Belgijski ministar: krivi smo mi jer ih nismo integrirali
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Belgijski ministar: krivi smo mi jer ih nismo integrirali
jastreb wrote:...reći Prokleti Srbi!maggie13 wrote:Sve je lako gledat sa strane..kad nama roknu nesto u Zagrebu,Splitu ilo Dubrovniku,onda cemo tek se uozbiljit..i
a baš
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
to je bilo prije dvadeset godina..ne zivi u proslosti..jastreb wrote:...reći Prokleti Srbi!maggie13 wrote:Sve je lako gledat sa strane..kad nama roknu nesto u Zagrebu,Splitu ilo Dubrovniku,onda cemo tek se uozbiljit..i
2014-04-11
O kakva glupa uspordeba! I to od jednog vrsnog novinara respektabilnog portala?! Nemreš bilivit!marcellus wrote:pa to je ko oni prigovori franji da nije dovoljno integrirao srbe, kao oni žele biti građani rh ali jebiga ustaše i to
da se ovako ponašao zgazili bi nas do beča
Srbi su željeli živjeti u Srbiji, ogromna većina, ne u Hrvatskoj. Isto tako arapi žele živjeti u kalifatu belgija, ne u belgiji.
Stari moj... Nemreš uvodit nasilnu demokraciju na način da omogučiš islamistima to da ko fol demokratskim putem dođu na vlast svrgavajući nedemokratske diktatore sklone sekularizmu a ne radikalnom islamizmu.
Nisam im bas pratila medije,ali budem,cisto da potvrdim 'slutnje'
Ima li uopce javnih poziva na prijavu sumnjivih likova,predmeta ili radnji.
Ili,je li ih bilo.
Ja u avionu pomno pratim sve sumnjive face za vrijeme leta.
Nema cile-mile.
;-)
Ima li uopce javnih poziva na prijavu sumnjivih likova,predmeta ili radnji.
Ili,je li ih bilo.
Ja u avionu pomno pratim sve sumnjive face za vrijeme leta.
Nema cile-mile.
;-)
2014-04-11
"antivojnupropagandu " gđa. Lazanski?maggie13 wrote:Sve je lako gledat sa strane..kad nama roknu nesto u Zagrebu,Splitu ilo Dubrovniku,onda cemo tek se uozbiljit..i racionalno gledat na antivojnupropagandu u vodecim medijima..;-)
Kermit-
2014-04-17
nisam ja takva zavodnica,k'o doticni Bond,nemoj tako..;-)asilovski wrote:"antivojnupropagandu " gđa. Lazanski?maggie13 wrote:Sve je lako gledat sa strane..kad nama roknu nesto u Zagrebu,Splitu ilo Dubrovniku,onda cemo tek se uozbiljit..i racionalno gledat na antivojnupropagandu u vodecim medijima..;-)
Pa,da..propaganda protiv vojnog roka i vojske na granici..
Mislimo se gnjilim jabukama koje bacaju dobrodrzece bakice (pokusat)obranit :D
2014-04-11
Tako i ja za sve krivim sebe, kontajuć da su svi ostali debili i da im se grijesi ne ubrajaju. Jel to kršćanski?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
mi smo introspektivni ljudi sa savjescu i moci preobrazaja..;-)frakcija wrote:Tako i ja za sve krivim sebe, kontajuć da su svi ostali debili i da im se grijesi ne ubrajaju. Jel to kršćanski?
2014-04-11
vojni rok obavezan..ne kao prije,zbog financijskih redukcija,ali do pola godine svakako..to najprije..ranki1 wrote:sto bi ti napravila recimomaggie13 wrote:nisam ja takva zavodnica,k'o doticni Bond,nemoj tako..;-)asilovski wrote:"antivojnupropagandu " gđa. Lazanski?maggie13 wrote:Sve je lako gledat sa strane..kad nama roknu nesto u Zagrebu,Splitu ilo Dubrovniku,onda cemo tek se uozbiljit..i racionalno gledat na antivojnupropagandu u vodecim medijima..;-)
Pa,da..propaganda protiv vojnog roka i vojske na granici..
Mislimo se gnjilim jabukama koje bacaju dobrodrzece bakice (pokusat)obranit :D
2014-04-11
frakcija wrote:Tako i ja za sve krivim sebe, kontajuć da su svi ostali debili i da im se grijesi ne ubrajaju. Jel to kršćanski?
Ovo je demokratski: izabereš debile na vlast i pustiš nek oni odlučuju.
Za par godina vidiš da ti je život sjeban, pa okriviš njih.
Za kaznu im na slijedećim izborima izabereš druge debile.
crvenkasti-
2014-04-17
2014-04-11
Evo čitam kako je hrvatska Vlada odlučila u Belgiju poslati oba MIG-a...Čekaju se ljudi koji će ih gurati.
“Javili smo im da krećemo, ali su nam rekli da ne trebamo jer je dosta teška situacija i bez naših aviona u zraku. No, objasnili smo im da naši avioni ne lete već da ćemo ih gurati do tamo. To ih je malo smekšalo. Evo, krećemo čim se skupe dobrovoljci koji će gurati MiG-ove, traktori koji ih inače voze su nam na remontu”, objasnili su iz MORH-a.
“Javili smo im da krećemo, ali su nam rekli da ne trebamo jer je dosta teška situacija i bez naših aviona u zraku. No, objasnili smo im da naši avioni ne lete već da ćemo ih gurati do tamo. To ih je malo smekšalo. Evo, krećemo čim se skupe dobrovoljci koji će gurati MiG-ove, traktori koji ih inače voze su nam na remontu”, objasnili su iz MORH-a.
Belgijska ministrica zdravstva:
...pa tko bi se integrirao u ovako što???
Kermit-
2014-04-17
džabadhat, pa ova je zajebala i mrak satireš
Misliš da je pečeno prase neko pitao hoće li?asilovski wrote:Belgijska ministrica zdravstva:
Mislim, stvarno... Sto ih nisu "integrirali"? :)
Što je lepo kad nisi u EU, pa ti puca kurac.maggie13 wrote:
Pa vama i ne treba EU da bi imali pizdarija.dzango wrote:Što je lepo kad nisi u EU, pa ti puca kurac.maggie13 wrote:
Kao prvo imali ste kosovo,a ni raška oblast nije za potcjenjivanje.
Da ne govorimo o blizini Višegrada,Goražda,Foče...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Britanski ministar obrane Zelenskome: Mi nismo Amazon
» Njemački ministar poručio Kinezima: Jesmo otvoreno tržište, ali nismo glupi
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» '' SAZNAJE SLOBODNA DALMACIJA MOSTOV MINISTAR UPRAVE PRIJETI OSTAVKOM AKO NE DOBIJE ISPRIKU Kovačićev savjetnik: 'Ako se Đakić ne ispriča, ministar više neće doći u Vladu' ''
» Izrešetan belgijski F16
» Njemački ministar poručio Kinezima: Jesmo otvoreno tržište, ali nismo glupi
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» '' SAZNAJE SLOBODNA DALMACIJA MOSTOV MINISTAR UPRAVE PRIJETI OSTAVKOM AKO NE DOBIJE ISPRIKU Kovačićev savjetnik: 'Ako se Đakić ne ispriča, ministar više neće doći u Vladu' ''
» Izrešetan belgijski F16
Page 6 of 7