NAJLUĐI PAPA IKADA.. JEBENO NAJVEĆI LUĐAK HAHAHA
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: NAJLUĐI PAPA IKADA.. JEBENO NAJVEĆI LUĐAK HAHAHA
To i jeste u duhu hrišćanstva.preko_vode_do_slobode wrote:http://www.dalmacijanews.hr/clanak/e6it-papa-sokirao-konzervativce-prat-ce-noge-izbjeglim-muslimanima
Na Veliki četvrtak prat će noge izbjeglim muslimanima
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Smrdi ti iz glave , pregoriloranki1 wrote:"budaletina" ti je dole negdje ,ima rupu i "smrdi"kaja_333 wrote:Dođe ti zlo jer ne piješ terapiju. Admini sto nije ova budaletina trajno banirana?ranki1 wrote:meni dođe zlo kada vidim da ti pises recimo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Daj ne jedi govna bolesnice i odi se liječit.ranki1 wrote:pa i je ,ali se netreba zaboraviti spomenuti Gospodina Isusa Kristadzango wrote:To i jeste u duhu hrišćanstva.preko_vode_do_slobode wrote:http://www.dalmacijanews.hr/clanak/e6it-papa-sokirao-konzervativce-prat-ce-noge-izbjeglim-muslimanima
izgleda da ovaj Papa vise voli drugo a Krist mu sluzi onako kao izgovor
dakle drzis e Sina Bozjeg ,nagovijesti drugima spasenje,a premo Islama se nitko nece spasiti sam tak
2015-08-15
Ovde se govori o pranju nogu i poniznosti.ranki1 wrote:pa i je ,ali se netreba zaboraviti spomenuti Gospodina Isusa Kristadzango wrote:To i jeste u duhu hrišćanstva.preko_vode_do_slobode wrote:http://www.dalmacijanews.hr/clanak/e6it-papa-sokirao-konzervativce-prat-ce-noge-izbjeglim-muslimanima
dakle drzis e Sina Bozjeg ,nagovijesti drugima spasenje,a premo Islama se nitko nece spasiti sam tak
Zašto je Isus oprao Petrove noge dan prije blagdana Pashe? Dok mu je prao noge, Isus reče: "Što ja činim, ne možeš razumijeti sada, ali ćeš razumijeti poslije".
Ti imaš dvostruku bolest, i kršćanstvo i marksizam.provocator wrote:Zašto je Isus oprao Petrove noge dan prije blagdana Pashe? Dok mu je prao noge, Isus reče: "Što ja činim, ne možeš razumijeti sada, ali ćeš razumijeti poslije".
To ti je kao da imaš i Ebolu i AIDS odjednom.
Guest- Guest
Ne samo Petru,već i Judi.provocator wrote:Zašto je Isus oprao Petrove noge dan prije blagdana Pashe? Dok mu je prao noge, Isus reče: "Što ja činim, ne možeš razumijeti sada, ali ćeš razumijeti poslije".
Iako je znao da će ga obojica izdati.
mada se Petrovo zatajenje u trenucima slabosti i Judina otvorena izdaja nikako ne mogu uspoređivati.
Nadalje Isus se družio i pomagao takvim osobama da bi se današnji konzervativci zgražali.
Ona djevojka na jakovljevu zdencu npr. Ili pak ona bludnica koju je spasio od kamenovanja. Ili ona što je njemu oprala noge.
Doista to neki "ne mogu razumjeti sada" ,a neki neće nikada.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobro, ti si malo glup i ja te razmem.deda na aparatima wrote:Ti imaš dvostruku bolest, i kršćanstvo i marksizam.provocator wrote:Zašto je Isus oprao Petrove noge dan prije blagdana Pashe? Dok mu je prao noge, Isus reče: "Što ja činim, ne možeš razumijeti sada, ali ćeš razumijeti poslije".
To ti je kao da imaš i Ebolu i AIDS odjednom.
Što ti uopće znaš o marksizmu? Znaš moj curac... Znaš ono kaj su ti mainstream mediji servirali a ti si si ko glupi som progutao. Čitaj, uči, informiraj se... Prouči materiju. Nemoj od sebe praviti veću budalu nego što jesi.
jastreb wrote:Ne samo Petru,već i Judi.provocator wrote:Zašto je Isus oprao Petrove noge dan prije blagdana Pashe? Dok mu je prao noge, Isus reče: "Što ja činim, ne možeš razumijeti sada, ali ćeš razumijeti poslije".
Iako je znao da će ga obojica izdati.
mada se Petrovo zatajenje u trenucima slabosti i Judina otvorena izdaja nikako ne mogu uspoređivati.
Nadalje Isus se družio i pomagao takvim osobama da bi se današnji konzervativci zgražali.
Ona djevojka na jakovljevu zdencu npr. Ili pak ona bludnica koju je spasio od kamenovanja. Ili ona što je njemu oprala noge.
Doista to neki "ne mogu razumjeti sada" ,a neki neće nikada.
daj zatvori glupa usta jebo ti pas mater bolesnu retardiranuranki1 wrote:molim te zatvori labrnju.da nebi bilo bolesnih,cernobil je manje radiaktivan od tebe a i ljepse izgledakaja_333 wrote:Daj ne jedi govna bolesnice i odi se liječit.ranki1 wrote:pa i je ,ali se netreba zaboraviti spomenuti Gospodina Isusa Kristadzango wrote:To i jeste u duhu hrišćanstva.preko_vode_do_slobode wrote:http://www.dalmacijanews.hr/clanak/e6it-papa-sokirao-konzervativce-prat-ce-noge-izbjeglim-muslimanima
2015-08-15
Stawi ga na ignore.kaja_333 wrote:daj zatvori glupa usta jebo ti pas mater bolesnu retardiranuranki1 wrote:molim te zatvori labrnju.da nebi bilo bolesnih,cernobil je manje radiaktivan od tebe a i ljepse izgledakaja_333 wrote:Daj ne jedi govna bolesnice i odi se liječit.ranki1 wrote:pa i je ,ali se netreba zaboraviti spomenuti Gospodina Isusa Kristadzango wrote:To i jeste u duhu hrišćanstva.preko_vode_do_slobode wrote:http://www.dalmacijanews.hr/clanak/e6it-papa-sokirao-konzervativce-prat-ce-noge-izbjeglim-muslimanima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
On je meni na ignore jer mi sa swojim pisanjem spama teme al kod njega dosta puta koristim i opčiju : widi poruku pa pričamo.
Ignore ti olakšawa komunikačiju na forumu ako ti je netko baš prewiše zamoran a opet možeš ako hočeš čitati njegowe postowe.
Ignore ti olakšawa komunikačiju na forumu ako ti je netko baš prewiše zamoran a opet možeš ako hočeš čitati njegowe postowe.
2014-04-11
ranki1 wrote:pa istina,otvorila si usteka i izasla"cernobilka"kaja_333 wrote:Smrdi ti iz glave , pregoriloranki1 wrote:
"budaletina" ti je dole negdje ,ima rupu i "smrdi"
i normalno da svatko pregori kada ti otvoris labrnju,to jest"cernobilku"
tebe treba na granicus taviti,otvoris usta svi pregore
2014-04-11
Ne widim da te wrijeđao. Izrazio je swoje mišljenje pa je s twoje strane došla tabletića pa ste se malo prepućawali. Ako češ to gledat kao wrijeđanje onda je uzajmano a ne jednostrano.
2014-04-11
Jebena glupa katolčad,muslimani ih tamane kao štakore gdje god stignu,idu s brodom put Europe,muslići pobacaju katolčad u more a glupi Papan Bergolio ide lizati muslićima noge.
Možda je stvarno istinito ono proročanstvo sv.Mslskije,te je ovaj Papan Bergolio posljednji papa.Možda će on doista zakucati posljednji čavao u lijes kršćanstva.
Nije da me ne veseli propast kršćanstva,naprotiv,ali kad vidim koja je alternativa,nisam baš puno veseo.
Možda je stvarno istinito ono proročanstvo sv.Mslskije,te je ovaj Papan Bergolio posljednji papa.Možda će on doista zakucati posljednji čavao u lijes kršćanstva.
Nije da me ne veseli propast kršćanstva,naprotiv,ali kad vidim koja je alternativa,nisam baš puno veseo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Vi ovo ne možete razumijeti...Ovo je probijanje granica vašeg nevidljivog zatvora...Ali, nažalost, niste spremni za to...preko_vode_do_slobode wrote:http://www.dalmacijanews.hr/clanak/e6it-papa-sokirao-konzervativce-prat-ce-noge-izbjeglim-muslimanima
Last edited by red wolf on 23/3/2016, 21:11; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Žutarnji: HNS najveći pobjednik izbora "TRI FAKTORA ZA USPJEH" hahaha
» Najveci sportas ikada
» Kina: SAD-e je započeo najveći trgovinski rat ikada
» Rimac opet prodaje maglu, nikad od njega tesla motors
» Jovic: TITO JE BIO NAJVEĆI ZLIKOVAC KOGA SAM IKADA UPOZNAO!
» Najveci sportas ikada
» Kina: SAD-e je započeo najveći trgovinski rat ikada
» Rimac opet prodaje maglu, nikad od njega tesla motors
» Jovic: TITO JE BIO NAJVEĆI ZLIKOVAC KOGA SAM IKADA UPOZNAO!
Page 4 of 6