ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HRT prestaje prikazivati emisiju Montirani proces

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

HRT prestaje prikazivati emisiju Montirani proces - Page 4 Empty Re: HRT prestaje prikazivati emisiju Montirani proces

Post by abraham 18/3/2016, 20:08

Nela Erzesnik??? Dudek??? Zuhra??? Da places. Pervan zna ubosti. Jako rijetko ali eto da ne bude sve crno.

abraham

2014-04-14

Back to top Go down

HRT prestaje prikazivati emisiju Montirani proces - Page 4 Empty Re: HRT prestaje prikazivati emisiju Montirani proces

Post by red wolf 18/3/2016, 20:10

U što se ova država pretvara...Nije li vas stid?
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by red wolf 18/3/2016, 20:12

Gdje ste vi koji ste glasali za MOST ( hahahahahahahahahahahahahahhahaha ), imate li barem malo odgovornosti?
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by T. 18/3/2016, 20:24

abraham wrote:Nela Erzesnik??? Dudek??? Zuhra??? Da places. Pervan zna ubosti. Jako rijetko ali eto da ne bude sve crno.

humor u hrvata ne treba gledati kao cjelinu, već po regijama odnosno dijalektima.....
meni recimo su gruntovčani teško sranje, jer uopće ne razumijem dijaloge.....
eržišnik i dudek su mi špansko selo, bolje razumijem neke srpske serije.....
isto tako vjerujem da malo 'misto nije' baš najomiljenija serija u zagorju, jednostavno jer ljudi ne razumiju pola riječi.....
tako da smatram da ta rascjepkanost dijalektima uvelike pridonosi dojmu lošeg humora kod hrvata....
a zuhra je odavno izlizana fora, malo tumači bosanca, malo zagorca, ne znam kome to može biti smiješno uopće....
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by kic 18/3/2016, 20:31

asilovski wrote:
Totenkopf wrote:uostalom, smatram da je dokumentarni film “Iz svakodnevice Papine Švicarske garde” daleko bolji izbor za navedeni termin te da će mu gledanost višestruko nadmašiti predmetni tzv. satirični uradak.....
ali kolega emisija je skinut zbog šale o židovima hahah
haha explain?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by jastreb 19/3/2016, 06:24

provocator wrote:Za katolibaniju... SPREMNI!!! ;)
Kao jezikoslovac,osmislio sam prikladniju riječcu-katolifat.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 19/3/2016, 06:30

Svaki humor temelji se na tome da je tema zajebancije na vlastiti račun.

Dakle u čemu je fora Ćopićevog humora? U tome da se isti sprda sa vlastitim narodom i glupostima u toj vlastitoj sredini.

Ili pak engleskog humora (Crna Guja,Crveni patuljak...)...Izruguhu se i ismijavaju sa kraljevskom kućom, biskupima,povijesnim ličnostima,ratovima....

Kod Desnohrvata to ne prolazi. Nitko se ne smije šaliti na račun Crkve,Hrvatske, Predsjednika i Predsjednice, Domoljuba, Stranke,kralja Zvonimira,Ante Starčevića,Zrinskih....
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by kaya 19/3/2016, 09:02

red wolf wrote:U što se ova država pretvara...Nije li vas stid?
Nimalo. Ponosni smo kako ciste HTV , ne metlom, kirbyem ..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sora 19/3/2016, 09:16

Ero wrote:
sitting_bull wrote:donekle su u pravu kod ukidanja montiranog procesa.

teško je karikirati ili raditi satiru kad su orešković i karamarko izvorno i prirodno već toliko apsurdni, bizarni i karikaturalni...

Sve emisije lijepo pregledati i procesuirati one koji su vrijeđali ono što je ljudima sveto.
Vrijeđanje kroz humor je jedno, a zdrav humor nešto drugo.
Kakav se to humor vidi u pitanju "Koja je država pobijedila u ratu i protjerala nacionalnu manjinu?".
Sve skupa se onda povezuje s pitanjem o pobjedniku u ww2, a preko govornih nedostataka Miše Kovača, Ante Đapića...
Ništa što bi trebalo ikome biti smiješno.

Meni je svetinja moj sikilj
Ok ?
Pazim na njegovo zdravlje i ne dam da mu se smiju
I tako znam daje mnogim zenama
Jer I i zene su ljudi ..
Tako Da pazite sto govorite o sikiljima
Ok?
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 19/3/2016, 09:18

kaja_333 wrote:
red wolf wrote:U što se ova država pretvara...Nije li vas stid?
Nimalo. Ponosni smo kako ciste HTV , ne metlom, kirbyem ..

Tebi draga metlu među noge i ..odletiiii čim dalje
:blj
Sora
Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Post by debotoijusto 19/3/2016, 09:21

jastreb wrote:
provocator wrote:Za katolibaniju... SPREMNI!!! ;)
Kao jezikoslovac,osmislio sam prikladniju riječcu-katolifat.
dobar
ako ne posjedujes prava na rijec maznem ti za komunikaciju buducu

katolifat - kako mocno zvuci
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sora 19/3/2016, 09:22

Totenkopf wrote:
abraham wrote:Nela Erzesnik??? Dudek??? Zuhra??? Da places. Pervan zna ubosti. Jako rijetko ali eto da ne bude sve crno.

humor u hrvata ne treba gledati kao cjelinu, već po regijama odnosno dijalektima.....
meni recimo su gruntovčani teško sranje, jer uopće ne razumijem dijaloge.....
eržišnik i dudek su mi špansko selo, bolje razumijem neke srpske serije.....
isto tako vjerujem da malo 'misto nije' baš najomiljenija serija u zagorju, jednostavno jer ljudi ne razumiju pola riječi.....
tako da smatram da ta rascjepkanost dijalektima uvelike pridonosi dojmu lošeg humora kod hrvata....
a zuhra je odavno izlizana fora, malo tumači bosanca, malo zagorca, ne znam kome to može biti smiješno uopće....

Pazi šad ovo.
Van svake je pameti proglasiti gruntovcane i nelu i dudeka jer su s kajkavskog područja ..nerazumljivim.
Jos konjina tvrdi da bolje razumije srpske autore .
I tvrdi da malo misto nije u zagorju omiljeno.
I

Takva konjina veli da je Hrvat
.
Nisi nego poluhrvat. :stare:
Sramotni nedostatk identiteta hrvatstva , fuj ,

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics