Belgijski ministar: krivi smo mi jer ih nismo integrirali
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Belgijski ministar: krivi smo mi jer ih nismo integrirali
Molio bih admine da opomenu korisnika rankija1 da ne šalje dva puta isti post.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja ga stavio na block pa neka piše
Guest- Guest
Sad vidimo da svako ima svoje Kosovo i svog Milosrdnog anđela. Neće ISIL da troši resurse na Balkan. Oni vole da udare tamo gde će jače da pukne.jastreb wrote:Pa vama i ne treba EU da bi imali pizdarija.dzango wrote:Što je lepo kad nisi u EU, pa ti puca kurac.maggie13 wrote:
Kao prvo imali ste kosovo,a ni raška oblast nije za potcjenjivanje.
Da ne govorimo o blizini Višegrada,Goražda,Foče...
Naći će se neki junak i za njega.ranki1 wrote:na neki nacin da ali vi srbi bi se trebali zabrinuti ,jer i vas misle srediti da imate "migrantske enklave" a među njima ima i teroristaa psoto zatvarate granice i vi ste metadzango wrote:Što je lepo kad nisi u EU, pa ti puca kurac.maggie13 wrote:
alid a dobro je da nsite u EU,drugi odlucuju za vas,ali zato iamte vucica,pa kao da jeste,jer taj ce prodati Srbe samo tako jos gore nego da ste u EU
nazalost,nije uvreda,cijenim postene ljude,ali taj ce vas sve porobiti uskoro,skida gace pred EU,a vas ce ebavati
Možda ako se svi skupa još jednom izvinemo iskreno ali BAŠ ISKRENO musama, možda nas budu više cijenili
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Britanski ministar obrane Zelenskome: Mi nismo Amazon
» Njemački ministar poručio Kinezima: Jesmo otvoreno tržište, ali nismo glupi
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» '' SAZNAJE SLOBODNA DALMACIJA MOSTOV MINISTAR UPRAVE PRIJETI OSTAVKOM AKO NE DOBIJE ISPRIKU Kovačićev savjetnik: 'Ako se Đakić ne ispriča, ministar više neće doći u Vladu' ''
» Izrešetan belgijski F16
» Njemački ministar poručio Kinezima: Jesmo otvoreno tržište, ali nismo glupi
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» '' SAZNAJE SLOBODNA DALMACIJA MOSTOV MINISTAR UPRAVE PRIJETI OSTAVKOM AKO NE DOBIJE ISPRIKU Kovačićev savjetnik: 'Ako se Đakić ne ispriča, ministar više neće doći u Vladu' ''
» Izrešetan belgijski F16
Page 7 of 7