Ide povišica javnim službenicima
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ide povišica javnim službenicima
da te ne povlačim za jezik? ok neću, moždamaggie13 wrote:nauci razliku između krađe i parazitiranja..ne vrijeđaj ;-)deda na aparatima wrote:dođu na frizuru i onda ne plate uslugu, parazitirajuepikur37 wrote:Koje su to parazitkinje, čim se bave?maggie13 wrote:Neka,sad ce mi tete parazitkinje jos i vise dolazit na frizuru..:D
Guest- Guest
neki zarade ,neki bas i ne..makar bi nacelno svi trebali..hmm,pitanje vanjske evaluacije i individualnog vrednovanja..epikur37 wrote:asilovski wrote:Sjede u kancelariji i igraju tetrisepikur37 wrote:maggie13 wrote:Neka,sad ce mi tete parazitkinje jos i vise dolazit na frizuru..:D
Koje su to parazitkinje, čim se bave?
Ovdje se radi o povišici javnim službenicima (med. sestrama, učiteljima, liječnicima) koji debelo zarade svoju plaću, a ne državnim službenicima.
Prevelika je istovjetna baza..uravnilovka je stetna po raznim osnovama ;-)
2014-04-12
između ostalog,svakako..;-)asilovski wrote:Plate zato je i naša metropola tako bogata, naime 90% svih parazita je našla svoj topli dom u prestolnici Hrvatadeda na aparatima wrote:dođu na frizuru i onda ne plate uslugu, parazitirajuepikur37 wrote:Koje su to parazitkinje, čim se bave?maggie13 wrote:Neka,sad ce mi tete parazitkinje jos i vise dolazit na frizuru..:D
2014-04-12
trebalo bi jednu anketu na sto ce trositi ovaj dotok novca
da vidim sto bi bilo dobro radit u narednom periodu...
frizure ne znam ...valjda imaju dokone zene na pragu klimakterija jos neku strast
cipele isto nisam jak , to odmah srezem
da vidim sto bi bilo dobro radit u narednom periodu...
frizure ne znam ...valjda imaju dokone zene na pragu klimakterija jos neku strast
cipele isto nisam jak , to odmah srezem
Last edited by debotoijusto on 17/3/2016, 16:30; edited 1 time in total (Reason for editing : gg)
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
treba štedjeti na higijeni i obrazovanju, to je luksuzdebotoijusto wrote:
Guest- Guest
to prvo ni slucajno..od drugog nista pametno :Ddeda na aparatima wrote:treba štedjeti na higijeni i obrazovanju, to je luksuzdebotoijusto wrote:
2014-04-12
eto što ti je žensko, misli da je bolje imati pristojan izgled i urednu frizura a prazan džep, nego biti zapušten i ružan a imati hrpu novca na računumaggie13 wrote:to prvo ni slucajno..od drugog nista pametno :Ddeda na aparatima wrote:treba štedjeti na higijeni i obrazovanju, to je luksuzdebotoijusto wrote:
Guest- Guest
ne,samo zensko koje smatra da loseg obrazovanja bolje da i nije..isto kao ni lose frizure ;-)deda na aparatima wrote:eto što ti je žensko, misli da je bolje imati pristojan izgled i urednu frizura a prazan džep, nego biti zapušten i ružan a imati hrpu novca na računumaggie13 wrote:to prvo ni slucajno..od drugog nista pametno :Ddeda na aparatima wrote:treba štedjeti na higijeni i obrazovanju, to je luksuzdebotoijusto wrote:
Nazovimo stvari pravim imenom..postoji obrazovanje koje oblikuje i brusi za zivot,kao i 'obrazovanje' koje zatupljuje..jedino pitanje je slucajno ili namjerno..
2014-04-12
Fino, javni dug će i dalje rasti nekontrolirano... osim ako ne budu pametni pa ne otpuste 30.000 ljudi iz javnog sektora, a mogli bi i više...
marcellus wrote:Fino, javni dug će i dalje rasti nekontrolirano... osim ako ne budu pametni pa ne otpuste 30.000 ljudi iz javnog sektora, a mogli bi i više...
da trebali bi se zabrinuti što će nam reći Merkel na to kako smo neodgovorni
Guest- Guest
muski uhljebi ce sve upucat u stednju i kukat na ekonomiju no zene tankocutnededa na aparatima wrote:treba štedjeti na higijeni i obrazovanju, to je luksuzdebotoijusto wrote:
sebi i potomstvu vole ugodit
dakle nesto za klince i dokone zene treba pokrenuti
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
maggie13 wrote:ne,samo zensko koje smatra da loseg obrazovanja bolje da i nije..isto kao ni lose frizure ;-)deda na aparatima wrote:eto što ti je žensko, misli da je bolje imati pristojan izgled i urednu frizura a prazan džep, nego biti zapušten i ružan a imati hrpu novca na računumaggie13 wrote:to prvo ni slucajno..od drugog nista pametno :Ddeda na aparatima wrote:treba štedjeti na higijeni i obrazovanju, to je luksuzdebotoijusto wrote:
Nazovimo stvari pravim imenom..postoji obrazovanje koje oblikuje i brusi za zivot,kao i 'obrazovanje' koje zatupljuje..jedino pitanje je slucajno ili namjerno..
uff, moram poraditi na humoru, čini se da ne razlikujete kad se šalim a kad imam ispade bijesa
Guest- Guest
ne moras,nije do tebe ..danas:Ddeda na aparatima wrote:maggie13 wrote:ne,samo zensko koje smatra da loseg obrazovanja bolje da i nije..isto kao ni lose frizure ;-)deda na aparatima wrote:eto što ti je žensko, misli da je bolje imati pristojan izgled i urednu frizura a prazan džep, nego biti zapušten i ružan a imati hrpu novca na računumaggie13 wrote:to prvo ni slucajno..od drugog nista pametno :Ddeda na aparatima wrote:treba štedjeti na higijeni i obrazovanju, to je luksuzdebotoijusto wrote:
uff, moram poraditi na humoru, čini se da ne razlikujete kad se šalim a kad imam ispade bijesa
Naime,vec sam javno obznanila svoje alibi stanje na drugoj temi ;-)
2014-04-12
deda na aparatima wrote:marcellus wrote:Fino, javni dug će i dalje rasti nekontrolirano... osim ako ne budu pametni pa ne otpuste 30.000 ljudi iz javnog sektora, a mogli bi i više...
trebali bi se zabrinuti što će nam reći djeca i unuci, no dobro ti to nemaš pa te boli kurac
opet tebe zbunjuje računanje i matematikamarcellus wrote:deda na aparatima wrote:marcellus wrote:Fino, javni dug će i dalje rasti nekontrolirano... osim ako ne budu pametni pa ne otpuste 30.000 ljudi iz javnog sektora, a mogli bi i više...
trebali bi se zabrinuti što će nam reći djeca i unuci, no dobro ti to nemaš pa te boli kurac
novac od deficita nije nestao, nalazi se na štednom računu djeda i bake, dug će se platit kad unuci počnu trošiti na robu i usluge koje im trebaju iz ušteđevine koju naslijede
Guest- Guest
Uostalom ECB će kupovati naše obveznice kad ih banke odluče prodati.
Guest- Guest
http://neweconomicperspectives.org/2010/11/yes-deficit-spending-adds-to-private.html
Guest- Guest
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Da, pod određenim uvjetima...epikur37 wrote:potaknut će se potrošnja i novi ekonomski zamah...štednja nije rješenje
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Marić najavio veće plaće državnim i javnim službenicima
» Sudskim službenicima prekipjelo
» moramo pronaći novac za povišice državnim službenicima
» Austrija zabranila burke na javnim mjestima
» Događa se to i drugdje u javnim službama a ne samo kod nas
» Sudskim službenicima prekipjelo
» moramo pronaći novac za povišice državnim službenicima
» Austrija zabranila burke na javnim mjestima