Logistika za izbore mi treba
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Logistika za izbore mi treba
Ja ne vjerujuem da si ti pravi Iknar.
Jučer se pojavio još jedan Iknar,kojeg su expresno banirali,pa tako da mislim kako je on pravi Iknar,jer samo pravog Iknara tako brzo baniraju.
Jučer se pojavio još jedan Iknar,kojeg su expresno banirali,pa tako da mislim kako je on pravi Iknar,jer samo pravog Iknara tako brzo baniraju.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Da li ti je možda poznato porijeklo naziva Iknar?Iknarov svjedok wrote:Ja ne vjerujuem da si ti pravi Iknar.
Ja mislim da ona prva dva slova IK označavaju Isusa Krista,dok mi je ono nar ostalo nepoznanica.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Možda je Iknar zapravo nama poznat kao Ikar,(Ικαρoσ) pa se to nekako izgubilo u prevodu.
2015-07-23
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Ti nisi pravi Iknar.Ti si samo još jedan koji se lažno predstavlja kao Iknar.ranki1 wrote:da pogodim ti sis e lazno registriraoIknarov svjedok wrote:Ja ne vjerujuem da si ti pravi Iknar.
jedi govna smece sotonsko,kada prikoljem Lucifera i unistim ga bice lijepo,a to slijedi samnom nema pregovaranja ja krenem i nitko mi ne bjezi
a ti smece od sluge Lucifera tvoja sudbina ,pa vidjeti ces ju ionako kuzis
dakle bojite me se neka imate i razloga,ja neodustajem,ja krenem i unistim,e sada kako kao smrtnik ili ne nije vazno,ja unsitim
dakle ti si Luciferov sluga on trenutno vlada Zemljom,mislis da znas sto je sila,neznas dok ne vidis mene,srecon na ZEmlji sam pa cas to vidjeti
dakle uzivaj ,Lucifer se pocinje bojati a to primjecuju i demoni,ima i zasto njegovo psotojanje je psotalo upitno,a ja nisam milostiv kao Bog
2015-07-23
Nešto se mora kriti u tom nazivu i na nama znanstvenicima je da to saznamo.Iknarov svjedok wrote:Možda je Iknar zapravo nama poznat kao Ikar,(Ικαρoσ) pa se to nekako izgubilo u prevodu.
Kao što svako biblijsko ime ima neko značenje,nije moguće da i ime Iknar nema neku dublju pouku.
2014-04-22
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
U nazivu Iknar nalazi se ime sela Karin,koje se nalazi u blizini Obrovca i u kojem se nalazila divna crkva Svete Neđelje koju su bez ikakva povoda minirali desnohrvati.
2014-04-22
Možda je Iknar onaj lažni mesija koji se spominje u Otkrivenju.jastreb wrote:Nešto se mora kriti u tom nazivu i na nama znanstvenicima je da to saznamo.Iknarov svjedok wrote:Možda je Iknar zapravo nama poznat kao Ikar,(Ικαρoσ) pa se to nekako izgubilo u prevodu.
Kao što svako biblijsko ime ima neko značenje,nije moguće da i ime Iknar nema neku dublju pouku.
2015-07-23
A ništa, ja se javio on ni a ni b... Idem kod Lucija tražiti pripravništvo...bar će biti zabavno
Hail Lightbringer :)
Hail Lightbringer :)
Ja sam ti još prije dao mišljenje da se radi o golemu.Iknarov svjedok wrote:Možda je Iknar onaj lažni mesija koji se spominje u Otkrivenju.jastreb wrote:Nešto se mora kriti u tom nazivu i na nama znanstvenicima je da to saznamo.Iknarov svjedok wrote:Možda je Iknar zapravo nama poznat kao Ikar,(Ικαρoσ) pa se to nekako izgubilo u prevodu.
2014-04-22
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatskoj treba premijer koji je spreman i pod cijenu reformi izgubit izbore
» Užas: Vrijeme i logistika rade protiv Ukrajine
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Užas: Vrijeme i logistika rade protiv Ukrajine
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
Page 3 of 5