Frljic protiv Hasanbegovica
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Frljic protiv Hasanbegovica
Karamustafa, Enisa, Hasanče, Esma, sve stara hrvatska imena.
Guest- Guest
cekaj malo,maloprije su svi bili srbi,sad si kao ful ubacio i makedonce,crnogorce.jel to malo da prikrijes tragove.koji si ti lisac..jastreb wrote:
Od bošnjačkog nac.korpusa jedini etnički Hrvati su oni iz Cazina,Bihaća,Kladuše,o čemu svjedoči i njihov ikavski govor.
Ovo drugo su etnički Srbi,Makedonci,Crnogorci,te mali dio potomaka Turaka,Anadolaca i ostalih.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ja sam znansttvenik,a ne političar,ili nekakav romantičar.max123 wrote:ono sto najvise iritira mene a virujem i ostatak publike je tvoje naginjanje srbima.zasto je to tako..jastreb wrote:
Hrvati su uglavnom oni iz Cazinske krajine. Ikavci.
Ostalo su manje-više islamizirani Srbi.
Sad ćeš ti meni reći da je onaj iz Foče,ili onaj iz Novog Pazara nekakav Hrvat.
Ja kažem ono što je i kako je,pa makar i sam bio oštećen tom svojom konstatacijom.
Uostalom jedini muslimani u BIH koji još donekle se osjećaju Hrvatima i koji čak imaju predstavnicu Hrvata islamske vjere jesu ovi iz Caz.Krajine.
Recimo Fikret Abdić je etnički Hrvat. Njegova kćerka je deklarirana Hrvatica i predstavnica Hrvata .
Sead Lipovača i Alen Islamović iz Divljih jagoda su etnički Hrvati.
Alija Izetbegović, Meša Selimović, Jašar Ahmedovski,Mehmed paša Sokolović, Smail aga Čengić i pripadnici čuvene nikšićke begovske loze Mušović su etnički islamizirani Srbi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa nisu ni filip,petar,martin..iskonska Hrvatska imena.pa ih ipak rabimo.izvorna Hrvatska(slavenska) imena su gojimir,radovan,vuk,krsto..pa ih skoro vise i nema medju Hrvatima.jer su toboze "srpska".vlada jedno veliko neznanje kod pucine.to je nazalost jedan velik i bojim se nerjesiv problem.zove se NEZNANJE..Eva wrote:Karamustafa, Enisa, Hasanče, Esma, sve stara hrvatska imena.
2015-10-28
Ovako,što se tiče muslimana iz Bosne tu su svi osim ovih iz Caz.krajine uglavnom Srbi.max123 wrote:cekaj malo,maloprije su svi bili srbi,sad si kao ful ubacio i makedonce,crnogorce.jel to malo da prikrijes tragove.koji si ti lisac..jastreb wrote:
Od bošnjačkog nac.korpusa jedini etnički Hrvati su oni iz Cazina,Bihaća,Kladuše,o čemu svjedoči i njihov ikavski govor.
Ovo drugo su etnički Srbi,Makedonci,Crnogorci,te mali dio potomaka Turaka,Anadolaca i ostalih.
Ovi sa Raške oblasti su mahom Srbi i Crnogorci,a oni koji se nazivaju Bošnjacima,a iz Makedonije su (Goranci) to su Makedonci.
Slovenaca nema.
2014-04-22
Čak i vodeći bosanski vehabija Zijad Ljakić u jednom svom predavanju kaže da uopće danas nije važno što su Bošnjaci najvećim porijeklom Srbi,već da je važno samo to što su danas muslimani.
2014-04-22
tipica serbska splacina.ako je virovati tim mitomanima svi "srbi" i ostali dolaze iz male i "junacke" crnegore.to je tipicna serbska mantra,koja samo odlicno pokazuje da si i ti njihov.lisac jedan..jastreb wrote:
Alija Izetbegović, Meša Selimović, Jašar Ahmedovski,Mehmed paša Sokolović, Smail aga Čengić i pripadnici čuvene nikšićke begovske loze Mušović su etnički islamizirani Srbi.
2015-10-28
Znam, ja sam etnički Hrvat, genetski Turčin, po ocu četnik koji je porijeklom Hrvat, ali posrbljen, pa islamiziran, pa ponovo posrbljen, da bih sad konačno opet postao Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa Meša Selimović se neupitno smatrao Srbinom,a Alija Izetbegović se dok nije osmislio bošnjaštvo,također deklarirao kao Srbin.max123 wrote:tipica serbska splacina.ako je virovati tim mitomanima svi "srbi" i ostali dolaze iz male i "junacke" crnegore.to je tipicna serbska mantra,koja samo odlicno pokazuje da si i ti njihov.lisac jedan..jastreb wrote:
Mehmed paša Sokolović je bio brat prvog srpskog patrijarha Makarija Sokolovića.
Smail aga Čengić i kapetani Mušovići bijahu nesumnjivo srpskog porijekla,gdje si vidio da u Nikšić ima Hrvata???
Dakle nađi mi jedan dokaz o hrvatstvu navedenih likova.
2014-04-22
cila bosna je za vrime svojih srednjovjekovnih vladara i kasnije koristila ikavicu.to valjda neces negirat.mislim samo ako zelis reducirat Hrvate na ikavce,sto se mene tice,more.e onda moras kajkavce(ekavce) trpat medju tzv.slovence.a bogami i niz cakavaca ekavaca moras negdi strpat,samo di.a sta cemio sa dubrovcanima(ijekavcima) a lijo.samo da stavim potpis seselja(tj.kostica) i mali milijun srpskih mitomana.koje si ti ocito studiozno studirao a ocito i prisvojio..jastreb wrote:
Ovako,što se tiče muslimana iz Bosne tu su svi osim ovih iz Caz.krajine uglavnom Srbi.
Ovi sa Raške oblasti su mahom Srbi i Crnogorci,a oni koji se nazivaju Bošnjacima,a iz Makedonije su (Goranci) to su Makedonci.
Slovenaca nema.
Last edited by max123 on 21/3/2016, 13:58; edited 1 time in total
2015-10-28
fucka mi se za ovih nekoliko nabrojenih.s tim da se oko sokolovica jos koplja lome.a sto se tice niksica tu triba citat turske putopisce.oni tamo nailaze na hrabre Hrvate koji dizu ustanke protiv tamosnje turske vlasti.trazi,guglaj..jastreb wrote:
Pa Meša Selimović se neupitno smatrao Srbinom,a Alija Izetbegović se dok nije osmislio bošnjaštvo,također deklarirao kao Srbin.
Smail aga Čengić i kapetani Mušovići bijahu nesumnjivo srpskog porijekla,gdje si vidio da u Nikšić ima Hrvata???
2015-10-28
Čuj nećemo se baviti neozbiljnim izvorima.max123 wrote:fucka mi se za ovih nekoliko nabrojenih.s tim da se oko sokolovica jos koplja lome.a sto se tice niksica tu triba citat turske putopisce.oni tamo nailaze na hrabre Hrvate koji dizu ustanke protiv tamosnje turske vlasti.jastreb wrote:
Pa Meša Selimović se neupitno smatrao Srbinom,a Alija Izetbegović se dok nije osmislio bošnjaštvo,također deklarirao kao Srbin.
trazi,guglaj..
Inače Srbi su,ako nisi znao i današnji Albanci.
Za Skenderbega čak i albanski vrapci znaju da je bio Srbin.
2014-04-22
Ratimir, Višeslav, Zdeslav, Mislav, Trpimir, Branimir, Mutimir, itd.. ali sigurno nisu Mustafe i Hasani, a ponajmanje oni kojima se babin babo doselio iz Užica, pa ma koliko oni simpatizirali bezglavnikovu ideologiju.max123 wrote:pa nisu ni filip,petar,martin..iskonska Hrvatska imena.pa ih ipak rabimo.izvorna Hrvatska(slavenska) imena su gojimir,radovan,vuk,krsto..pa ih skoro vise i nema medju Hrvatima.jer su toboze "srpska".vlada jedno veliko neznanje kod pucine.to je nazalost jedan velik i bojim se nerjesiv problem.zove se NEZNANJE..Eva wrote:Karamustafa, Enisa, Hasanče, Esma, sve stara hrvatska imena.
Guest- Guest
provaljen si lisac.nepostoje nikakvi etnicki "srbi".cak i onI par jadnika pod jasenovackom ledinom su mahom etnicki Hrvati.jeli pizdis,dami te je sad vidit..:))jastreb wrote:
Čuj nećemo se baviti neozbiljnim izvorima.
Inače Srbi su,ako nisi znao i današnji Albanci.
Za Skenderbega čak i albanski vrapci znaju da je bio Srbin.
Last edited by max123 on 21/3/2016, 14:11; edited 1 time in total
2015-10-28
forma(imena) se minjaju sustina(etnikum) ostaje.uostalom mustafe i hasani su tvoja abrahamova/ibrahimova braca i sestre.i daleko sustinski blize tvome kulturoloskom obrazcu nego raznorazni trpimiri i branimiri.da se nezajebajemo...Eva wrote:
Ratimir, Višeslav, Zdeslav, Mislav, Trpimir, Branimir, Mutimir, itd.. ali sigurno nisu Mustafe i Hasani, a ponajmanje oni kojima se babin babo doselio iz Užica, pa ma koliko oni simpatizirali bezglavnikovu ideologiju.
2015-10-28
Zatvoreni krug!crvenkasti wrote:Znam, ja sam etnički Hrvat, genetski Turčin, po ocu četnik koji je porijeklom Hrvat, ali posrbljen, pa islamiziran, pa ponovo posrbljen, da bih sad konačno opet postao Hrvat.
Guest- Guest
Da, ako misliš na fonetiku. Npr. ja na hebrejskom ani, na arapskom ana, i posebice kod izgovora tri h, ali tu sva sličnost počinje i prestaje.max123 wrote:forma(imena) se minjaju sustina(etnikum) ostaje.uostalom mustafe i hasani su tvoja abrahamova/ibrahimova braca i sestre.i daleko sustinski blize tvome kulturoloskom obrazcu nego raznorazni trpimiri i branimiri.da se nezajebajemo...Eva wrote:
Ratimir, Višeslav, Zdeslav, Mislav, Trpimir, Branimir, Mutimir, itd.. ali sigurno nisu Mustafe i Hasani, a ponajmanje oni kojima se babin babo doselio iz Užica, pa ma koliko oni simpatizirali bezglavnikovu ideologiju.
Guest- Guest
Još jedna kuranska mitomanija.max123 wrote:forma(imena) se minjaju sustina(etnikum) ostaje.uostalom mustafe i hasani su tvoja abrahamova/ibrahimova braca i sestre.i daleko sustinski blize tvome kulturoloskom obrazcu nego raznorazni trpimiri i branimiri.da se nezajebajemo...Eva wrote:
Išmael/Ismail uopće nije bio Arapin,niti je ikada živio u Arabiji. Majka mu je bila Egipćanka i nakon što je njega Išmaela i majku mu Hagaru,Abraham otjerao od kuće,potražio je ženu u Egiptu,te su naselili negdje u području Parana,što se nalazi na području današnje Sirije,a ne kod Meke,kako prenosi islamska tradicija.
Stari Izraelci bili su u bližim odnosima sa Edomcima,Amoncima,Kanaancima,Filistejcima,nego li sa Arapima.
2014-04-22
cuj sva slicnost.nezderete svinjetinu (i jedni i drugi),muskarci si skracuju cunu(i jedni i drugi).zene su samo i izljucivo inkubatori(kod izvornih zida-ordodoksa).i tako dalje i tako duze.moja rut(h)..;)Eva wrote:
Da, ako misliš na fonetiku. Npr. ja na hebrejskom ani, na arapskom ana, i posebice kod izgovora tri h, ali tu sva sličnost počinje i prestaje.
2015-10-28
i svi navedeni su bivsi serbi.nemeres se vise izvuc.provaljen si sisojevicu...;)jastreb wrote:
Stari Izraelci bili su u bližim odnosima sa Edomcima,Amoncima,Kanaancima,Filistejcima,nego li sa Arapima.
2015-10-28
A po tebi su svi pučani od Trsta do Albanije i od Tise do sinjega mora stari Horavati?max123 wrote:i svi navedeni su bivsi serbi.nemeres se vise izvuc.provaljen si sisojevicu...;)jastreb wrote:
2014-04-22
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pismo Tuge Tarle o tužakanju Pascala Brucknera protiv ministra Hasanbegovića
» Božo Petrov priznao da je Frljić pretjerao:'Frljić je previše provokativan za ono što smo preživjeli prije 20 godina'
» frljic u jazavcu kerempuhovskom
» Frljic i teatar apsurda
» Frljić i na udaru njemačkih kritičara
» Božo Petrov priznao da je Frljić pretjerao:'Frljić je previše provokativan za ono što smo preživjeli prije 20 godina'
» frljic u jazavcu kerempuhovskom
» Frljic i teatar apsurda
» Frljić i na udaru njemačkih kritičara
Page 4 of 7