Frljic protiv Hasanbegovica
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Frljic protiv Hasanbegovica
A po tebi su svi pučani od Trsta do Albanije i od Tise do sinjega mora stari Horavati?max123 wrote:i svi navedeni su bivsi serbi.nemeres se vise izvuc.provaljen si sisojevicu...;)jastreb wrote:
Stari Izraelci bili su u bližim odnosima sa Edomcima,Amoncima,Kanaancima,Filistejcima,nego li sa Arapima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
makaki,'ko sam ja.ovaj nemac to tvrdi.a nemci su studiozni i precizni...jastreb wrote:
A po tebi su svi pučani od Trsta do Albanije i od Tise do sinjega mora stari Horavati?
https://hr.wikipedia.org/wiki/Pavao_Ritter_Vitezovi%C4%87
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Onda čemu se razdvajamo i osnivamo male državice,kad bi kao jedan narod mogli živjeti u većoj državi?max123 wrote:makaki,'ko sam ja.ovaj nemac to tvrdi.a nemci su studiozni i precizni...jastreb wrote:
A po tebi su svi pučani od Trsta do Albanije i od Tise do sinjega mora stari Horavati?
https://hr.wikipedia.org/wiki/Pavao_Ritter_Vitezovi%C4%87
2014-04-22
Lo, lo, tj. ne, ne. U judaizmu žena je kraljica. U islamu manje vrijedi od kokoši u dvorištu.max123 wrote:cuj sva slicnost.nezderete svinjetinu (i jedni i drugi),muskarci si skracuju cunu(i jedni i drugi).zene su samo i izljucivo inkubatori(kod izvornih zida-ordodoksa).i tako dalje i tako duze.moja rut(h)..;)Eva wrote:
Da, ako misliš na fonetiku. Npr. ja na hebrejskom ani, na arapskom ana, i posebice kod izgovora tri h, ali tu sva sličnost počinje i prestaje.
Guest- Guest
evice,nemoj me jebavat.dobro znas da je tako.kod ortodoksnih zida(izvornih) je "zenetina" na istom nivou kao im kod brace po ocu(abrahamu)muja.i to na onom najnizem.cak si moraju sisat kosu kad stupe u brak.nose perike.mislim,kako taJ voodu nazvat;nego teskim primitivizvom.i koja je onda razlika od kolegica u burkama.samo formalna...;)Eva wrote:
Lo, lo, tj. ne, ne. U judaizmu žena je kraljica. U islamu manje vrijedi od kokoši u dvorištu.
2015-10-28
Odnos prema ženama u judaizmu i islamu ne može se ni po čemu uspoređivati.max123 wrote:evice,nemoj me jebavat.dobro znas da je tako.kod ortodoksnih zida(izvornih) je "zenetina" na istom nivou kao im kod brace po ocu(abrahamu)muja.i to na onom najnizem.cak si moraju sisat kosu kad stupe u brak.nose perike.mislim,kako taJ voodu nazvat;nego teskim primitizvom.i koja je onda razlika od kolegica u burkama.samo formalna...;)Eva wrote:
Lo, lo, tj. ne, ne. U judaizmu žena je kraljica. U islamu manje vrijedi od kokoši u dvorištu.
2014-04-22
Nije, i kod Hasida žene rade, jer se oni, muški, uglavnom ne bave svjetovnim stvarima nego proučavaju Toru cijele dane. Tako kod ortodoxnih većinom muški cijeli dan čitaju Toru, mole se Bogu, a žene vode business.
Guest- Guest
Odakle svi srbi u kraljevini Hrvata? Gdje su onda Hrvati u cijeloj priči kada se znaju povijesne granice a unutar kojih su srbi bili veoma kratko vrijeme.jastreb wrote:Čak i vodeći bosanski vehabija Zijad Ljakić u jednom svom predavanju kaže da uopće danas nije važno što su Bošnjaci najvećim porijeklom Srbi,već da je važno samo to što su danas muslimani.
Guest- Guest
kakav biznes,rade ko stoka i radjaju.i tako u krug.biznes rade ovi u camerici koji su zide samo formalno.sto se tice judaizma tu sam tatamata,ide mi skoro ka i poviest Horvatskog naroda...;)Eva wrote:Nije, i kod Hasida žene rade, jer se oni, muški, uglavnom ne bave svjetovnim stvarima nego proučavaju Toru cijele dane. Tako kod ortodoxnih većinom muški cijeli dan čitaju Toru, mole se Bogu, a žene vode business.
Last edited by max123 on Mon 21 Mar - 14:04; edited 1 time in total
2015-10-28
jednostavno,Hrvati se naseljavali u polukrug.znaci umisto od vukovara do dubrovnika ici priko bosne srebrene,oni,budale kakve vec jesu,priko zagreba,kavovca,zadva,makavske pa sve do dubvovnika..tre911 wrote:
Odakle svi srbi u kraljevini Hrvata? Gdje su onda Hrvati u cijeloj priči kada se znaju povijesne granice a unutar kojih su srbi bili veoma kratko vrijeme.
2015-10-28
Ae, biće da je tako ako slušamo jastreba i njegova znanstvena istraživanja, drugog objašnjenja nemamax123 wrote:jednostavno,Hrvati se naseljavali u polukrug.znaci umisto od vukovara do dubrovnika ici priko bosne srebrene,oni,budale kakve vec jesu,priko zagreba,kavovca,zadva,makavske pa sve do dubvovnika..tre911 wrote:
Odakle svi srbi u kraljevini Hrvata? Gdje su onda Hrvati u cijeloj priči kada se znaju povijesne granice a unutar kojih su srbi bili veoma kratko vrijeme.
Guest- Guest
jastreb,ili seselj za siromasne..tre911 wrote:Ae, biće da je tako ako slušamo jastreba i njegova znanstvena istraživanja, drugog objašnjenja nemamax123 wrote:jednostavno,Hrvati se naseljavali u polukrug.znaci umisto od vukovara do dubrovnika ici priko bosne srebrene,oni,budale kakve vec jesu,priko zagreba,kavovca,zadva,makavske pa sve do dubvovnika..tre911 wrote:
2015-10-28
ma ja cu bit sve kaj ti zelis.salim se,jednostavno me je interesiralo i zaintegriralo,kako je jedan ,mali i u biti nebitan narod pastira i cobana,prodao svoje narodne mitove, najvecem djelu covicanstva.u x-verzija(krscanstvo.islam....)i danas ubire plodove svoje geopolitike(bankarstvo,novinarstvo-POLITICKU MOC...)Eva wrote:Kaj si rabin?
2015-10-28
Srbi su druga priča. Mislim pravoslavni Srbi.tre911 wrote:Odakle svi srbi u kraljevini Hrvata? Gdje su onda Hrvati u cijeloj priči kada se znaju povijesne granice a unutar kojih su srbi bili veoma kratko vrijeme.jastreb wrote:Čak i vodeći bosanski vehabija Zijad Ljakić u jednom svom predavanju kaže da uopće danas nije važno što su Bošnjaci najvećim porijeklom Srbi,već da je važno samo to što su danas muslimani.
Ja samo ponavljam da je mit o nekakvom hrvatstvu bosanskih muslimana(osim onih u Bos.krajini) umjetno stvoren.
Zamisli ti to Hrvati u Novom Pazaru,Višegradu,Goraždu i Pljevljima,gdje nikada nije zabilježeno postojanje istih.
2014-04-22
ne pocinje Hrvatstvo sa ndh i pavelicem,Hrvati su se naselili(tako romejski car)u rim.dalmaciju i rim.panoniji.znaci u biti sve izmedju triglava i vardara.to sto su se kroz poviest stvarali novi entiteti (bosnje,crnogorci,slovenci,servi..) ne znaci da vise isti nisu etnicki Hrvati.barem jedan ogromni dio istih to zasigurno je..jastreb wrote:
Srbi su druga priča. Mislim pravoslavni Srbi.
Ja samo ponavljam da je mit o nekakvom hrvatstvu bosanskih muslimana(osim onih u Bos.krajini) umjetno stvoren.
Zamisli ti to Hrvati u Novom Pazaru,Višegradu,Goraždu i Pljevljima,gdje nikada nije zabilježeno postojanje istih.
2015-10-28
Onda se ponovno ujedinite.max123 wrote:ne pocinje Hrvatstvo sa ndh i pavelicem,Hrvati su se naselili(tako romejski car)u rim.dalmaciju i rim.panoniji.znaci u biti sve izmedju triglava i vardara.to sto su se kroz poviest stvarali novi entiteti (bosnje,crnogorci,slovenci,servi..) ne znaci da vise isti nisu etnicki Hrvati.barem jedan ogromni dio istih to zasigurno je..jastreb wrote:
Srbi su druga priča. Mislim pravoslavni Srbi.
Ako ste isti narod što bježite od zajedničke države,ili saveza,ko vrag od tamjana?
2014-04-22
tako je kako je.vremena se nemogu vratit.meni je samo bitno da se zna poviest ovih prostora..jastreb wrote:
Onda se ponovno ujedinite.
Ako ste isti narod što bježite od zajedničke države,ili saveza,ko vrag od tamjana?
2015-10-28
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pismo Tuge Tarle o tužakanju Pascala Brucknera protiv ministra Hasanbegovića
» Božo Petrov priznao da je Frljić pretjerao:'Frljić je previše provokativan za ono što smo preživjeli prije 20 godina'
» frljic u jazavcu kerempuhovskom
» Frljic i teatar apsurda
» Frljić i na udaru njemačkih kritičara
» Božo Petrov priznao da je Frljić pretjerao:'Frljić je previše provokativan za ono što smo preživjeli prije 20 godina'
» frljic u jazavcu kerempuhovskom
» Frljic i teatar apsurda
» Frljić i na udaru njemačkih kritičara
Page 5 of 7