Turčin tenkovima sravnio dva grada a zapad mu liže šupak i NGOvna šute ko pizde
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Turčin tenkovima sravnio dva grada a zapad mu liže šupak i NGOvna šute ko pizde
glavno na nama ne treba vojska, koji će nam ku*ac vojska, ako itko zna treba li nam vojska ili ne to je gordan bosanac, heroj nekoliko zadnjih ratova....
Last edited by Totenkopf on 17/3/2016, 22:16; edited 1 time in total (Reason for editing : w)
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Turčin tenkovima sravnio dva grada a zapad mu liže šupak i NGOvna šute ko pizde
Više Nijemci imaju koristi od nas nego mi od njih. Uvalili nam Deutsche Telecom, banke, jeftinu robu kojoj naši proizvođači ne mogu konkurirati. S druge strane, uzimaju jeftinu radnu snagu, ali i inženjere, liječnike, medicinske sestre. Tako da, bez obzira na hrvatski turizam kojim pune proračun, Nijemci (Austrijanci) su od nas profitirali više nego mi od njih.melkior wrote:Povući za sobom Češku, Slovačku i Mađarsku. Nijemcima i Nijemicama velikodušno prepuštamo 70 milijuna Turaka. Reći za Angelu Merkel da je krava je uvreda za kravu.melkior wrote:Zato će im Njemačka ukinuti vize Vrijeme je da Hrvatska pokrene postupak izlaska iz EU. Jebo EU fondove.melkior wrote:PROPALA ŽELJAmarcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/genocidni-rat-o-kom-mediji-sute-turci-tenkovima-sravnili-cizre-mrtvi-civili-po-ulicama-dyiarbakira-zapad-kleci-pred-erdoganom-904973
Britanija neće ukidati vize Turcima
Njemačka kancelarka Angela Merkel izrazila je u četvertak u Bruxellesu "oprezni optimizam" u pogledu postizanja dogovora s Turskom, ključnom zemljom za zaustavljanje migrantkog vala prema Europi
Merkel je po odlasku na summit EU-a rekla kako se nada da će 28 članica postići suglanost oko dogovora s Turskom, da će se o tome voditi "intenzivne konzultacije kako bi se uravnotežili interesi Turske i EU-a" te da je "oprezni optimist".
"Mislim da je moguće postići zajedničko stajalište, a ja sam oprezno optimistična. To će također stvoriti uvjete za ravnotežu interesa s turskim premijerom koji će nam se sutra pridružiti", rekla je Merkel.
"Pred nama stoje komplicirani pregovori, ali opći smjer je jasan", dodala je kancelarka ističući kako je važno poboljšati humanitarnu situaciju u Grčkoj. "Vidjeli smo fotografije iz Idomenija. Želimo pomoći Grčkoj kako bismo brzo popravili humanitarnu situaciju", rekla je.
Britanski premijer David Cameron izjavio je da je cilj razbiti krijumčarsku mrežu koja prebacuje izbjeglice iz Turske prema Europi.
"Treba prekinuti vezu između ulaska u čamac i naseljavanja u Europi. Mi podupiremo ideju vraćanja ljudi s grčkih otoka natrag u Tursku, to je dobra ideja", rekao je Cameron.
Dodao je da njegova zemlja, koja je izvan schengenskog prostora, neće ukidati vize za turske građane, što je jedan od turskih zahtjeva.
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/420845/Britanija-nece-ukidati-vize-Turcima.html
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Odličan članak...
Kermit-
2014-04-17
hahah pa to je smisao, pogotovo kad je sve u kurcu tu tek nas okradaju na našu radost i veseljemelkior wrote:Više Nijemci imaju koristi od nas nego mi od njih. Uvalili nam Deutsche Telecom, banke, jeftinu robu kojoj naši proizvođači ne mogu konkurirati. S druge strane, uzimaju jeftinu radnu snagu, ali i inženjere, liječnike, medicinske sestre. Tako da, bez obzira na hrvatski turizam kojim pune proračun, Nijemci (Austrijanci) su od nas profitirali više nego mi od njih.melkior wrote:Povući za sobom Češku, Slovačku i Mađarsku. Nijemcima i Nijemicama velikodušno prepuštamo 70 milijuna Turaka. Reći za Angelu Merkel da je krava je uvreda za kravu.melkior wrote:Zato će im Njemačka ukinuti vize Vrijeme je da Hrvatska pokrene postupak izlaska iz EU. Jebo EU fondove.melkior wrote:PROPALA ŽELJAmarcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/genocidni-rat-o-kom-mediji-sute-turci-tenkovima-sravnili-cizre-mrtvi-civili-po-ulicama-dyiarbakira-zapad-kleci-pred-erdoganom-904973
Njemačka kancelarka Angela Merkel izrazila je u četvertak u Bruxellesu "oprezni optimizam" u pogledu postizanja dogovora s Turskom, ključnom zemljom za zaustavljanje migrantkog vala prema Europi
Merkel je po odlasku na summit EU-a rekla kako se nada da će 28 članica postići suglanost oko dogovora s Turskom, da će se o tome voditi "intenzivne konzultacije kako bi se uravnotežili interesi Turske i EU-a" te da je "oprezni optimist".
"Mislim da je moguće postići zajedničko stajalište, a ja sam oprezno optimistična. To će također stvoriti uvjete za ravnotežu interesa s turskim premijerom koji će nam se sutra pridružiti", rekla je Merkel.
"Pred nama stoje komplicirani pregovori, ali opći smjer je jasan", dodala je kancelarka ističući kako je važno poboljšati humanitarnu situaciju u Grčkoj. "Vidjeli smo fotografije iz Idomenija. Želimo pomoći Grčkoj kako bismo brzo popravili humanitarnu situaciju", rekla je.
Britanski premijer David Cameron izjavio je da je cilj razbiti krijumčarsku mrežu koja prebacuje izbjeglice iz Turske prema Europi.
"Treba prekinuti vezu između ulaska u čamac i naseljavanja u Europi. Mi podupiremo ideju vraćanja ljudi s grčkih otoka natrag u Tursku, to je dobra ideja", rekao je Cameron.
Dodao je da njegova zemlja, koja je izvan schengenskog prostora, neće ukidati vize za turske građane, što je jedan od turskih zahtjeva.
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/420845/Britanija-nece-ukidati-vize-Turcima.html
Kermit-
2014-04-17
Nisam razumeo naslov, obzirom da ih i vi podrzavate kao i na Kosovu da Kosovo udje u UNESCO, cime bi Muslimani preuzeli kontrolu nad Pravoslavnim Hramovima i Crkvama.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/genocidni-rat-o-kom-mediji-sute-turci-tenkovima-sravnili-cizre-mrtvi-civili-po-ulicama-dyiarbakira-zapad-kleci-pred-erdoganom-904973
Bravo.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Zapravo mene trenutno više brinu ove masovne genocidne turske sapunice po raznoraznim televizijama gdje samo što mi uši ne prokrvare od milozvučja tog jezika...
darth_vader-
2014-04-17
Kolega Marcel se malo zaigrao. Erdogan je legalno izbran politicar i dobio je mandat da vodi drzavu. Zasto ovo naime, pisem. I Basar je takodjer dobio izbore i Saddam takodjer. Danas se kuka nad njima dvojicom jer eto prokleti zapad ih srusio ili rusi a oni nejdemokratskiji predsjednici u povijesti. Kakav kemijski Ali ili progoni koje je jos Basarov caca radio. Isto i pukovnik. Poslije sode bikarbone , ovi politicari su najnepravednije ocrnjeni i umanjen je njihov doprinos blagostanju i boljitku ovog naseg treceg od sunca , kamencica. Dakle, sada se suti o Erdoganovim zlocinima, poslije ce ga se rusiti, poslije ce se poceti prodavati price da je bio najveci demokrat , da je Turska najrazvijenija drzava na svijetu (bila) i da u jevropu stizu doktori (ginekolozi) , inzinjeri i par Nobelovaca iz sirote Turske.
2014-04-14
Ekstremno odvratan jezik.jasambrend wrote:Zapravo mene trenutno više brinu ove masovne genocidne turske sapunice po raznoraznim televizijama gdje samo što mi uši ne prokrvare od milozvučja tog jezika...
abraham-
2014-04-14
Ono Asada se ruši zbog "nasilja nad civilima" a turčinu prostru crveni tepih pred tenkove i ne da mu puše kurac nego gutaju
dobivomo jeftiniju robu i ne profitiramo, nego nas kradu?asilovski wrote:hahah pa to je smisao, pogotovo kad je sve u kurcu tu tek nas okradaju na našu radost i veseljemelkior wrote:Više Nijemci imaju koristi od nas nego mi od njih. Uvalili nam Deutsche Telecom, banke, jeftinu robu kojoj naši proizvođači ne mogu konkurirati. S druge strane, uzimaju jeftinu radnu snagu, ali i inženjere, liječnike, medicinske sestre. Tako da, bez obzira na hrvatski turizam kojim pune proračun, Nijemci (Austrijanci) su od nas profitirali više nego mi od njih.melkior wrote:Povući za sobom Češku, Slovačku i Mađarsku. Nijemcima i Nijemicama velikodušno prepuštamo 70 milijuna Turaka. Reći za Angelu Merkel da je krava je uvreda za kravu.melkior wrote:Zato će im Njemačka ukinuti vize Vrijeme je da Hrvatska pokrene postupak izlaska iz EU. Jebo EU fondove.melkior wrote:PROPALA ŽELJAmarcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/genocidni-rat-o-kom-mediji-sute-turci-tenkovima-sravnili-cizre-mrtvi-civili-po-ulicama-dyiarbakira-zapad-kleci-pred-erdoganom-904973
a zoč vas dvoje ne kupujete skuplju domaću robu pa da naši proizvođači ipak mogu konkurirati?
2014-04-16
Evo i jutarnji kaže da Kurde tlači Asad kao i njegov otac. Bljuv.
Redžo i Hasanbegović, aferim
Guest- Guest
Pa ima HR svog ministra kulture koji je Erdoganov rođo. A ni Karamarko mu ni dalek rod.dawson wrote:Evo i jutarnji kaže da Kurde tlači Asad kao i njegov otac. Bljuv.
Guest- Guest
Eva wrote:Pa ima HR svog ministra kulture koji je Erdoganov rođo. A ni Karamarko mu ni dalek rod.dawson wrote:Evo i jutarnji kaže da Kurde tlači Asad kao i njegov otac. Bljuv.
Ma ima budala na ovom forumu koje tvrde da je Haso Hrvat i Katolik, pitaj Eru ;)
catabbath-
2015-08-22
I ja sam Islanđanka, plave kose i plavih očiju, sam ne znam kaj mi je danas da tak ne zgledam.dawson wrote:Eva wrote:Pa ima HR svog ministra kulture koji je Erdoganov rođo. A ni Karamarko mu ni dalek rod.dawson wrote:Evo i jutarnji kaže da Kurde tlači Asad kao i njegov otac. Bljuv.
Ma ima budala na ovom forumu koje tvrde da je Haso Hrvat i Katolik, pitaj Eru ;)
Guest- Guest
Jedva dočekali se Hase dohvatiti...pa žalosno i je da ovdje Turčin mora reda uvoditi među parazite...
darth_vader-
2014-04-17
A skinulo i Cigi 600 000...prvi uhljebi padaju...
darth_vader-
2014-04-17
Nek uzme svoj mali tenkić, kao Gruber, jer mi baca na derpea i krene....
Guest- Guest
Ak ne ukine ministarstvo i sebe kao vrhovnog uhljeba parazita, od kurca mu akcija.jasambrend wrote:A skinulo i Cigi 600 000...prvi uhljebi padaju...
Guest- Guest
dawson wrote:Eva wrote:Pa ima HR svog ministra kulture koji je Erdoganov rođo. A ni Karamarko mu ni dalek rod.dawson wrote:Evo i jutarnji kaže da Kurde tlači Asad kao i njegov otac. Bljuv.
Hrvat je, katolik nije, šta fali. Jedan je Hase.
Similar topics
» Debotu čestitam od srca Dujmovo tj dan grada Splita i zaštitnika grada Sv.Duju
» hasanbegović vs. ngovna
» U ŠUPAK KOSMOSA SMO UPALI
» Šolc šupak
» anemični liže oltar da se vlasi ne dosjete
» hasanbegović vs. ngovna
» U ŠUPAK KOSMOSA SMO UPALI
» Šolc šupak
» anemični liže oltar da se vlasi ne dosjete
Page 2 of 7