Belgijski ministar: krivi smo mi jer ih nismo integrirali
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Belgijski ministar: krivi smo mi jer ih nismo integrirali
Sora,ne mlacaj o necemu sto ne znas..Nisam niti ocekivcao nes osim povrsnog misljenja...
Brzo bi tebi prijsjeo sirijac da te dohvati..istina fini su na prvu,"kulturni",ali ne bi ti njemu dugo jezičarila..ostala bi brzo bez jezika,na radost forumske "desnice"...
Brzo bi tebi prijsjeo sirijac da te dohvati..istina fini su na prvu,"kulturni",ali ne bi ti njemu dugo jezičarila..ostala bi brzo bez jezika,na radost forumske "desnice"...
Guest- Guest
asilovski wrote:Zašto bi se integrirali u nešto što je konceptualno sve suprotno odnosno smtra se za loše od onoga odakle dolaze, osim toga Belgijanci ne psotoje, svi su otuđeni, ispraniuh mozgova i jedino im je bitna bilanca, sir i možda pivo, da ne govorim da imaju saudijsku medresu koja slobodno propagira usred Bruxella smrt belgijancima i to isti dozvoljavaju pa tko to neće smatrati slabošću? Kad zbog saudijskih para prodaš vlastitu djecu ono...mrincredible wrote:Leftard ne razumije da se oni ne žele integrirati. Nikada im to nije bio cilj.
Sve stoji. Oni se u biti nemaju u što integrirati jer se Europa odavno odrekla vlastitog identiteta, i tu leži njena najveća slabost, a ne u terorističkim napadima. Ali čak i kad bi se mogli u nešto integrirati, muslimani to ne bi htjeli učiniti. Oni sve ono što zapad predstavlja (ili je jednom predstavljao prije no što je izgubio svoje "ja" ionako duboko preziru.
mrincredible-
2014-04-16
Sve to treba integrirat u zivi krec.
omni-
2014-04-12
Teladi neukoj nikako da udjeu glavu cinjenica da Islam ne tolerira druge vjere u svojoj osnovi..podnosi ih,sve dok brojno ne nadvlada..onda se silom pocne nametati..
Guest- Guest
Sora je meni oke,onako na finjaka ebe ove na drugom kraju stapa,no ne pozna uopce Islam kao takavb u praksi..Eno i jedna hrvatica je pala na čokoladnu put i sladunjave rijeci,odselila u Siriju,jos prije rata,a onda kuku-lele,nema da digne glavu i kaze sto hoce i misli...pa bi opet kući mamici isla,jer je tamo bila Princeza..ranki1 wrote:meni bi bilo zao Sore onda,ipak mi je milija i Sora ma kako bedasta bila od nasilnog islamistabogomdani wrote:Sora,ne mlacaj o necemu sto ne znas..Nisam niti ocekivcao nes osim povrsnog misljenja...
Guest- Guest
Nema tu lijeka u izborima. Tu sada moraju ići drastične metode.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Sto vrijeme vise odmice sve drasticnije, jos se sada moze stvar rijesit bez prevelike patnje i zrtava, za godinu dvije ce biti sasvim druga prica bojim se.gargamel0101 wrote:Nema tu lijeka u izborima. Tu sada moraju ići drastične metode.
omni-
2014-04-12
Sora wrote:marcellus wrote:jastreb wrote:Ovo se uopće ne može uspoređivati sa Srbima.marcellus wrote:pa to je ko oni prigovori franji da nije dovoljno integrirao srbe, kao oni žele biti građani rh ali jebiga ustaše i to
da se ovako ponašao zgazili bi nas do beča
Srbi su željeli živjeti u Srbiji, ogromna većina, ne u Hrvatskoj. Isto tako arapi žele živjeti u kalifatu belgija, ne u belgiji.
Ma ni sa čime.
srbi su bili puno manji problem, ipak su kršćani
Mislm. Ovo bi se trebalo uokviriti i staviti na zid
NEK zapamte dobro svi Vukovarcii. Škabrnjani, Petrinjci
Oprosti onome tko te klao ali ne oprosti drugačijem
Jebt MARCELKO. NADMAŠIO SI SAM SEBE
Mislila sam da nije moguce biti veci idiot kad jest . :stare:
Što ti imaš sproću Srba, jugoslavenka?
I treba da se bojis..a jos ste vi onako postedjeni tih islamdžija..
Guest- Guest
hehehehe,znam da ti tjera krv u glavu,ali Israel nije neprijatelj europe..ranki1 wrote:jos ispada da ju Ja braniti danasnji truli i nevjerni Izrael,svastabogomdani wrote:I treba da se bojis..a jos ste vi onako postedjeni tih islamdžija..
ali sa druge strane te islamisticke horde su kao praznoglavi kiborzi
a niti Khozoepi nisu bas praznoglavi,iznenadio bi se kako rade organizirano na osvajanju Europe..
Guest- Guest
uostalom oko čega se mi sekiramo... ovakav zapad i ovakva europa bolje nisu ničim ni zaslužili...
..ebi ga Ajk..u bazenu sa morskim psinama ne vrijedi plivati ako nemas velike zube..
u cas te popapaju...tako i sa danasnjim Israelom..nema druge
u cas te popapaju...tako i sa danasnjim Israelom..nema druge
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Britanski ministar obrane Zelenskome: Mi nismo Amazon
» Njemački ministar poručio Kinezima: Jesmo otvoreno tržište, ali nismo glupi
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» '' SAZNAJE SLOBODNA DALMACIJA MOSTOV MINISTAR UPRAVE PRIJETI OSTAVKOM AKO NE DOBIJE ISPRIKU Kovačićev savjetnik: 'Ako se Đakić ne ispriča, ministar više neće doći u Vladu' ''
» Izrešetan belgijski F16
» Njemački ministar poručio Kinezima: Jesmo otvoreno tržište, ali nismo glupi
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» '' SAZNAJE SLOBODNA DALMACIJA MOSTOV MINISTAR UPRAVE PRIJETI OSTAVKOM AKO NE DOBIJE ISPRIKU Kovačićev savjetnik: 'Ako se Đakić ne ispriča, ministar više neće doći u Vladu' ''
» Izrešetan belgijski F16
Page 3 of 7