Njemački akademik: dvije trećine imigranata nepismeno, nisu u stanju naučiti jezik
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Njemački akademik: dvije trećine imigranata nepismeno, nisu u stanju naučiti jezik
pizzon wrote:Najtraženiji terorista sveta RANJEN I UHAPŠEN u dramatičnom obračunu s policijom u Briselu
[size=11]Srna | 16. 03. 2016 - 11:08h [size=11]18-03-2016. - 18:21h[/size][/size]
| Komentara: 7
Belgijski mediji javljaju da je Salah Abdeslam, vođa terorističkih napada na Pariz, ranjen a zatim i uhapšen u dramatičnoj policijskoj akciji u Molenbeku, predgrađu Brisela poznatom kao utočištu islamista.
Guest- Guest
Re: Njemački akademik: dvije trećine imigranata nepismeno, nisu u stanju naučiti jezik
cemu 2 posta Pižon?
Guest- Guest
Da. Posao je važan. No, naša vrsta ima još jako malo za popravak. Vrijeme ističe.bogomdani wrote:Paaaa,nije bas tako..meni i dalje dobro,stovise i jos i bolje...Ezeku,jel se jos vrijedno mucis poslom?red wolf wrote:To je točno...I što ćemo sada?...Mi, ljudi, smo na prekretnici...Odluka je teška, ali je netko mora donijeti...
red wolf-
2016-02-10
video, korigovano, moja greska !
Guest- Guest
Naravno da je posao vazan..generira dobit.. ..ebo ti svoju vrstu...ignoriram je..Vrijeme meni normalno ide..red wolf wrote:Da. Posao je važan. No, naša vrsta ima još jako malo za popravak. Vrijeme ističe.bogomdani wrote:Paaaa,nije bas tako..meni i dalje dobro,stovise i jos i bolje...Ezeku,jel se jos vrijedno mucis poslom?red wolf wrote:To je točno...I što ćemo sada?...Mi, ljudi, smo na prekretnici...Odluka je teška, ali je netko mora donijeti...
Guest- Guest
A ne, to je i tvoja vrsta...Tijelom barem...hehhehehehehehehehehehehehehe...Još jako malo je vremena ostalo...Jako malo...bogomdani wrote:Naravno da je posao vazan..generira dobit.. ..ebo ti svoju vrstu...ignoriram je..Vrijeme meni normalno ide..red wolf wrote:Da. Posao je važan. No, naša vrsta ima još jako malo za popravak. Vrijeme ističe.bogomdani wrote:Paaaa,nije bas tako..meni i dalje dobro,stovise i jos i bolje...Ezeku,jel se jos vrijedno mucis poslom?red wolf wrote:To je točno...I što ćemo sada?...Mi, ljudi, smo na prekretnici...Odluka je teška, ali je netko mora donijeti...
red wolf-
2016-02-10
Nego jel ko kad vidio u švabiji kozojeba da radi na baušteli? Sve sami doktori i atomski fizičari. Biće je zato.
Sjiptari(izvrsni bajustelci)nes Turci,oni uglavnom na nizim i kapo poslovima u autoindustriji,izvorni Khozoepi,ne vidjam ih nigdje da se lome..uglavnom na socijali,nes u gastronomiji,jako rijetko..uglavnom bauljaju po gradu njih po 4-6 i glavinjajumarcellus wrote:Nego jel ko kad vidio u švabiji kozojeba da radi na baušteli? Sve sami doktori i atomski fizičari. Biće je zato.
Guest- Guest
da, pitam za ove iz afganistana, pakistana, kozojebistana... nisam ih ni ja nikad na zapadu vidio da nešto rade... turci da, al ovi samo naveče izgmize u centar u čudnoj odjeći "selo moje u planini" i rade sranja dok ne dobiju po pičci
socijala i pomoć za djecu komada deset, kindergeld...
Turci su vec genaracijama ovdje,vecinom privatni poduzetnici,gastronomija ili trgovina i imaju lovuse...imaju dobru radnu naviku,ali gadan karakter..ne vole da se u poslu u njihovoj grupi nadje neko mimo njih..klanovi uglavnom,cak toliko jaki,kod nas u autoindustriji da na nizim nivoima oni olucuju tko ce raditi,primjer na montazi u ekipama do 10 ljudi..
Guest- Guest
sto jest jest, arapin se nece slomit radec...mogo bi se jedino slomit ako zapne nogom za prag pri izlasku iz striptiz-bara ili pufa
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
poznam dva arapina iz Tunisa,..dobro,..jedan je od srca umro..ebaji ga..flumen wrote:sto jest jest, arapin se nece slomit radec...mogo bi se jedino slomit ako zapne nogom za prag pri izlasku iz striptiz-bara ili pufa
drugi je iz gastrnomije presao u Knorr(ironije) na pakiranju u skladistu..krepaje,umire,cak od muke bradu pustio ..jednostavno jedva prezivljava od posla..ali hajd,posteno radi bar..malo ima vrijednih..
Guest- Guest
ja poznam par Arapina vise i neki su me iskreno pozitivno iznenadili, vrijedni, kulturni, uredni, normalni...ali takvih se broji u promilima.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ova govori šest jezika....
Totenkopf wrote:ova govori šest jezika....
vjerujem da u svakom slučaju dobro barata jezikom
drtino Matora,volio bi probati??marcellus wrote:Totenkopf wrote:ova govori šest jezika....
vjerujem da u svakom slučaju dobro barata jezikom
Guest- Guest
Omni wrote:Eto uhvatise ovog teroristu i jos par njih, koja korist kad iako ih osude nece ih kacit na klavirsku zicu ili bar umlatit lopatom. Dobit ce hotelski smjestaj i ugodan provod do sljedece prilike koju uspiju organizirat.
omni-
2014-04-12
U srcu Bosna, u glavi fosnabogomdani wrote:Nemate pojma,.ako sto vidim,to je da Khozoepi su vrlo dobro informirani sto trebaju napraviti..gdje se trebaju obratiti i ostvariti pravo na socijalnu pomoc,skolu svapskog jezika i ostalo..itekako Khozoepi sprehaju nakon B1 svapski,B2 da ne spominjem,i imaju izrazitii talent za svapski..medju sobom naravno govore materinji..
Jezik im je bitan,da znaju ostvariti svoja prava,a usputi zavesti neku svapsku tupaču..
Jedino Balkanac,poslovicni bosanac,kad ode u Svabiju,niti nakon 10 godina ne zna beknuti svapski..jer..!koji ce to meni kurac??!!!"
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
A tako nekako..neki dan upoznao,sto htjeo sto ne htjeo jednu umotanu turcinku,samo kosu umotava..faca i tijelo,ne mos prestati gledati..enivej,spika svapski kao prava svabica,doduse,ovdje je nekoliko godina..melkior wrote:U srcu Bosna, u glavi fosnabogomdani wrote:Nemate pojma,.ako sto vidim,to je da Khozoepi su vrlo dobro informirani sto trebaju napraviti..gdje se trebaju obratiti i ostvariti pravo na socijalnu pomoc,skolu svapskog jezika i ostalo..itekako Khozoepi sprehaju nakon B1 svapski,B2 da ne spominjem,i imaju izrazitii talent za svapski..medju sobom naravno govore materinji..
Jezik im je bitan,da znaju ostvariti svoja prava,a usputi zavesti neku svapsku tupaču..
Jedino Balkanac,poslovicni bosanac,kad ode u Svabiju,niti nakon 10 godina ne zna beknuti svapski..jer..!koji ce to meni kurac??!!!"
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pernar:'Cak dvije trecine zena ima fantaziju da bude silovano'
» Dvije trećine Slovenaca pozitivno sudi partizanski pokret
» Predsednik Tunisa smanjio sam sebi plaću za dvije trećine
» IZVJEŠTAJ UN-A Roboti će zamijeniti dvije trećine svih radnika u zemljama u razvoju
» Opskurno. S kim sve se nisu u stanju družiti tobožnji "antifašisti"
» Dvije trećine Slovenaca pozitivno sudi partizanski pokret
» Predsednik Tunisa smanjio sam sebi plaću za dvije trećine
» IZVJEŠTAJ UN-A Roboti će zamijeniti dvije trećine svih radnika u zemljama u razvoju
» Opskurno. S kim sve se nisu u stanju družiti tobožnji "antifašisti"
Page 6 of 7