HRT prestaje prikazivati emisiju Montirani proces
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HRT prestaje prikazivati emisiju Montirani proces
Odakle ti stav o nečem što nisi gledao?Ero wrote:Hrvatski humor? Ajde brte seko okanime se s s tim...r_nevjesta wrote:vidi se da nisi gledao to
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Tako je kad doboljubi stavljaju baliju za ministra kulture, poznato je da muslimani nemaju smisao za humor, njih sve vrijeđa.
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
dobro, trebale su ići još dvije emisije jer je ugovor ionako isticao u travnju, koje ne vjerujem da bi nanijele veću šteteu niti duševne boli nekome ali na ovaj je način poslana jasna poruka da su neke stvari većini građana svetinja te da se ne može iza tzv. umjetničkog djelovanja, satire ili čega već, provlačiti vrijeđanje tih svetinja....
Umjesto njih ide po Hasinom ćeifu Hrvati moraju obogatit svoj kulturni izričaj, koji je uzgred budi rečeno, vrlo štur
Guest- Guest
Umjesto Montiranog porcesa u nedjelju je u tom terminu na rasporedu dokumentarni film “Iz svakodnevice Papine Švicarske garde”.
Totenkopf wrote: dokumentarni film “Iz svakodnevice Papine Švicarske garde”.
Inače fascinira me kako na HTVu kad stave neki "zamijenski" dokumentarac, kao da se natječu tko će staviti dosatniji sadržaj.
catabbath-
2015-08-22
radi se o izvanrednom dokumentarcu, gledao sam ga već 2x, moguće da je stvar ukusa, ali ne mogu se nikako složiti da je riječ o dosadnom sadržaju.....
sitting_bull wrote:donekle su u pravu kod ukidanja montiranog procesa.
teško je karikirati ili raditi satiru kad su orešković i karamarko izvorno i prirodno već toliko apsurdni, bizarni i karikaturalni...
Ali likovi iz Montiranog procesa su mi ZAKON...
“Kad je HRT objavio da širimo nacionalnu, vjersku i etničku mržnju… očekivao sam da će nam dati povišicu”, napisao je na svom Facebook profilu voditelj Montiranog procesa Borna Sor.
“Kad je HRT objavio da širimo nacionalnu, vjersku i etničku mržnju… očekivao sam da će nam dati povišicu”, napisao je na svom Facebook profilu voditelj Montiranog procesa Borna Sor.
Ne pretjeruj, imali su dobrih forah, ali ništa neviđeno niti nadzemaljski smiešno.provocator wrote:Ali likovi iz Montiranog procesa su mi ZAKON...
Ovakve su ih šale, "šale" kojima se Hrvati prikazuju kao fašisti i zločinci, i koštale otkazivanja emisije.provocator wrote:“Kad je HRT objavio da širimo nacionalnu, vjersku i etničku mržnju… očekivao sam da će nam dati povišicu”, napisao je na svom Facebook profilu voditelj Montiranog procesa Borna Sor.
ali kolega emisija je skinut zbog šale o židovima hahahTotenkopf wrote:uostalom, smatram da je dokumentarni film “Iz svakodnevice Papine Švicarske garde” daleko bolji izbor za navedeni termin te da će mu gledanost višestruko nadmašiti predmetni tzv. satirični uradak.....
Kermit-
2014-04-17
Pretragično je što ima pun curac ljudi koji ne razumiju satiru. Pretragično! Mnoge javne televizije širom europe šibaju političku satiru na svom programu... Ali nismo mi Europa... Mi smo katolibanija. Emisija je bila dijelom humoristična, dijelom satirična, dijelom cinična... I kome je to moglo smetati nego onima koji se zalažu za totalitarizam.
Jakako, druže sekretaru!provocator wrote:Pretragično je što ima pun curac ljudi koji ne razumiju satiru. Pretragično! Mnoge javne televizije širom europe šibaju političku satiru na svom programu... Ali nismo mi Europa... Mi smo katolibanija. Emisija je bila dijelom humoristična, dijelom satirična, dijelom cinična... I kome je to moglo smetati nego onima koji se zalažu za totalitarizam.
Za katolibaniju... SPREMNI!!!
Napried!provocator wrote:Za katolibaniju... SPREMNI!!!
pas mater cionističkim pudlicama s htv-a....asilovski wrote:ali kolega emisija je skinut zbog šale o židovima hahahTotenkopf wrote:uostalom, smatram da je dokumentarni film “Iz svakodnevice Papine Švicarske garde” daleko bolji izbor za navedeni termin te da će mu gledanost višestruko nadmašiti predmetni tzv. satirični uradak.....
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Humor hrvatima nikada nije bila jaca strana , tako da ni ovaj uradak ne iskace iz osrednjosti koja je u biti zalosna. Humor na balkanu je inace u teskoj krizi. Nema cak vise niti dobrih viceva. Pogledao pola emisije i zaspao. Toliko.
2014-04-14
Nela Erzesnik??? Dudek??? Zuhra??? Da places. Pervan zna ubosti. Jako rijetko ali eto da ne bude sve crno.
2014-04-14
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 'PONAŠALI SU SE KAO PIJANI BOGATAŠI' Kovačić otkrio koliko je HRT platio Crno-bijeli svijet, Montirani proces, serije Roberta Knjaza i Silvane Menđušić...
» kazniti , kazniti i novcano , u konacnici deportirati i snimiti dokumentarac o deportaciji koji prikazivati po skolama
» Štetner: 260 tisuća kuna po epizodi? Pa nisu emisiju snimali u New Yorku
» Osuđeni obiteljski nasilnik dobio emisiju na katoličkoj televiziji Laudato
» Nakon ispovijedi o mobingu na poslu, za emisiju Provjereno, dobila otkaz
» kazniti , kazniti i novcano , u konacnici deportirati i snimiti dokumentarac o deportaciji koji prikazivati po skolama
» Štetner: 260 tisuća kuna po epizodi? Pa nisu emisiju snimali u New Yorku
» Osuđeni obiteljski nasilnik dobio emisiju na katoličkoj televiziji Laudato
» Nakon ispovijedi o mobingu na poslu, za emisiju Provjereno, dobila otkaz
Page 3 of 4