SVJETSKI PRVACI!!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
SVJETSKI PRVACI!!
https://www.worldaquatics.com/news/3897989/italy-croatia-gold-medal-final-beckons
Bravo, momci, svaka čast.
Bravo, momci, svaka čast.
niels-
2021-04-26
immortal and melkior like this post
Re: SVJETSKI PRVACI!!
kada sam vidio neke plivače, rekoh sam sebi nisi ti niti blizu tome.
svaka čast na pobjedi. bilo je čupavo ali gleda se rezultat.
svaka čast na pobjedi. bilo je čupavo ali gleda se rezultat.
2014-12-30
niels likes this post
Poveznica na istu vijest ( da sad ne dodajem sve šta je tamo napisano ):
https://www.ex-iskon-pleme.com/t57148-srbija-izgubila-od-hrvatske-nakon-drame
https://www.ex-iskon-pleme.com/t57148-srbija-izgubila-od-hrvatske-nakon-drame
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ali postavlja naivno pitanje - vaterpolo je težak sport, znam jer sam ga igrao. U lučicama Jadrana je uvijek bilo brutalnije nego pred TV kamerama i svjetskom javnošću.
Bavio sam se i nogometom. Naravno, to više nije isti sport, igra je suludo ubrzala. Nogomet i pifo, to više ni u primisli ne ide skupa. Ali meni je bio ultralagan, na nivou ping ponga, valjao sam ljude po travnjaku i davao bombe izvan šesnaeterca.
Zamislite da smo 2018. ili 2022. postali svjetski prvaci u nogometu, pa da reprezentaciju dočekalo par stotina ljudi i VIP salon u zračnoj luci??
Velika je stvar pobijediti Srbiju, ovu novu Francusku i Italiju, sve u trilerima i biti po treći puta svjetski prvak u vaterpolu.
Bavio sam se i nogometom. Naravno, to više nije isti sport, igra je suludo ubrzala. Nogomet i pifo, to više ni u primisli ne ide skupa. Ali meni je bio ultralagan, na nivou ping ponga, valjao sam ljude po travnjaku i davao bombe izvan šesnaeterca.
Zamislite da smo 2018. ili 2022. postali svjetski prvaci u nogometu, pa da reprezentaciju dočekalo par stotina ljudi i VIP salon u zračnoj luci??
Velika je stvar pobijediti Srbiju, ovu novu Francusku i Italiju, sve u trilerima i biti po treći puta svjetski prvak u vaterpolu.
niels-
2021-04-26
Otkud Francuzi i Italijani pa i Spanci?
To se igralo bivsa Juga i Madjarska.
Cestitke na prvom mestu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
niels likes this post
Nije mi bilo jasno o čemu govoriš al sad baš čitam to.niels wrote:Ali postavlja naivno pitanje - vaterpolo je težak sport, znam jer sam ga igrao.
---
U Zagrebu je sinoć napravljen veliki propust. Naime, nije organiziran doček zlatnih vaterpolista na trgu. Nekolicina navijača bila je u zračnoj luci, ali to je bilo sve. Velikog dočeka nije bilo. Ljuti su bili čelnici Saveza. Govorio je o tome Perica Bukić, osvrnuo se na to i izbornik Ivica Tucak.
Ali nepravda će ipak biti ispravljena. I to u Splitu!
- Splite moj, dočekat ćemo svjetske prvake u našem gradu kako i spada! Slavit će se u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima, uz bogat program kakav i zaslužuju! Dodatne informacije o lokaciji, početku održavanja, kao i programu bit će poznate uskoro.
Danas se, dakle, u Splitu sprema spektakl. Zlatne Barakude dobit će počast kakvu zaslužuju. Ne sumnjamo kako će ih tisuće Splićana doći pozdraviti.
Kad ne može Zagreb, može Split! Sprema se veliki doček zlatnih vaterpolista, svjetski prvaci dobit će ono što zaslužuju
2014-04-11
Veliki uspjeh ne prati i velika novčana nagrada. Kako je vidljivo iz dokumentacije koju je objavila Svjetska organizacija vodenih sportova, osvojeno zlato na Svjetskom prvenstvu u Dohi prati novčana nagrada u iznosu od 80.000 američkih dolara (oko 74.000 eura). Nju dijele 15 igrača, članovi stručnog stožera i savez.
Puno je izdašnija državna nagrada. Prema uredbi iz 2017. o kriterijima za dodjeljivanje državnih nagrada za vrhunska sportska postignuća, svaki igrač trebao bi dobiti nagradu u iznosu od 120.000 kuna (oko 16.000 eura), izbornik se za zlato sa svjetskih prvenstava honorira sa 100.000 kuna (oko 13.000 eura), dok službeno osoblje dijeli nagradu u iznosu od 160.000 kuna (oko 21.000 eura).
Evo koliko će hrvatski vaterpolisti zaraditi osvajanjem Svjetskog prvenstva
E ovo je ono šta san ja Debi ( između ostaloga iako to nisam spomenija tj izričito napisa al i to je dio ovoga tj lova i marketing ) objašnjava na onoj drugoj temi kad smo dobili Srbiju da je bolje za njih i taj sport općenito i u globalu da igraju SP u vaterpolu svake godine nego svake dvije.
Puno je izdašnija državna nagrada. Prema uredbi iz 2017. o kriterijima za dodjeljivanje državnih nagrada za vrhunska sportska postignuća, svaki igrač trebao bi dobiti nagradu u iznosu od 120.000 kuna (oko 16.000 eura), izbornik se za zlato sa svjetskih prvenstava honorira sa 100.000 kuna (oko 13.000 eura), dok službeno osoblje dijeli nagradu u iznosu od 160.000 kuna (oko 21.000 eura).
Evo koliko će hrvatski vaterpolisti zaraditi osvajanjem Svjetskog prvenstva
E ovo je ono šta san ja Debi ( između ostaloga iako to nisam spomenija tj izričito napisa al i to je dio ovoga tj lova i marketing ) objašnjava na onoj drugoj temi kad smo dobili Srbiju da je bolje za njih i taj sport općenito i u globalu da igraju SP u vaterpolu svake godine nego svake dvije.
2014-04-11
Evo stavit ću taj upis s one druge teme i podebljat taj dio.
Dobro, zaredalo se jer je takva godina ( igraju se i OI ) al inače nije ( zašto nije previše šta se SP u vaterpolu igra svake godine sada a ne svako dvije ko prije ) a sad ću ti objasnit zašto: vaterpolo se slabo prati plus malo država ga igra i onda je bolje za njih i za taj sport u cijelosti da imaju više međunarodnih takmičenja, ... znači prevedeno bolje da imaš SP u vaterpolu svake godine nego svako dvije jer ionako te momčadi u svojim državnim ligama se vrte s par ekipa i onda im je ovo nekakvo nadjačavanje godišnje i tko je bolji od svih njih na razini planete i itd dakle ovo je ( svake godine SP ) bolje za sam sport ( vaterpolo ) u globalu i općenito itd.
Srbija izgubila od Hrvatske nakon drame
by RayMabus Sat 17 Feb - 19:21Dobro, zaredalo se jer je takva godina ( igraju se i OI ) al inače nije ( zašto nije previše šta se SP u vaterpolu igra svake godine sada a ne svako dvije ko prije ) a sad ću ti objasnit zašto: vaterpolo se slabo prati plus malo država ga igra i onda je bolje za njih i za taj sport u cijelosti da imaju više međunarodnih takmičenja, ... znači prevedeno bolje da imaš SP u vaterpolu svake godine nego svako dvije jer ionako te momčadi u svojim državnim ligama se vrte s par ekipa i onda im je ovo nekakvo nadjačavanje godišnje i tko je bolji od svih njih na razini planete i itd dakle ovo je ( svake godine SP ) bolje za sam sport ( vaterpolo ) u globalu i općenito itd.
2014-04-11
Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević primio je danas u palači Dverce članove hrvatske vaterpolo reprezentacije koja je u subotu osvojila Svjetsko prvenstvo u Dohi.
- Čestitam igračima, izborniku i stručnom stožeru na povijesnom uspjehu i trećem po redu naslovu svjetskih prvaka, koji je osvojen samo mjesec dana nakon osvajanja titule europskih doprvaka, istaknuo je gradonačelnik Tomašević.
- Tim povodom, izborniku Ivici Tucku te kapetanu Ivanu Krapiću, u ime svih članova hrvatske vaterpolske reprezentacije i Hrvatskog vaterpolskog saveza, dodijelio sam Medalju Grada Zagreba za osvajanje zlatne medalje na Svjetskom vaterpolskom prvenstvu 2024. u Kataru kao i za izniman doprinos hrvatskome sportu, rekao je Tomašević.
Tomašević vaterpolskoj reprezentaciji dodijelio Medalju Grada Zagreba
2014-04-11
Naravno jebe se senfu
nije bilo dočeka u zegeju
to rade samo populisti, jelda.
to ti je partija reklamarcellus wrote:Naravno jebe se senfu
ili si onak
iz vugla
2014-12-30
veber wrote:to ti je partija reklamarcellus wrote:Naravno jebe se senfu
ili si onak
iz vugla
ma da ko jebe vaterpolo
ti ka partijac znaš kaj vrijedi.marcellus wrote:veber wrote:to ti je partija reklamarcellus wrote:Naravno jebe se senfu
ili si onak
iz vugla
ma da ko jebe vaterpolo
inače rukomet rula
ti mi nemreš sedmerac obranit
2014-12-30
deda, ja sam pahutao.niels wrote:Ali postavlja naivno pitanje - vaterpolo je težak sport, znam jer sam ga igrao. U lučicama Jadrana je uvijek bilo brutalnije nego pred TV kamerama i svjetskom javnošću.
znam što je patnja.
igrao sam i rukomet, jebga nisan kao marc,
bio sam pivotm ali zbog visine nisam nogao daljje
2014-12-30
veber wrote:deda, ja sam pahutao.niels wrote:Ali postavlja naivno pitanje - vaterpolo je težak sport, znam jer sam ga igrao. U lučicama Jadrana je uvijek bilo brutalnije nego pred TV kamerama i svjetskom javnošću.
znam što je patnja.
igrao sam i rukomet, jebga nisan kao marc,
bio sam pivotm ali zbog visine nisam nogao daljje
Bil je svega i kod mene.
Sudac svira penal, domaćin poludel, nema, ne da loptu na kreč.
Dal sam penal z kopačkom i štura na bus :)
niels-
2021-04-26
Serbinho-3 wrote:
Otkud Francuzi i Italijani pa i Spanci?
To se igralo bivsa Juga i Madjarska.
Cestitke na prvom mestu.
Talijani i Španjolci su tu već 30-ak godina, dolaze Francuzi.
Inače, Sovjeti su bili gotovo nepobjedivi, oni i Mađari.
Yu je taman počela osvajati zlata, generacija Igor Milanović, Bezmalinović…dalje znaš.
niels-
2021-04-26
Sjecam se kad sam nielsa ucio plivati, kmecao je ko crvenko, ide mi voda u oci,kmeeee.
Rekao sam mu, nikad neces biti vaterpolist. I nije.
On i debo presli su trenirati sinkronizirano plivanje.
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
a letnik kmeći uz rub. jzbga.dijagram wrote:Sjecam se kad sam nielsa ucio plivati, kmecao je ko crvenko, ide mi voda u oci,kmeeee.
2014-12-30
btw deda šogor i ja skniulu brzinski test na grobniku.
za motor je moje ime i prezime. odvozio sam najbrži krug.
imao sam samo jaknu i kacigu od burkea.
motor je bio R1
za motor je moje ime i prezime. odvozio sam najbrži krug.
imao sam samo jaknu i kacigu od burkea.
motor je bio R1
2014-12-30
niels likes this post
dijagram wrote:Sjecam se kad sam nielsa ucio plivati, kmecao je ko crvenko, ide mi voda u oci,kmeeee.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
darth_vader and niels like this post
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ONI SU HRVATSKI PONOS U domovinu se vratili genijalci iz MIOC-a, svjetski prvaci u informatici
» Skandalcina trese BiH!Postali tri puta europski prvaci lazirajuci lijecnicke dijagnoze
» Kadetska košarkaša BIH prvaci-koršarkaši Hrvatske Srbije i C.Gore slavili s njima
» Talijani prvaci
» Kotromanovic zestoko po Vucicu,Nikolicu,Dacicu:' To su prvaci u vodjenju cetri rata na ovim prostorima,imaju srecu sto necu vise biti ministar'
» Skandalcina trese BiH!Postali tri puta europski prvaci lazirajuci lijecnicke dijagnoze
» Kadetska košarkaša BIH prvaci-koršarkaši Hrvatske Srbije i C.Gore slavili s njima
» Talijani prvaci
» Kotromanovic zestoko po Vucicu,Nikolicu,Dacicu:' To su prvaci u vodjenju cetri rata na ovim prostorima,imaju srecu sto necu vise biti ministar'
Page 1 of 2