NAJLUĐI PAPA IKADA.. JEBENO NAJVEĆI LUĐAK HAHAHA
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: NAJLUĐI PAPA IKADA.. JEBENO NAJVEĆI LUĐAK HAHAHA
Bliži se kraj kršćanstva u Europi.Još samo treba slomiti glupu katolčad u južnoj Americi.Argentina je na dobrom putu.Sve je spremno za dolazak novog mesije,koji će donijeti svijetlo u ova mračna vremena terora i beznađa.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nećete uspjeti...Pravo Svjetlo ne možete uništititi...Niste prvi puta, pa nećete ni drugi puta...Iknarov svjedok wrote:Bliži se kraj kršćanstva u Europi.Još samo treba slomiti glupu katolčad u južnoj Americi.Argentina je na dobrom putu.Sve je spremno za dolazak novog mesije,koji će donijeti svijetlo u ova mračna vremena terora i beznađa.
red wolf-
2016-02-10
Ne znam na koji,,prvi put'' misliš ?red wolf wrote:Nećete uspjeti...Pravo Svjetlo ne možete uništititi...Niste prvi puta, pa nećete ni drugi puta...Iknarov svjedok wrote:Bliži se kraj kršćanstva u Europi.Još samo treba slomiti glupu katolčad u južnoj Americi.Argentina je na dobrom putu.Sve je spremno za dolazak novog mesije,koji će donijeti svijetlo u ova mračna vremena terora i beznađa.
Bilo je nekoliko pokušaja,sada smo mnogo jači nego prije a i imamo bolju taktiku.Naši neprijatelji uništit će se sami međusobno,tako da se mi ne moramo uopće zamarat.Mi ćemo doći na kraju,kad svi budu iscrpljeni i na izmaku snaga,tada ćemo mi donijeti svjetlost novog mesije.
2015-07-23
heheheheheheheheheheheheheheheheIknarov svjedok wrote:Ne znam na koji,,prvi put'' misliš ?red wolf wrote:Nećete uspjeti...Pravo Svjetlo ne možete uništititi...Niste prvi puta, pa nećete ni drugi puta...Iknarov svjedok wrote:Bliži se kraj kršćanstva u Europi.Još samo treba slomiti glupu katolčad u južnoj Americi.Argentina je na dobrom putu.Sve je spremno za dolazak novog mesije,koji će donijeti svijetlo u ova mračna vremena terora i beznađa.
Bilo je nekoliko pokušaja,sada smo mnogo jači nego prije a i imamo bolju taktiku.Naši neprijatelji uništit će se sami međusobno,tako da se mi ne moramo uopće zamarat.Mi ćemo doći na kraju,kad svi budu iscrpljeni i na izmaku snaga,tada ćemo mi donijeti svjetlost novog mesije.
red wolf-
2016-02-10
Samo se ti smiji.Smijem se i ja,kad vidim glupu katolčad kako slave svoj kraj i svoju propast.
2015-07-23
Iknarov svjedok wrote:Samo se ti smiji.Smijem se i ja,kad vidim glupu katolčad kako slave svoj kraj i svoju propast.
Smijem se tvojoj gluposti...
red wolf-
2016-02-10
Ne brini,biti će dovoljno vremena kada ćeš i plakat,a ta vremena dolaze i prije nego misliš.Ne možeš ni zamislit u što će se pretvoriti ovaj svijet.red wolf wrote:Iknarov svjedok wrote:Samo se ti smiji.Smijem se i ja,kad vidim glupu katolčad kako slave svoj kraj i svoju propast.
2015-07-23
Iknarov svjedok wrote:Ne brini,biti će dovoljno vremena kada ćeš i plakat,a ta vremena dolaze i prije nego misliš.Ne možeš ni zamislit u što će se pretvoriti ovaj svijet.red wolf wrote:Iknarov svjedok wrote:Samo se ti smiji.Smijem se i ja,kad vidim glupu katolčad kako slave svoj kraj i svoju propast.
O, znam u što će se pretvoriti svijet...
red wolf-
2016-02-10
Dolazi novi svjetski poredak.Uživat ću u svakom trenutku gledajući kako vas stiže pravična kazna.Svi će te kleknut i pokloniti se gospodaru ovog svijeta.ranki1 wrote:a i ti si bedast previse,red wolf je koliko toliko mudar,ti si kompletan idiot,nije cudo da te Lucifer uzao,Jadnik ima idiota za sluguIknarov svjedok wrote:Ne brini,biti će dovoljno vremena kada ćeš i plakat,a ta vremena dolaze i prije nego misliš.Ne možeš ni zamislit u što će se pretvoriti ovaj svijet.red wolf wrote:Iknarov svjedok wrote:Samo se ti smiji.Smijem se i ja,kad vidim glupu katolčad kako slave svoj kraj i svoju propast.
2015-07-23
ranki1 wrote:reci mu jasno da si na istoj strani a da si iznad tog jadnog covjeka,nece shvatiti inacered wolf wrote:Iknarov svjedok wrote:Ne brini,biti će dovoljno vremena kada ćeš i plakat,a ta vremena dolaze i prije nego misliš.Ne možeš ni zamislit u što će se pretvoriti ovaj svijet.red wolf wrote:Iknarov svjedok wrote:Samo se ti smiji.Smijem se i ja,kad vidim glupu katolčad kako slave svoj kraj i svoju propast.
O, znam u što će se pretvoriti svijet...
Ne mogu. Nismo na istoj strani.
red wolf-
2016-02-10
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Žutarnji: HNS najveći pobjednik izbora "TRI FAKTORA ZA USPJEH" hahaha
» Najveci sportas ikada
» Kina: SAD-e je započeo najveći trgovinski rat ikada
» Rimac opet prodaje maglu, nikad od njega tesla motors
» Jovic: TITO JE BIO NAJVEĆI ZLIKOVAC KOGA SAM IKADA UPOZNAO!
» Najveci sportas ikada
» Kina: SAD-e je započeo najveći trgovinski rat ikada
» Rimac opet prodaje maglu, nikad od njega tesla motors
» Jovic: TITO JE BIO NAJVEĆI ZLIKOVAC KOGA SAM IKADA UPOZNAO!
Page 5 of 6