Turčin tenkovima sravnio dva grada a zapad mu liže šupak i NGOvna šute ko pizde
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Turčin tenkovima sravnio dva grada a zapad mu liže šupak i NGOvna šute ko pizde
da bar... rece ima curu,nes stalno planira ebanje,a na kraju dojde doma ,sufa qrca...nes tu ne stima..Leviathan2 wrote:yoda jebe i ne vadi,bogomdani wrote:yoda,ebo te Patak Oraški,sto ima?
Guest- Guest
Re: Turčin tenkovima sravnio dva grada a zapad mu liže šupak i NGOvna šute ko pizde
+18
http://lifenews.ru/video/14661
Trenutak eksplozije u Istanbulu.
Glava se kotrlja otkinuta.
http://lifenews.ru/video/14661
Trenutak eksplozije u Istanbulu.
Glava se kotrlja otkinuta.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
9 minutes ago
Comments
Suicide attack in Istanbul was carried out by Turkish IS member Mehmet Öztürk: pro-govt paper Karar.
-----------------------------------------------------------------------
Bombaš samoubojica iz Istambula je Turčin i član isis-a
piše pro vladin list Karar
Comments
Suicide attack in Istanbul was carried out by Turkish IS member Mehmet Öztürk: pro-govt paper Karar.
-----------------------------------------------------------------------
Bombaš samoubojica iz Istambula je Turčin i član isis-a
piše pro vladin list Karar
2014-04-20
Ovaj svijet je došao svom kraju...Pomirite se s time...
red wolf-
2016-02-10
to spominješ zadnjih 4-5godina, a nikako da se desi.. ja već par puta sve rasproda i potrošio na kurve, i koku, računam sutra smak svita , pa da guštam..red wolf wrote:Ovaj svijet je došao svom kraju...Pomirite se s time...
aj ti meni reci točan datum, da znam kako ću i šta ću
Guest- Guest
Ja?...Ne. No, ja sam taj koji ti je to rekao sada i vjeruj mi, ja ne griješim previše.preko_vode_do_slobode wrote:to spominješ zadnjih 4-5godina, a nikako da se desi.. ja već par puta sve rasproda i potrošio na kurve, i koku, računam sutra smak svita , pa da guštam..red wolf wrote:Ovaj svijet je došao svom kraju...Pomirite se s time...
aj ti meni reci točan datum, da znam kako ću i šta ću
red wolf-
2016-02-10
ok dakle ništa od točnog datuma, jebiga,..
Guest- Guest
Oni koji ti govore o datumima, ne vjeruj im...No, sadržaju da...Oni ne poznaju vrijeme jer ne razumiju da ne mogu razumijeti vrijeme...preko_vode_do_slobode wrote:ok dakle ništa od točnog datuma, jebiga,..
red wolf-
2016-02-10
Par godina ranije i to od kada je Erdogan podržao Đodine umjerene teroriste, ali kako god kakve to veze ima sa činjenicom da će EU u svoje okrilje primiti tursku vehabiju zajedno sa 80 mil. Turaka, te sa činjenicom da demokratski "zapad" u cijelosti pokriva Erdogana dok ovaj vrši genocid nad Kurdima?marcellus wrote:preko_vode_do_slobode wrote:AlfaOmega wrote:Zaboravio si reći kako je Erdogan bivši Putinov brat. Nisi to rekao čitavih 5 sati, pa rekoh da malo osvježiš slogan.
pa treba vam to non stop nabijati na nos, jer zaista Erdogan i Putin su bili braća i saveznici i pola foruma koji danas mrze Erdogana su ga dizali u nebo radi toga.
Treba to spominjati i nabijati vam na nos , iman spremne linkove
avion je bio prijelomna točka
Kermit-
2014-04-17
SLAP IN THE FACE:
ISIS Massacre of Xtians Not “Genocide,” Obama Administration Insists
ISIS seems further committed to expunging all physical traces of Christianity in the areas it conquers. It has demolished dozens of ancient churches; at least 400 churches in Syria have been destroyed since the war, as well ascountless statues and crucifixes. ISIS has also desecrated Christian cemeteries and ordered the University of Mosul to burn all books written by Christians and decreed that all schools in Mosul and the Nineveh Plain that bore Christian names (some since the 1700s) be changed.
ISIS is guilty of “killing members of the [Christian] group” and causing them “serious bodily or mental harm.” Although two separate videotaped mass executions (one of 21 Egyptian Christians and another of 30 Ethiopian Christians) were reported by the mainstream media, accounts of torture, rape, mutilation, crucifixion, andmassacres of Christians are regularly reported on Arabic and alternate media.
--------------------------------------------------------------------------------------
Husein Ubama ih podržava pa i EU mora slušati i zatvarati oči nad turskim i arapskim masakrima
i još plaćati milijarde i naseljavati Europu islamistima.
- According to the Obama administration, the Islamic State is committing genocide against certain religious minority groups — excluding Christian minorities. But ISIS is on record saying that its eradication of Christians is due to their religious identity.
- The Obama administration’s rejection of the word “genocide” fits a familiar pattern.
ISIS seems further committed to expunging all physical traces of Christianity in the areas it conquers. It has demolished dozens of ancient churches; at least 400 churches in Syria have been destroyed since the war, as well ascountless statues and crucifixes. ISIS has also desecrated Christian cemeteries and ordered the University of Mosul to burn all books written by Christians and decreed that all schools in Mosul and the Nineveh Plain that bore Christian names (some since the 1700s) be changed.
ISIS is guilty of “killing members of the [Christian] group” and causing them “serious bodily or mental harm.” Although two separate videotaped mass executions (one of 21 Egyptian Christians and another of 30 Ethiopian Christians) were reported by the mainstream media, accounts of torture, rape, mutilation, crucifixion, andmassacres of Christians are regularly reported on Arabic and alternate media.
--------------------------------------------------------------------------------------
Husein Ubama ih podržava pa i EU mora slušati i zatvarati oči nad turskim i arapskim masakrima
i još plaćati milijarde i naseljavati Europu islamistima.
2014-04-20
Our trusted allies and future member of the EUSSR!
Kermit-
2014-04-17
Yehudi wrote:
ma ne... malo se ljudi zaigrali
Zanimljivo bombaš je bio ISIL-ovac a vidim nema vijesti o tome???
While the authorities were quick to blame the Kurdistan Workers' Party (PKK),[14] only upon further investigation in the afternoon, the Turkish authorities changed their initial assessment, now instead holding theIslamic State of Iraq and the Levant (ISIL) accountable
While the authorities were quick to blame the Kurdistan Workers' Party (PKK),[14] only upon further investigation in the afternoon, the Turkish authorities changed their initial assessment, now instead holding theIslamic State of Iraq and the Levant (ISIL) accountable
Kermit-
2014-04-17
vazda mi ognjištari govorimo da turke triba pobit...većeg zla nema...možda HDZ
Riplex wrote:vazda mi ognjištari govorimo da turke triba pobit...većeg zla nema...možda HDZ
"........vidju da je tvoje pleme s krvave poljane,
gazili su nedje oganj živi........"
Dobro da se sačuvala predaja, vidiš da su istinu zborili.
2014-04-20
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Debotu čestitam od srca Dujmovo tj dan grada Splita i zaštitnika grada Sv.Duju
» hasanbegović vs. ngovna
» U ŠUPAK KOSMOSA SMO UPALI
» Šolc šupak
» anemični liže oltar da se vlasi ne dosjete
» hasanbegović vs. ngovna
» U ŠUPAK KOSMOSA SMO UPALI
» Šolc šupak
» anemični liže oltar da se vlasi ne dosjete
Page 7 of 7