Švedska problemi zdravo
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Švedska problemi zdravo
Švedska u Drugom svjetskom ratu
Švedska je uspjela ostati neutralna i za vrijeme Drugog svjetskog rata, iako su svi njeni susjedi ratovali, te je i dodatno prosperirala pomažući obje zaraćene strane. O stvarnoj neutralnosti Švedske tijekom 2. svjetskog rata se ipak raspravlja. Obzirom da su joj veze prema ostatku svijeta bile zatvorene zbog blokada, Švedska je bila pod njemačkim utjecajem veći dio ratnog razdoblja. Prema stajalištu tadašnje švedske vlade, država nije bila u poziciji otvoreno se suprostavljati nacističkoj Njemačkoj, te je stoga surađivala s Nijemcima vođenim Hitlerom. Švedski volonteri u nacističkim SS jedinicama su bili među prvim vojnicima kod invazije na Sovjetski savez tijekom Operacije Barbarossa. Švedska je snabdijevala nacističku Njemačku čelikom i strojnim dijelovima tijekom cijelog razdoblja rata. Pred sam kraj rata, kada se poraz nacista činio neizbježnim, Švedska je pojačala humanitarne aktivnosti što je dovelo do spašavanja brojnih izbjeglica iz okupiranog dijela Europe. Unatoč aktivnostima pred kraj rata, kritičari švedske neutralnosti smatraju kako je zemlja mogla učiniti više u otporu nacistima, čak i pod cijenu okupacije.Nakon rata uspjela je i ostati nesvrstana između velikih svjetskih blokova.
NAZI SAWEZNIĆI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus wrote:abraham wrote:Nisam misli na Englesku vec na engleski jezik. Dakle sto misle USA, Canada, Australia, UK i sl. Jako bitan detalj. Ukratko svi , bukvalno svi parlaju engleski. Onaj sta ore na njivi ili netko veleucen. Engleski je jedan od osnovnih predmeta. Izuzetan kompleks prema engleskom govornom okruzju.marcellus wrote:abraham wrote:Ne. Totalno pomracenje. vec sam pisao o ovome. Ne pratim avpixlat jer je to ultra desnicarski medij. Nije da nema sto procitaiti ali mi se ne da traziti jer od 10 max 1-2 priloga su ok. Pratim forum Flashback . Princip kao ovdje , moras imati link na neki medij. Svi ostali mediji su ovo uredno presutjeli. Cak je oformljen neki odbor ili kurac koji ce gledati da popravi sliku svedske kod Daily Mail-a. Najvjerojatnije ce danas i mein stream mediji objaviti nesta. Sovjetizacija na kvadrat. Rezultat da ultra desnica raste i raste...Inace jako cudno. Naime svadjani i ljudi i vlast se jako brinu sto o njima pisu, govore i sl mediji na engleskom jeziku. To je isto na razini bolesti.marcellus wrote:abraham wrote:????!!!!!....... Kila mozga....... Zao mi je sto se radi od nekada predivne zemlje.
čekaj ti živiš u šveckoj nemaš pojma o ovom? Bemtimedije
pa engleska ne prima migrante uopće zašto bi onda nekom solili pamet
pa nijedna od tih zemalja ne prima kozojebe
al sve podržavaju trpanje kozojeba u Europu a Svedjani žele ostaviti dojam
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tko ih hebe. Neka im Putin usmjeri kakwu raketu punjenu atomskom bojnom glawom na Stoklohom.
A muslimani rade derneke po gradowima i selima.
Šta to mene brige ?
A muslimani rade derneke po gradowima i selima.
Šta to mene brige ?
2014-04-11
Liberali koji su trenutno na vlasti u AU, ne podrzavaju. Mediji npotiv podrzavaju. Poslije ovog prioga iz sVecke, pste pRilog o nekoj plivacicI izbjeglici iz sirije u njemackoj i zaklljuce kako da je sad krenUla ne bi prosla jer se granice zatvarajuepikur37 wrote:marcellus wrote:abraham wrote:Nisam misli na Englesku vec na engleski jezik. Dakle sto misle USA, Canada, Australia, UK i sl. Jako bitan detalj. Ukratko svi , bukvalno svi parlaju engleski. Onaj sta ore na njivi ili netko veleucen. Engleski je jedan od osnovnih predmeta. Izuzetan kompleks prema engleskom govornom okruzju.marcellus wrote:abraham wrote:Ne. Totalno pomracenje. vec sam pisao o ovome. Ne pratim avpixlat jer je to ultra desnicarski medij. Nije da nema sto procitaiti ali mi se ne da traziti jer od 10 max 1-2 priloga su ok. Pratim forum Flashback . Princip kao ovdje , moras imati link na neki medij. Svi ostali mediji su ovo uredno presutjeli. Cak je oformljen neki odbor ili kurac koji ce gledati da popravi sliku svedske kod Daily Mail-a. Najvjerojatnije ce danas i mein stream mediji objaviti nesta. Sovjetizacija na kvadrat. Rezultat da ultra desnica raste i raste...Inace jako cudno. Naime svadjani i ljudi i vlast se jako brinu sto o njima pisu, govore i sl mediji na engleskom jeziku. To je isto na razini bolesti.marcellus wrote:abraham wrote:????!!!!!....... Kila mozga....... Zao mi je sto se radi od nekada predivne zemlje.
al sve podržavaju trpanje kozojeba u Europu a Svedjani žele ostaviti dojam
2014-04-19
Kic sto mi dvljaju slova kad pisem?
2014-04-19
Ne radi se samo o krizi sa kozojebima. Tako je oduvijek u bilo cemu. Zele da ih se hvali da budu in i tako. Tesko je za objasniti. Primjer. Bio mi prijatelj u posjeti i raspravljali upravo o tome sa jezikom. Poslije otisli u grad i on ce kupiti postanske marke i naurciti ce ih na engleskom. Tako i bi. Narucio on sa jakim engleskim naglaskom. Prodavacica ga je utusila jedno pola sata. Ljudi stoje u redu i sute a ona klamfa na engleskom. Frendu nezgodno i ne zna kako da je otkaci a on tatrlja i tatrlja. Tako je u kafeterijama i svugdje. Engleski im dodje kao nesta jako nobl.marcellus wrote:abraham wrote:Nisam misli na Englesku vec na engleski jezik. Dakle sto misle USA, Canada, Australia, UK i sl. Jako bitan detalj. Ukratko svi , bukvalno svi parlaju engleski. Onaj sta ore na njivi ili netko veleucen. Engleski je jedan od osnovnih predmeta. Izuzetan kompleks prema engleskom govornom okruzju.marcellus wrote:abraham wrote:Ne. Totalno pomracenje. vec sam pisao o ovome. Ne pratim avpixlat jer je to ultra desnicarski medij. Nije da nema sto procitaiti ali mi se ne da traziti jer od 10 max 1-2 priloga su ok. Pratim forum Flashback . Princip kao ovdje , moras imati link na neki medij. Svi ostali mediji su ovo uredno presutjeli. Cak je oformljen neki odbor ili kurac koji ce gledati da popravi sliku svedske kod Daily Mail-a. Najvjerojatnije ce danas i mein stream mediji objaviti nesta. Sovjetizacija na kvadrat. Rezultat da ultra desnica raste i raste...Inace jako cudno. Naime svadjani i ljudi i vlast se jako brinu sto o njima pisu, govore i sl mediji na engleskom jeziku. To je isto na razini bolesti.marcellus wrote:abraham wrote:????!!!!!....... Kila mozga....... Zao mi je sto se radi od nekada predivne zemlje.
2014-04-14
Znači tečan engleski skoro bolje prolazi nego tamna put i natucanje istog
2014-04-15
Isto ti je i u njemackoj. U mene djecu samo sto nisu izljubili u sopingu, jos ova mlada plava. Koji respekt za nevjerovat.abraham wrote:Ne radi se samo o krizi sa kozojebima. Tako je oduvijek u bilo cemu. Zele da ih se hvali da budu in i tako. Tesko je za objasniti. Primjer. Bio mi prijatelj u posjeti i raspravljali upravo o tome sa jezikom. Poslije otisli u grad i on ce kupiti postanske marke i naurciti ce ih na engleskom. Tako i bi. Narucio on sa jakim engleskim naglaskom. Prodavacica ga je utusila jedno pola sata. Ljudi stoje u redu i sute a ona klamfa na engleskom. Frendu nezgodno i ne zna kako da je otkaci a on tatrlja i tatrlja. Tako je u kafeterijama i svugdje. Engleski im dodje kao nesta jako nobl.marcellus wrote:abraham wrote:Nisam misli na Englesku vec na engleski jezik. Dakle sto misle USA, Canada, Australia, UK i sl. Jako bitan detalj. Ukratko svi , bukvalno svi parlaju engleski. Onaj sta ore na njivi ili netko veleucen. Engleski je jedan od osnovnih predmeta. Izuzetan kompleks prema engleskom govornom okruzju.marcellus wrote:abraham wrote:Ne. Totalno pomracenje. vec sam pisao o ovome. Ne pratim avpixlat jer je to ultra desnicarski medij. Nije da nema sto procitaiti ali mi se ne da traziti jer od 10 max 1-2 priloga su ok. Pratim forum Flashback . Princip kao ovdje , moras imati link na neki medij. Svi ostali mediji su ovo uredno presutjeli. Cak je oformljen neki odbor ili kurac koji ce gledati da popravi sliku svedske kod Daily Mail-a. Najvjerojatnije ce danas i mein stream mediji objaviti nesta. Sovjetizacija na kvadrat. Rezultat da ultra desnica raste i raste...Inace jako cudno. Naime svadjani i ljudi i vlast se jako brinu sto o njima pisu, govore i sl mediji na engleskom jeziku. To je isto na razini bolesti.marcellus wrote:abraham wrote:????!!!!!....... Kila mozga....... Zao mi je sto se radi od nekada predivne zemlje.
Pzelili im drumovI nomalnih stranaca
2014-04-19
Šweđani su prikiriweni naziji i jako im je stalo do reputačije tj da i dalje to ostanu ( prikriweni ).
2014-04-11
Ne znam za tecan ali pravi otvara ljubaznostn_razbojnik wrote:Znači tečan engleski skoro bolje prolazi nego tamna put i natucanje istog
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Hebe se za šwedsku. Nek pokažu dozu zdrawog razuma pa šest Gripena đabe tj uzet ču ih 12 dakle Gripeni plus logistika u po čijene.
INače me nemaju zašto zanimat.
Riješit ču im swe probleme dok rečeš keks.
Prwo ukidanje sočijale i dizanje poreza na plin. Nemaš plina nema grijanja a u Stoklomu je hladno. Tko ne želi umrijeti od hladnoće seli wan grada.
Malmo je topliji ....dobar dio če ih otič na jug.
IMa dosta balkančerosa u Šweđi a srpska mafija mi duguje neke usluge tako da ....djelowat če organizirano.
INače me nemaju zašto zanimat.
Riješit ču im swe probleme dok rečeš keks.
Prwo ukidanje sočijale i dizanje poreza na plin. Nemaš plina nema grijanja a u Stoklomu je hladno. Tko ne želi umrijeti od hladnoće seli wan grada.
Malmo je topliji ....dobar dio če ih otič na jug.
IMa dosta balkančerosa u Šweđi a srpska mafija mi duguje neke usluge tako da ....djelowat če organizirano.
2014-04-11
Ja ocu volvo
2014-04-19
Tko im hebe malter nazističku.
Moš ukinit subwenčije na sočijalu i dignit poreze na plin i swi če otič il na selo il u Malmo tj na jug gdje je toplije.
Tad če ti se dole stworit neo nazi šweđani i ti češ ispliwat na powršinu tj čijeli swijet če widjeti da ste PRIKIRWENI NAZIJI. Šta i jeste da se ne lažemo.
Uwijek postoji netko tko če ti za šest Gripena taj problem elegantno riješit.
Moš ukinit subwenčije na sočijalu i dignit poreze na plin i swi če otič il na selo il u Malmo tj na jug gdje je toplije.
Tad če ti se dole stworit neo nazi šweđani i ti češ ispliwat na powršinu tj čijeli swijet če widjeti da ste PRIKIRWENI NAZIJI. Šta i jeste da se ne lažemo.
Uwijek postoji netko tko če ti za šest Gripena taj problem elegantno riješit.
2014-04-11
Švedska je u kurcu. Na kraju će uapsit onog invalida što je kolicima napao mirnog imigranta. Pas mater rasističku.
Tko ih hebe. Ekipa oče na swakome zaradit.marcellus wrote:Švedska je u kurcu. Na kraju će uapsit onog invalida što je kolicima napao mirnog imigranta. Pas mater rasističku.
2014-04-11
Šweđani su debili. Oče na swakome zaradit. Ja da imam šta oni imaju ti Gripeni bi i bilo sredstwo širenja utječaja , simpatija i saweznika u geo političi a nebi opet izgubio ni kune jer bi mi se swe wišestruko isplatilo. Odma bi znao kome bi dao pola eskadrile Gripena đabe i zašto to radim.
LIjepo graniče sa Rusijom pa neka se sami snalaze. Koliko su ulagali u druge i u sawezništwa toliko če i dobit. Od Hr NIŠTA isto koliko su i dali. POŠTENO.
LIjepo graniče sa Rusijom pa neka se sami snalaze. Koliko su ulagali u druge i u sawezništwa toliko če i dobit. Od Hr NIŠTA isto koliko su i dali. POŠTENO.
2014-04-11
RayMabus wrote:Baš fina enklawica :
Točno di triba
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nasilni izgredi traju već drugu noć na prostoru južnog predgrađa Alby glavnog grada Švedske, Stockholma. Riječ je o predgrađu u kojem živi znatan broj imigranata. Prosvjednici su spaljivali automobile te se sukobili s policijom.
Na prostoru predgrađa Alby većinom žive pripadnici sirijske i armenske dijaspore, kao i znatan broj iračkih izbjeglica koje su počele stizati u zadnje vrijeme.
Podsjetimo, 2013. godine su zadnji put u Švedskoj izbili veliki nemiri nakon prosvjeda protiv policijske brutalnosti.
Švedska je tijekom prošle godine prihvatila 170,000 zahtjeva za azilom, više po glavi stanovnika od bilo koje druge EU članice.
http://www.advance.hr/vijesti/kaos-u-stockholmu-vec-drugu-noc-u-nizu-gore-automobili-u-predgradu/
2014-04-11
Yehudi wrote:RayMabus wrote:Baš fina enklawica :
Točno di triba
Kao da koka nosi jaje
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Švedska problemi zdravo
» Švedska problemi zdravo