NAJLUĐI PAPA IKADA.. JEBENO NAJVEĆI LUĐAK HAHAHA
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
NAJLUĐI PAPA IKADA.. JEBENO NAJVEĆI LUĐAK HAHAHA
http://www.dalmacijanews.hr/clanak/e6it-papa-sokirao-konzervativce-prat-ce-noge-izbjeglim-muslimanima
Na Veliki četvrtak prat će noge izbjeglim muslimanima
Na Veliki četvrtak prat će noge izbjeglim muslimanima
Guest- Guest
Re: NAJLUĐI PAPA IKADA.. JEBENO NAJVEĆI LUĐAK HAHAHA
Brawo. Tako swi trebamo.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Sjećam se kad sam bio na terenu, crni pojas drugi dan i crne čarape petnaesti dan na nogama. Skinem onu čizmu, a pola čarape se priljepi za čizmu pola ostane na nozi. Četri vrste gljiva među prstima. Wash that ako si faca.
deda odličan video, to sam gledao već prije, najgore od svega izgleda da su ga ovi i planirali staviti za Sith Lorda, ali lik je u prvom filmu ispa toliko gadan i dosadan da su promjenili skripte za ostale nastavke
Guest- Guest
a si čuo ono kad je reko da će pudlice i oni ostali psi šta seru po haustorima i parkovima ići u raj?ranki1 wrote:pa ok neka to radi,ali mene zanima jel on napustios Isusa KRistaili nije
jel kako ej bilo do sada gay katolici,po meni je to nemoguce,pa dosta toga jos,sto meni daje na znanje da je taj covjek malo "skrenuo" sa Kristovog puta
Daj Borgije nazad, nema smisla ovo više..
Guest- Guest
Papa je u prawu. Neka se ponižawa. Wolim gledati katoličkog wrhownog poglawara kako puzi.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Prava šteta ako se Lucas usrao i izbacio Jar Jar iz uloge sitha.deda na aparatima wrote:
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
ranki1 wrote:ne zamaram se budalama,ionako papa nije iznad mene,ja ne pripadam ljudima ja sam privremeno ovdje kao covjek do smrtiudba wrote:a si čuo ono kad je reko da će pudlice i oni ostali psi šta seru po haustorima i parkovima ići u raj?ranki1 wrote:pa ok neka to radi,ali mene zanima jel on napustios Isusa KRistaili nije
jel kako ej bilo do sada gay katolici,po meni je to nemoguce,pa dosta toga jos,sto meni daje na znanje da je taj covjek malo "skrenuo" sa Kristovog puta
dakle meni je vazno sto Isus Krist,Bog kaze,sto i neki smrtnik iz crkvene hijerarhije govori,mi nije vazno,to su sve gresnici za mene,svi do jednog,neki vjerni Kristu,neki vragu
dakle na mene ne djeluje niti jedan svecenik na Zemlji ajmo to tako reci,ali oni to neznaju da ja mnoge twestiram i mogu ih kazniti jako ako bas budu pokvareni jako
jel ti jasno,za mene ste svi smrtnici,gresnici ljudi,ja gledam tko je castan a tko necastan
Kako ti se čini onaj velečasni Sudac? Oni šta je izda novi album di hoda po vodi s Majom Šuput. Meni on bolji od Bozanićija.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Papa je nasljednik sv. Petra a za sv. Petra se može reći da je prvi Papa kojeg je izabrao sam Isus. Na Petru je Krist izgradio svoju Crkvu i sukladno tome svaki Papa je nasljednik sv. Petra. Mislim da bi kršćani i katolici na ovom forumu trebali znati koji se natpis nalazi u bazilici sv. Petra u Rimu.
Od onoga tko je nasljednik sv. Petra i Kristov namjesnik s razlogom se može, i mora, očekivati da se vlada po uzoru na Krista i drži se njegovih učenja, što je činio i Petar, a na koncu konca čini i ovaj Papa.
Osim toga i sam Isus je rekao kako nije došao da mu služe, nego da on služi drugima. To jasno i vrlo čitko piše u sv. Pismu. (Matej 20:28)
Od onoga tko je nasljednik sv. Petra i Kristov namjesnik s razlogom se može, i mora, očekivati da se vlada po uzoru na Krista i drži se njegovih učenja, što je činio i Petar, a na koncu konca čini i ovaj Papa.
Osim toga i sam Isus je rekao kako nije došao da mu služe, nego da on služi drugima. To jasno i vrlo čitko piše u sv. Pismu. (Matej 20:28)
provocator wrote:Papa je nasljednik sv. Petra a za sv. Petra se može reći da je prvi Papa kojeg je izabrao sam Isus. Na Petru je Krist izgradio svoju Crkvu i sukladno tome svaki Papa je nasljednik sv. Petra. Mislim da bi kršćani i katolici na ovom forumu trebali znati koji se natpis nalazi u bazilici sv. Petra u Rimu.
Potpisujem....
Svejedno ni ovaj Papa neće tebe učiniti bližim Crkvi nego ga samo koristiš za svoje ideološke potrebe.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Odakle ti znaš da ja nisam vjernik?
majkutijebem hahaha krut ne nerodio pa ovaj ide razbucat Crkvu pa rekao sam ja jebeni isusovci su agenti jebli sebe hahaha ojjj
Kermit-
2014-04-17
provocator wrote:Odakle ti znaš da ja nisam vjernik?
preveć si protiv crkve da bi bio...možda si vjernik nečeg drugog ali kršćanin i katolik jamačno nisi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja protiv crkve???epikur37 wrote:provocator wrote:Odakle ti znaš da ja nisam vjernik?
preveć si protiv crkve da bi bio...možda si vjernik nečeg drugog ali kršćanin i katolik jamačno nisi.
Gdje i kada? Ja apsolutno ništa protiv Crkve nemam a jedini moji komentari vezani uz Crkvu bili su tek kritika na neke od devijacija koje ruku pod ruku s crkvenim učenjem ne mogu ići. Nikada ništa osobno. Osim toga kršten sam, krizman i vjenčan u katoličkoj crkvi... Sukladno tome jesam katolik. S bakom sam često pohodio misna slavlja i polnoćke a zahvaljujući njoj pročitao sam i Bibliju.
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Žutarnji: HNS najveći pobjednik izbora "TRI FAKTORA ZA USPJEH" hahaha
» Najveci sportas ikada
» Kina: SAD-e je započeo najveći trgovinski rat ikada
» Rimac opet prodaje maglu, nikad od njega tesla motors
» Jovic: TITO JE BIO NAJVEĆI ZLIKOVAC KOGA SAM IKADA UPOZNAO!
» Najveci sportas ikada
» Kina: SAD-e je započeo najveći trgovinski rat ikada
» Rimac opet prodaje maglu, nikad od njega tesla motors
» Jovic: TITO JE BIO NAJVEĆI ZLIKOVAC KOGA SAM IKADA UPOZNAO!
Page 1 of 6