HRT prestaje prikazivati emisiju Montirani proces
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HRT prestaje prikazivati emisiju Montirani proces
Nela Erzesnik??? Dudek??? Zuhra??? Da places. Pervan zna ubosti. Jako rijetko ali eto da ne bude sve crno.
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
U što se ova država pretvara...Nije li vas stid?
red wolf-
2016-02-10
Gdje ste vi koji ste glasali za MOST ( hahahahahahahahahahahahahahhahaha ), imate li barem malo odgovornosti?
red wolf-
2016-02-10
abraham wrote:Nela Erzesnik??? Dudek??? Zuhra??? Da places. Pervan zna ubosti. Jako rijetko ali eto da ne bude sve crno.
humor u hrvata ne treba gledati kao cjelinu, već po regijama odnosno dijalektima.....
meni recimo su gruntovčani teško sranje, jer uopće ne razumijem dijaloge.....
eržišnik i dudek su mi špansko selo, bolje razumijem neke srpske serije.....
isto tako vjerujem da malo 'misto nije' baš najomiljenija serija u zagorju, jednostavno jer ljudi ne razumiju pola riječi.....
tako da smatram da ta rascjepkanost dijalektima uvelike pridonosi dojmu lošeg humora kod hrvata....
a zuhra je odavno izlizana fora, malo tumači bosanca, malo zagorca, ne znam kome to može biti smiješno uopće....
T.- Posts : 17557
2014-04-14
haha explain?asilovski wrote:ali kolega emisija je skinut zbog šale o židovima hahahTotenkopf wrote:uostalom, smatram da je dokumentarni film “Iz svakodnevice Papine Švicarske garde” daleko bolji izbor za navedeni termin te da će mu gledanost višestruko nadmašiti predmetni tzv. satirični uradak.....
Kao jezikoslovac,osmislio sam prikladniju riječcu-katolifat.provocator wrote:Za katolibaniju... SPREMNI!!!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Svaki humor temelji se na tome da je tema zajebancije na vlastiti račun.
Dakle u čemu je fora Ćopićevog humora? U tome da se isti sprda sa vlastitim narodom i glupostima u toj vlastitoj sredini.
Ili pak engleskog humora (Crna Guja,Crveni patuljak...)...Izruguhu se i ismijavaju sa kraljevskom kućom, biskupima,povijesnim ličnostima,ratovima....
Kod Desnohrvata to ne prolazi. Nitko se ne smije šaliti na račun Crkve,Hrvatske, Predsjednika i Predsjednice, Domoljuba, Stranke,kralja Zvonimira,Ante Starčevića,Zrinskih....
Dakle u čemu je fora Ćopićevog humora? U tome da se isti sprda sa vlastitim narodom i glupostima u toj vlastitoj sredini.
Ili pak engleskog humora (Crna Guja,Crveni patuljak...)...Izruguhu se i ismijavaju sa kraljevskom kućom, biskupima,povijesnim ličnostima,ratovima....
Kod Desnohrvata to ne prolazi. Nitko se ne smije šaliti na račun Crkve,Hrvatske, Predsjednika i Predsjednice, Domoljuba, Stranke,kralja Zvonimira,Ante Starčevića,Zrinskih....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nimalo. Ponosni smo kako ciste HTV , ne metlom, kirbyem ..red wolf wrote:U što se ova država pretvara...Nije li vas stid?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ero wrote:sitting_bull wrote:donekle su u pravu kod ukidanja montiranog procesa.
teško je karikirati ili raditi satiru kad su orešković i karamarko izvorno i prirodno već toliko apsurdni, bizarni i karikaturalni...
Sve emisije lijepo pregledati i procesuirati one koji su vrijeđali ono što je ljudima sveto.
Vrijeđanje kroz humor je jedno, a zdrav humor nešto drugo.
Kakav se to humor vidi u pitanju "Koja je država pobijedila u ratu i protjerala nacionalnu manjinu?".
Sve skupa se onda povezuje s pitanjem o pobjedniku u ww2, a preko govornih nedostataka Miše Kovača, Ante Đapića...
Ništa što bi trebalo ikome biti smiješno.
Meni je svetinja moj sikilj
Ok ?
Pazim na njegovo zdravlje i ne dam da mu se smiju
I tako znam daje mnogim zenama
Jer I i zene su ljudi ..
Tako Da pazite sto govorite o sikiljima
Ok?
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
kaja_333 wrote:Nimalo. Ponosni smo kako ciste HTV , ne metlom, kirbyem ..red wolf wrote:U što se ova država pretvara...Nije li vas stid?
Tebi draga metlu među noge i ..odletiiii čim dalje
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
dobarjastreb wrote:Kao jezikoslovac,osmislio sam prikladniju riječcu-katolifat.provocator wrote:Za katolibaniju... SPREMNI!!!
ako ne posjedujes prava na rijec maznem ti za komunikaciju buducu
katolifat - kako mocno zvuci
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Totenkopf wrote:abraham wrote:Nela Erzesnik??? Dudek??? Zuhra??? Da places. Pervan zna ubosti. Jako rijetko ali eto da ne bude sve crno.
humor u hrvata ne treba gledati kao cjelinu, već po regijama odnosno dijalektima.....
meni recimo su gruntovčani teško sranje, jer uopće ne razumijem dijaloge.....
eržišnik i dudek su mi špansko selo, bolje razumijem neke srpske serije.....
isto tako vjerujem da malo 'misto nije' baš najomiljenija serija u zagorju, jednostavno jer ljudi ne razumiju pola riječi.....
tako da smatram da ta rascjepkanost dijalektima uvelike pridonosi dojmu lošeg humora kod hrvata....
a zuhra je odavno izlizana fora, malo tumači bosanca, malo zagorca, ne znam kome to može biti smiješno uopće....
Pazi šad ovo.
Van svake je pameti proglasiti gruntovcane i nelu i dudeka jer su s kajkavskog područja ..nerazumljivim.
Jos konjina tvrdi da bolje razumije srpske autore .
I tvrdi da malo misto nije u zagorju omiljeno.
I
Takva konjina veli da je Hrvat
.
Nisi nego poluhrvat. :stare:
Sramotni nedostatk identiteta hrvatstva , fuj ,
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 'PONAŠALI SU SE KAO PIJANI BOGATAŠI' Kovačić otkrio koliko je HRT platio Crno-bijeli svijet, Montirani proces, serije Roberta Knjaza i Silvane Menđušić...
» kazniti , kazniti i novcano , u konacnici deportirati i snimiti dokumentarac o deportaciji koji prikazivati po skolama
» Štetner: 260 tisuća kuna po epizodi? Pa nisu emisiju snimali u New Yorku
» Osuđeni obiteljski nasilnik dobio emisiju na katoličkoj televiziji Laudato
» Nakon ispovijedi o mobingu na poslu, za emisiju Provjereno, dobila otkaz
» kazniti , kazniti i novcano , u konacnici deportirati i snimiti dokumentarac o deportaciji koji prikazivati po skolama
» Štetner: 260 tisuća kuna po epizodi? Pa nisu emisiju snimali u New Yorku
» Osuđeni obiteljski nasilnik dobio emisiju na katoličkoj televiziji Laudato
» Nakon ispovijedi o mobingu na poslu, za emisiju Provjereno, dobila otkaz
Page 4 of 4