Logistika za izbore mi treba
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Logistika za izbore mi treba
jednom sam cvaknio trip ispred djaje na ovcice pa sam proveo vecer na plazi bacajuci oblutke u more i ponavljajucipreko_vode_do_slobode wrote:jbt bloka sam ga nevidim postove, ali vidim teme :(
vratite mi moje konjice...eto takva je tema
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
eto..ja se uklapam..bljuje mi se i od lijevih i od desnih,nisam nikad bio niti u jednoj stranci...idealan sam izbor.. ..a...koliko placas??ranki1 wrote:lijevi i desni iskljuceni,samo posteni i bogobojazni ljudi,casni koje zanima cast i slava mogu biti kao kandidati,svi stranacki ljudi iskljuceni
Guest- Guest
Evo,dobrovoljno se prijavljujem sudjelovati i podpomagati tvoju izbornu mašineriju.ranki1 wrote:dakle treba mi neka logistika
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
nisi normalan, ovo je najbolje što se nudi u hrvatskim medijima danas, uz bok 'dva i pol muškarca'....preko_vode_do_slobode wrote:jbt bloka sam ga nevidim postove, ali vidim teme :(
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Nadam se da cijenjeno rukovodstvo ovog foruma,neće i ovaj put pogaziti dobre demokratske standarde,te uskratiti slobodu govora uvaženom kolegi forumašu,gospodinu Iknaru.
2015-07-23
ranki1 wrote:dakle treba mi neka logistika da bis e prijavio na sljedece izbore,dakle posteni i casni ljudi koji nikada nisu bili niti u SDP niti u HDZ niti ikakvim satelitima,dakle trulezi
a onda cemo krenuti
red je da osim svoje Moci koristim i kao kandidat,a kasnije Vladar,pravedni i ostar vladar
dakle neke stvari kod mene ne prolaze,nepostoji zastara i lopovljuk a da nije kaznjen
moram nekako poceti,to sto mogu krsiti koga hocu na Zemlji i pomagati to je drugo,treba bi ovo,dakle da s esazna ,da se krene i da se trulez unisti
HRvatska je naravno samo pocetak,posto sam ja ipak bio Vladar Atlantide,a ne bilo tko
pokorno se stavljam u službu moćiju za podučje srednje dalmacije te jugozapadne hercegovine....
pridobiješ li hrvate tamo, pola posla si obavio, a ja ću ih pridobiti, i žive i mrtve....
T.- Posts : 17552
2014-04-14
I cant be the bad guy? :"(Iknarov svjedok wrote:Nadam se da cijenjeno rukovodstvo ovog foruma,neće i ovaj put pogaziti dobre demokratske standarde,te uskratiti slobodu govora uvaženom kolegi forumašu,gospodinu Iknaru.
Iknar unosi svježinu i živost u učmalu atmosferu foruma.Pa simpatičnije su njegove idiotarije nego svih skupa,naših političara kolikogod ih ima.
2015-07-23
ne mogu vjerovati da se takvom genijalcu brani pisanje....
Njegovo pisanje je unikatno,poput Njegošovog u Gorskom vijencu.
2015-07-23
tvoje je meni ipak bilo najjače.....
iz faze fašizma u fazu antifašizma, a banovi padaju u obje.....
strašno je to bilo, pola ekipe nije skontalo, svašta su ti kalemili.....
iz faze fašizma u fazu antifašizma, a banovi padaju u obje.....
strašno je to bilo, pola ekipe nije skontalo, svašta su ti kalemili.....
Pa kaleme i danas,mada sam prilično ohladio od te shizofrenije.
2015-07-23
No crvenkastom se mora odat priznanje za ustrajnost u njegovoj ludosti.Longi s intergalaktičkim admiralstvom kvalificirao se u skupinu a Ezek je na dobrom putu da prestigne i Iknara.
Netko neupućen,prije par god.da je čitao stari forum,pomislio bi da je to službeni forum medicinske ustanove Vrapče.
Netko neupućen,prije par god.da je čitao stari forum,pomislio bi da je to službeni forum medicinske ustanove Vrapče.
2015-07-23
Zaboravih spomenut i Soru.Ona sama je luđa nego svi mi zajedno.kic wrote:ezek je jedini hardcore.
2015-07-23
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatskoj treba premijer koji je spreman i pod cijenu reformi izgubit izbore
» Užas: Vrijeme i logistika rade protiv Ukrajine
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Užas: Vrijeme i logistika rade protiv Ukrajine
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
Page 1 of 5