Svjetski dan očeva
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Svjetski dan očeva
aha, kakogod nisam u toj skupini.prckov wrote:Nije bilo tebi upuceno nego ovojsa vilozofskog,kaja_333 wrote:prckov ne seriprckov wrote:Ma zagorilagargamel0101 wrote:Ma gladna. Ono diploma iz ekonomije, potegnula iz Kanade da radi u Irskoj - Cork(onako da ju guza vidi svijeta), pa došla preko tjedna da vidi Dublin itd.... I pričamo mi tako o Hrvatskoj, Kanadi, ono čisto neobvezatno čavrljanje i onda uleti naša oštrokondža sa diplomom filozofskog fakulteta i udri o patrijarhatu.kaja_333 wrote:ah azijatkinje, vi ćete još malo uzimati za primjer one iz afričkog plemena. doduše ovaj naš kolega forumaš longi je sve nade položio u takvu jednu, i po mogućnosti gladnu kao svoju idealnu ženu. dakle mora biti netko potpuno inferioran gdje bi se moglo dokazati muškost. žalosno...
sad me zaintrigiralo sto si se ti tu nasla
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kako god ti kazeskaja_333 wrote:aha, kakogod nisam u toj skupini.prckov wrote:Nije bilo tebi upuceno nego ovojsa vilozofskog,kaja_333 wrote:prckov ne seriprckov wrote:Ma zagorilagargamel0101 wrote:Ma gladna. Ono diploma iz ekonomije, potegnula iz Kanade da radi u Irskoj - Cork(onako da ju guza vidi svijeta), pa došla preko tjedna da vidi Dublin itd.... I pričamo mi tako o Hrvatskoj, Kanadi, ono čisto neobvezatno čavrljanje i onda uleti naša oštrokondža sa diplomom filozofskog fakulteta i udri o patrijarhatu.kaja_333 wrote:ah azijatkinje, vi ćete još malo uzimati za primjer one iz afričkog plemena. doduše ovaj naš kolega forumaš longi je sve nade položio u takvu jednu, i po mogućnosti gladnu kao svoju idealnu ženu. dakle mora biti netko potpuno inferioran gdje bi se moglo dokazati muškost. žalosno...
sad me zaintrigiralo sto si se ti tu nasla
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ćaći bi stajala stopalima na ramenima, našta se mater zgražala. Ćaća bi mi šćenija slinavi nos i otra sebi oba gaće, našta se mater zgražala. Ćaća bi mi navata buket gušterica, koje su parile ka cviće kad ih malo stisneš oko droba, pa zinu crveno..na šta..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvati nisu dobro došli:Neće dobiti posao zbog očeva podrijetla!
» Zagreb bez oceva i majki:Sad su Roditelj 1 i Roditelj 2
» SVJETSKI A “NAŠ”
» Svjetski dan ljubaznosti
» SVJETSKI PRVACI!!
» Zagreb bez oceva i majki:Sad su Roditelj 1 i Roditelj 2
» SVJETSKI A “NAŠ”
» Svjetski dan ljubaznosti
» SVJETSKI PRVACI!!
Page 3 of 3