Svjetski dan očeva
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Svjetski dan očeva
gargamel0101 wrote:Ma ništa od toga. Muški su uvidjeli da je tu previše posla za premalo meda. Porede toga same ste odlučile da želite biti kao i muškarci, da želite iste poslove kao i muškarci, a pravi muškarac ne želi muškarca ili neku lošu kopiju muškarca pored sebe, nego želi ženu.kaja_333 wrote:Ništa od ovoga.Fénix wrote:Pitanje očinstva u modernom svijetu je danas sigurno u krizi i više nego jasno se primjećuje nastojanje da se uloga oca u modernoj obitelji smanji ili čak posve negira.
Taj problem nije jednostavan i nastao je gotovo prije 100 godina, te je na njega je utjecao niz faktora: razvitak pogubnih protu-obiteljskih ideologija (komunizam, nacizam), feministički pokreti za emancipaciju žena koji su bili izrazito anti-muški i anti-očinski orijentirani, veliki ratovi i nametanje hipoteke krivice očevima poraženih vojski (Njemačka, Hrvatska, baltičke zemlje), PTSP očeva vojnika, društvena kretanja po pitanju identiteta čovjeka (osobe), razvitak LGTB ideologije i drugo.
Taj problem je vezan za to što su dobrim dijelom umjesto muškaraca, kavalira, zaštitnika, lovaca postali nezrela skupina, pa čak i u 40 ima im je često navažniji izlazak s prijateljima na pivo ili rolanje po internetu u potrazi za sisama i guzicama. Razmaženi su , nesamostalni ljudi a očekuju da se sve napravi za njih. Obaveza se boje, pasivni su i ne vole donositi odluke. Narcisoidni i usredotočeni prije svega na vlastiti izgled. Očekuju da žene njih love, vode za rukicu i vani i kupe im cvjetić dok oni potajno namiguju konobarici i ispijaju sedmu pivu, jer eto i konobarica gleda takvu ljepotu.
Takvi ne mogu zadobiti kod žena autoritet i poštovanje i normalno da su im ove rekle s vremenom doviđenja. Takvi im niti ne trebaju. Suvišni su jer su sami odbacili ulogu muškarca.
Ostalima koji još uvijek jesu muškarci sretan dan očeva, muškaraca čega već!
sjedim tako u pubu i pričam sa azijatkinjom i ono pravo žensko. Malo kasnije dođe neka naša cura i odmah patrijarhat je kriv za ovo, muškarci krivi za ono itd.... Azijatkinja ju gleda blijedo, a ja si mislim here we go again. Tko će se sa time natezati?
Feminizam je posto ekspozitura ljevicarskog smeca
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
i kod nas je zena dominantna :DEro wrote:Unas je mater imala zadnju rič, samo što nitko nije smija znat osim ćaća.maggie13 wrote:haha,zvuci poznato..:Ddebotoijusto wrote:moja mater kad ponestane argumenta kaze
jesan li ja tebe rodila oli ti mene
i sad ti nesto odgovori smisleno na taj zavrsni udar
2014-04-12
Kajo, znanstveno je dokazano da su zene kozekaja_333 wrote:ah azijatkinje, vi ćete još malo uzimati za primjer one iz afričkog plemena. doduše ovaj naš kolega forumaš longi je sve nade položio u takvu jednu, i po mogućnosti gladnu kao svoju idealnu ženu. dakle mora biti netko potpuno inferioran gdje bi se moglo dokazati muškost. žalosno...
2014-04-19
maggie13 wrote:i kod nas je zena dominantna :DEro wrote:Unas je mater imala zadnju rič, samo što nitko nije smija znat osim ćaća.maggie13 wrote:haha,zvuci poznato..:Ddebotoijusto wrote:moja mater kad ponestane argumenta kaze
2014-04-19
a sto biste bez nas 8-)prckov wrote:maggie13 wrote:i kod nas je zena dominantna :DEro wrote:Unas je mater imala zadnju rič, samo što nitko nije smija znat osim ćaća.maggie13 wrote:haha,zvuci poznato..:Ddebotoijusto wrote:moja mater kad ponestane argumenta kaze
2014-04-12
Ma to tE pripitomljava a tebi oma oci zasuziemarcellus wrote:ovo mi je žena danas poslala na fejs ko čestitku :D
2014-04-19
ne rusi mu snove,prerano je da se budi B-)prckov wrote:Ma to tE pripitomljava a tebi oma oci zasuziemarcellus wrote:ovo mi je žena danas poslala na fejs ko čestitku :D
2014-04-12
Ma gladna. Ono diploma iz ekonomije, potegnula iz Kanade da radi u Irskoj - Cork(onako da ju guza vidi svijeta), pa došla preko tjedna da vidi Dublin itd.... I pričamo mi tako o Hrvatskoj, Kanadi, ono čisto neobvezatno čavrljanje i onda uleti naša oštrokondža sa diplomom filozofskog fakulteta i udri o patrijarhatu.kaja_333 wrote:ah azijatkinje, vi ćete još malo uzimati za primjer one iz afričkog plemena. doduše ovaj naš kolega forumaš longi je sve nade položio u takvu jednu, i po mogućnosti gladnu kao svoju idealnu ženu. dakle mora biti netko potpuno inferioran gdje bi se moglo dokazati muškost. žalosno...
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
U mene jedna kcerka andeo a drugu ko ozenI jebo je majku.maggie13 wrote:a sto biste bez nas 8-)prckov wrote:maggie13 wrote:i kod nas je zena dominantna :DEro wrote:Unas je mater imala zadnju rič, samo što nitko nije smija znat osim ćaća.maggie13 wrote:haha,zvuci poznato..:Ddebotoijusto wrote:moja mater kad ponestane argumenta kaze
2014-04-19
sve mi je jasno :Dprckov wrote:U mene jedna kcerka andeo a drugu ko ozenI jebo je majku.maggie13 wrote:a sto biste bez nas 8-)prckov wrote:maggie13 wrote:i kod nas je zena dominantna :DEro wrote:Unas je mater imala zadnju rič, samo što nitko nije smija znat osim ćaća.maggie13 wrote:haha,zvuci poznato..:Ddebotoijusto wrote:moja mater kad ponestane argumenta kaze
Nego,je li ta na tatu? ;P
2014-04-12
Ma zagorilagargamel0101 wrote:Ma gladna. Ono diploma iz ekonomije, potegnula iz Kanade da radi u Irskoj - Cork(onako da ju guza vidi svijeta), pa došla preko tjedna da vidi Dublin itd.... I pričamo mi tako o Hrvatskoj, Kanadi, ono čisto neobvezatno čavrljanje i onda uleti naša oštrokondža sa diplomom filozofskog fakulteta i udri o patrijarhatu.kaja_333 wrote:ah azijatkinje, vi ćete još malo uzimati za primjer one iz afričkog plemena. doduše ovaj naš kolega forumaš longi je sve nade položio u takvu jednu, i po mogućnosti gladnu kao svoju idealnu ženu. dakle mora biti netko potpuno inferioran gdje bi se moglo dokazati muškost. žalosno...
2014-04-19
diplome su tu nebitne, one su iz dijela svijeta gdje se konobari, recepcionari i ostali ne obraćaju ženama nego gledaju u muškarca kada bi ona naručila hranu za sebe (japan na prmjer). znači one su tu za pranje nogu sa ili bez diplome. taj obrazac ne možeš izbiti u koji god dio svijeta došle. i zato ih muškarci vole jer kraj njih možeš biti i debil, i kreten ali ona poštuje jer si muškog spola.gargamel0101 wrote:Ma gladna. Ono diploma iz ekonomije, potegnula iz Kanade da radi u Irskoj - Cork(onako da ju guza vidi svijeta), pa došla preko tjedna da vidi Dublin itd.... I pričamo mi tako o Hrvatskoj, Kanadi, ono čisto neobvezatno čavrljanje i onda uleti naša oštrokondža sa diplomom filozofskog fakulteta i udri o patrijarhatu.kaja_333 wrote:ah azijatkinje, vi ćete još malo uzimati za primjer one iz afričkog plemena. doduše ovaj naš kolega forumaš longi je sve nade položio u takvu jednu, i po mogućnosti gladnu kao svoju idealnu ženu. dakle mora biti netko potpuno inferioran gdje bi se moglo dokazati muškost. žalosno...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
prckov ne seriprckov wrote:Ma zagorilagargamel0101 wrote:Ma gladna. Ono diploma iz ekonomije, potegnula iz Kanade da radi u Irskoj - Cork(onako da ju guza vidi svijeta), pa došla preko tjedna da vidi Dublin itd.... I pričamo mi tako o Hrvatskoj, Kanadi, ono čisto neobvezatno čavrljanje i onda uleti naša oštrokondža sa diplomom filozofskog fakulteta i udri o patrijarhatu.kaja_333 wrote:ah azijatkinje, vi ćete još malo uzimati za primjer one iz afričkog plemena. doduše ovaj naš kolega forumaš longi je sve nade položio u takvu jednu, i po mogućnosti gladnu kao svoju idealnu ženu. dakle mora biti netko potpuno inferioran gdje bi se moglo dokazati muškost. žalosno...
2015-08-15
Nek to ostane nasa mala tajnamaggie13 wrote:sve mi je jasno :Dprckov wrote:U mene jedna kcerka andeo a drugu ko ozenI jebo je majku.maggie13 wrote:a sto biste bez nas 8-)prckov wrote:maggie13 wrote:i kod nas je zena dominantna :DEro wrote:Unas je mater imala zadnju rič, samo što nitko nije smija znat osim ćaća.maggie13 wrote:haha,zvuci poznato..:Ddebotoijusto wrote:moja mater kad ponestane argumenta kaze
2014-04-19
hvala na odgovoru..ionako sam znala @_@prckov wrote:Nek to ostane nasa mala tajnamaggie13 wrote:sve mi je jasno :Dprckov wrote:U mene jedna kcerka andeo a drugu ko ozenI jebo je majku.maggie13 wrote:a sto biste bez nas 8-)prckov wrote:maggie13 wrote:i kod nas je zena dominantna :DEro wrote:Unas je mater imala zadnju rič, samo što nitko nije smija znat osim ćaća.maggie13 wrote:haha,zvuci poznato..:Ddebotoijusto wrote:moja mater kad ponestane argumenta kaze
2014-04-12
Ma jok, koje mrtvo konobarenje. Cura radi IT tvrtci. Zadužena za marketnig itd.... Nećeš ti ći konobarit iz Kanade u Irsku (Cork), pa onda preko tjedna malo skočiti do Dublina. Život u Irskoj je skup za takve "konobarske" vratolomije.kaja_333 wrote:diplome su tu nebitne, one su iz dijela svijeta gdje se konobari, recepcionari i ostali ne obraćaju ženama nego gledaju u muškarca kada bi ona naručila hranu za sebe (japan na prmjer). znači one su tu za pranje nogu sa ili bez diplome. taj obrazac ne možeš izbiti u koji god dio svijeta došle. i zato ih muškarci vole jer kraj njih možeš biti i debil, i kreten ali ona poštuje jer si muškog spola.gargamel0101 wrote:Ma gladna. Ono diploma iz ekonomije, potegnula iz Kanade da radi u Irskoj - Cork(onako da ju guza vidi svijeta), pa došla preko tjedna da vidi Dublin itd.... I pričamo mi tako o Hrvatskoj, Kanadi, ono čisto neobvezatno čavrljanje i onda uleti naša oštrokondža sa diplomom filozofskog fakulteta i udri o patrijarhatu.kaja_333 wrote:ah azijatkinje, vi ćete još malo uzimati za primjer one iz afričkog plemena. doduše ovaj naš kolega forumaš longi je sve nade položio u takvu jednu, i po mogućnosti gladnu kao svoju idealnu ženu. dakle mora biti netko potpuno inferioran gdje bi se moglo dokazati muškost. žalosno...
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Nije bilo tebi upuceno nego ovojsa vilozofskog,kaja_333 wrote:prckov ne seriprckov wrote:Ma zagorilagargamel0101 wrote:Ma gladna. Ono diploma iz ekonomije, potegnula iz Kanade da radi u Irskoj - Cork(onako da ju guza vidi svijeta), pa došla preko tjedna da vidi Dublin itd.... I pričamo mi tako o Hrvatskoj, Kanadi, ono čisto neobvezatno čavrljanje i onda uleti naša oštrokondža sa diplomom filozofskog fakulteta i udri o patrijarhatu.kaja_333 wrote:ah azijatkinje, vi ćete još malo uzimati za primjer one iz afričkog plemena. doduše ovaj naš kolega forumaš longi je sve nade položio u takvu jednu, i po mogućnosti gladnu kao svoju idealnu ženu. dakle mora biti netko potpuno inferioran gdje bi se moglo dokazati muškost. žalosno...
sad me zaintrigiralo sto si se ti tu nasla
2014-04-19
ma nisi me shvatio, kažem da se u japanu kada dođu muškarac i žena u restoran konobari obraćaju samo muškarcima, žene su nevidljive. konobar muškarca pita što će žena naručiti.gargamel0101 wrote:Ma jok, koje mrtvo konobarenje. Cura radi IT tvrtci. Zadužena za marketnig itd.... Nećeš ti ći konobarit iz Kanade u Irsku (Cork), pa onda preko tjedna malo skočiti do Dublina. Život u Irskoj je skup za takve "konobarske" vratolomije.kaja_333 wrote:diplome su tu nebitne, one su iz dijela svijeta gdje se konobari, recepcionari i ostali ne obraćaju ženama nego gledaju u muškarca kada bi ona naručila hranu za sebe (japan na prmjer). znači one su tu za pranje nogu sa ili bez diplome. taj obrazac ne možeš izbiti u koji god dio svijeta došle. i zato ih muškarci vole jer kraj njih možeš biti i debil, i kreten ali ona poštuje jer si muškog spola.gargamel0101 wrote:Ma gladna. Ono diploma iz ekonomije, potegnula iz Kanade da radi u Irskoj - Cork(onako da ju guza vidi svijeta), pa došla preko tjedna da vidi Dublin itd.... I pričamo mi tako o Hrvatskoj, Kanadi, ono čisto neobvezatno čavrljanje i onda uleti naša oštrokondža sa diplomom filozofskog fakulteta i udri o patrijarhatu.kaja_333 wrote:ah azijatkinje, vi ćete još malo uzimati za primjer one iz afričkog plemena. doduše ovaj naš kolega forumaš longi je sve nade položio u takvu jednu, i po mogućnosti gladnu kao svoju idealnu ženu. dakle mora biti netko potpuno inferioran gdje bi se moglo dokazati muškost. žalosno...
2015-08-15
maggie13 wrote:hvala na odgovoru..ionako sam znala @_@prckov wrote:Nek to ostane nasa mala tajnamaggie13 wrote:sve mi je jasno :Dprckov wrote:U mene jedna kcerka andeo a drugu ko ozenI jebo je majku.maggie13 wrote:a sto biste bez nas 8-)prckov wrote:maggie13 wrote:i kod nas je zena dominantna :DEro wrote:Unas je mater imala zadnju rič, samo što nitko nije smija znat osim ćaća.maggie13 wrote:haha,zvuci poznato..:Ddebotoijusto wrote:moja mater kad ponestane argumenta kaze
2014-04-19
aha, kakogod nisam u toj skupini.prckov wrote:Nije bilo tebi upuceno nego ovojsa vilozofskog,kaja_333 wrote:prckov ne seriprckov wrote:Ma zagorilagargamel0101 wrote:Ma gladna. Ono diploma iz ekonomije, potegnula iz Kanade da radi u Irskoj - Cork(onako da ju guza vidi svijeta), pa došla preko tjedna da vidi Dublin itd.... I pričamo mi tako o Hrvatskoj, Kanadi, ono čisto neobvezatno čavrljanje i onda uleti naša oštrokondža sa diplomom filozofskog fakulteta i udri o patrijarhatu.kaja_333 wrote:ah azijatkinje, vi ćete još malo uzimati za primjer one iz afričkog plemena. doduše ovaj naš kolega forumaš longi je sve nade položio u takvu jednu, i po mogućnosti gladnu kao svoju idealnu ženu. dakle mora biti netko potpuno inferioran gdje bi se moglo dokazati muškost. žalosno...
sad me zaintrigiralo sto si se ti tu nasla
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvati nisu dobro došli:Neće dobiti posao zbog očeva podrijetla!
» Zagreb bez oceva i majki:Sad su Roditelj 1 i Roditelj 2
» SVJETSKI A “NAŠ”
» Svjetski dan ljubaznosti
» SVJETSKI PRVACI!!
» Zagreb bez oceva i majki:Sad su Roditelj 1 i Roditelj 2
» SVJETSKI A “NAŠ”
» Svjetski dan ljubaznosti
» SVJETSKI PRVACI!!
Page 2 of 3