..i?..zbog toga su morali biti ubijani hrvati devedesetih...i spaljena sela i gradovi...jer srbi i srbija su pravdali agresiju kao nekom 'osvetom zbog jasenovca'...red wolf wrote:U Jasenovcu su ubijani Srbi, Židovi, Hrvati i Romi...Točka!vuksadinare wrote:
zasto su ubijani hrvati devedesetih da ti dokazem da ima veze s jasenovcem..ajde reci zasto su ubijani devedesetih u donovinskom ratu?
red wolf-
2016-02-10
Točno.red wolf wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/ognjen-kraus-da-je-tudjman-ziv-ploce-s-ustaskim-pozdravom-ne-bi-bilo/965627.aspx
I ja mislim tako...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
<<<<<<<<<<
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:ima...da sa istim zarom doticni brane zrtve hrvata i nesrbsa u vukovora,skabrnje,vocina i drugih bezbroj stradalnickih mjesta..ja osobno a vjerujem i drugi bi s postovanjem otisli u jasenovacred wolf wrote:A što to ima veze s ovim u Jasenovcu?vuksadinare wrote:da....a jel nekima jasan da smo se mi branili i obranili od srpskog agresora i srbije..a nikakav gradjanski ratred wolf wrote:Tuđman je u tim stvarima bio jasan...Uostalom, poznat je njegov stav o svemu tome...vuksadinare wrote:i ploce sa i bez pozdrava...tako si mislio kraus...od kud sad tudjman pozitivac a pljuvali ga...
Mi smo sebi namjerno izabrali ustaše na vlast iz inata Srbima koji su jedinu našu državu u 900 godina uništili, ustaše proglasili zločincima, a nas genocidnima samo zato što smo si htjeli napraviti čistu državu bez njih.
Što sam uopće htio reći? Ne znam, ali imam taj neki bijes.
crvenkasti-
2014-04-17
da je tuđman živ ne bi ognjen kraus došao blizu medija...
Similar topics
» HDZ odlučio: U Jasenovcu ostaje ploča s ustaškim pozdravom
» HDZ i SDP jednoglasno donijeli odluku o ploči s ustaškim pozdravom u Jasenovcu
» Vaso neformalno poručio Plenkiju i HNS-ovcima:Ništa od skidanja HOS-ove Ploče u Jasenovcu pa nismo išli u borbu pod pozdravom 'Druže Tito mi ti se kunemo'
» Bilo kuda Tuđman svuda
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» HDZ i SDP jednoglasno donijeli odluku o ploči s ustaškim pozdravom u Jasenovcu
» Vaso neformalno poručio Plenkiju i HNS-ovcima:Ništa od skidanja HOS-ove Ploče u Jasenovcu pa nismo išli u borbu pod pozdravom 'Druže Tito mi ti se kunemo'
» Bilo kuda Tuđman svuda
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
Page 1 of 3