Sirija
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Sirija
kada sam ja to napisao tamo uoči ruski napada, gotovo svi forumaši osim dijagrama su me popljuvali i rugali se i sprdali.. eh uz nuže epitete da sam mrzitelj rusije, i fan islamista jer sam napisao ovo što si ti napisaoRingo10 wrote:Dakle ništa od daljeg oslobađanja Sirije, Rusija pa I Iran se izgleda zadovoljili sa ovim što je postignuto, SAA očigledno nema snage za nešto više, sve dalje je mrcvarenje bez kraja.
Sranje na kvadrat. I teško razočarenje za sve koji su se nadali uništenju glavosijeka bar u Siriji.
valjda si i ti sada islamista, debil, mrzitelj putina, rusije, fašist, mrzitelj antifašizma, fan ustaša usraša nusre itd
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:kada sam ja to napisao tamo uoči ruski napada, gotovo svi forumaši osim dijagrama su me popljuvali i rugali se i sprdali.. eh uz nuže epitete da sam mrzitelj rusije, i fan islamista jer sam napisao ovo što si ti napisaoRingo10 wrote:Dakle ništa od daljeg oslobađanja Sirije, Rusija pa I Iran se izgleda zadovoljili sa ovim što je postignuto, SAA očigledno nema snage za nešto više, sve dalje je mrcvarenje bez kraja.
Sranje na kvadrat. I teško razočarenje za sve koji su se nadali uništenju glavosijeka bar u Siriji.
valjda si i ti sada islamista, debil, mrzitelj putina, rusije, fašist, mrzitelj antifašizma, fan ustaša usraša nusre itd
Mislim da ovo što Rusi poduzimaju u Siriji uključujući I ovo privremeno zatišje, treba sagledati u širem kontekstu, sve su to neke taktike I preslagivanja, jer sada su u toku prpreme za veliki globalni rat.
Pripreme uveliko traju. Sirija je samo jedan od poligona na kojima se odvijaju nekakva strateška pozicioniranja.
A iduće godine, ili najdalje 2018, neka nam Bog pomogne.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:preko_vode_do_slobode wrote:kada sam ja to napisao tamo uoči ruski napada, gotovo svi forumaši osim dijagrama su me popljuvali i rugali se i sprdali.. eh uz nuže epitete da sam mrzitelj rusije, i fan islamista jer sam napisao ovo što si ti napisaoRingo10 wrote:Dakle ništa od daljeg oslobađanja Sirije, Rusija pa I Iran se izgleda zadovoljili sa ovim što je postignuto, SAA očigledno nema snage za nešto više, sve dalje je mrcvarenje bez kraja.
Mislim da ovo što Rusi poduzimaju u Siriji uključujući I ovo privremeno zatišje, treba sagledati u širem kontekstu, sve su to neke taktike I preslagivanja, jer sada su u toku prpreme za veliki globalni rat.
Pripreme uveliko traju. Sirija je samo jedan od poligona na kojima se odvijaju nekakva strateška pozicioniranja.
teško je predvidjeti tako daleko, ali eto bio sam u pravu tamo 1.10.2015 kada su Rusi počeli sa napadima u Siriji..
da se ne ponavljam,.
a šta će biti dalje tko zna,.
možda ludi trump kada osvoji vlast, dogovori invaziju na ISIL.. ali nakon ISILa opet ostaju umjereni kanibali itd..
Guest- Guest
Tramp neće pobijediti.preko_vode_do_slobode wrote:Ringo10 wrote:preko_vode_do_slobode wrote:kada sam ja to napisao tamo uoči ruski napada, gotovo svi forumaši osim dijagrama su me popljuvali i rugali se i sprdali.. eh uz nuže epitete da sam mrzitelj rusije, i fan islamista jer sam napisao ovo što si ti napisaoRingo10 wrote:Dakle ništa od daljeg oslobađanja Sirije, Rusija pa I Iran se izgleda zadovoljili sa ovim što je postignuto, SAA očigledno nema snage za nešto više, sve dalje je mrcvarenje bez kraja.
teško je predvidjeti tako daleko, ali eto bio sam u pravu tamo 1.10.2015 kada su Rusi počeli sa napadima u Siriji..
da se ne ponavljam,.
a šta će biti dalje tko zna,.
možda ludi trump kada osvoji vlast, dogovori invaziju na ISIL.. ali nakon ISILa opet ostaju umjereni kanibali itd..
A I ako pobjedi, radit će što I predhodnici.
2015-09-24
https://www.dailymotion.com/video/x4azupx_turski-vojnik-pogoden-u-glavu_news
2014-04-14
2014-04-14
isis pokusva kontra napad na Palmiru,zauzeli su vajda neka sela u pokusaju da odsjeku linije snabdjevanja SAA,bice posla za avijaciju
2014-04-14
Te trzavice ISIL-a me ne brinu ni najmanje... oni su poznati po tome što u naletu nekaj osvoje, pa onda u sljedećih par dana izgube dvostruko.
Nego, ono kaj je bitno jest da je konačno presječena Castelo cesta, jedina žila kucavica koja spaja istočni (kanibalni) Aleppo i ostatak kanibalije. Rusi tuku iz zraka, ne može ni ptica više proći...
Stoga yoda, ne sekiraj se nikaj, tvoje teze da Iranci i Assad nikaj ne postižu možeš baciti, jer oslobađanje Aleppa je neminovnost. A onda će ostalo biti lakše. Pogotovo jerbo je stiglo i pojačanje iz Irana.
Nego, ono kaj je bitno jest da je konačno presječena Castelo cesta, jedina žila kucavica koja spaja istočni (kanibalni) Aleppo i ostatak kanibalije. Rusi tuku iz zraka, ne može ni ptica više proći...
Stoga yoda, ne sekiraj se nikaj, tvoje teze da Iranci i Assad nikaj ne postižu možeš baciti, jer oslobađanje Aleppa je neminovnost. A onda će ostalo biti lakše. Pogotovo jerbo je stiglo i pojačanje iz Irana.
stizu i pojacanje preko turske
2014-04-14
mutava baštarda wrote:
Kako prenose opozicijski mediji, jedna od najžešćih bitaka u Siriji upravo se vodi u okolici Damaska. Naime, u zadnjih nekoliko tjedana tamo je izginulo više stotina boraca, a ključni sukob vodi se između pripadnika militantne skupine Jaish al-Islam (koja ima potporu Saudijske Arabije) i Al-Qaede, odnosno njihovog ogranka u Siriji - Al-Nusra Front.
Na prostoru Istočne Ghoute sukobljavaju se Al-Nusra Front i pro-saudijska militantna skupina Jaish al-Islam
Aktualni sukobi traju od 28. travnja, a vode se na prostoru istočno od Damaska, tzv. Istočne Ghoute. Podsjetimo, ovo je prostor s manjim gradovima i naseljima na kojem se sukobi vode još od 2011. godine.
Zadnje informacije govore kako je skupina povezana s Al-Nusra Frontom pokrenula veliki napad na uporište Jaish al-Islama. Neki su pokušali natjerati dvije strane da pregovaraju, no sudeći prema broju žrtava, pregovori ne uspijevaju.
........
kokice
I pivuscha
Aktualna mapa
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Masu toga se dogodilo u zadnjih desetak dana, al-usra, isis druge bande su se sukobile
ali i napadale SAA, ušle u par sela, napravili masakr nad civilima.
Nemam sada vrimena ali ću postati par vijesti sutra.
ali i napadale SAA, ušle u par sela, napravili masakr nad civilima.
Nemam sada vrimena ali ću postati par vijesti sutra.
2014-04-20
umjereni pobunjenici montirali protuoklopnu zaštitu
vladine snage kod damaska uže duboko u jedan džep, koje su držali pubunjenici koji se sada mlate međusobno.. ovi to iskoristili i uletili..
osim toga jedna, druga , treća strana tu i tamo ovih dana maznula neko manje selom drugima, itd, i ponovo kurdi i assadovci pucaju jedni na druge... u siriji ništa novo
osim toga jedna, druga , treća strana tu i tamo ovih dana maznula neko manje selom drugima, itd, i ponovo kurdi i assadovci pucaju jedni na druge... u siriji ništa novo
Guest- Guest
the Syrian Armed Forces and Hezbollah captured the villages of Al-Zeina and Hawsh Al-Homsi near
the strategic Marj Al-Sultan Military Airbase.
Dan prije oslobodili su Zebdeen i Deir Al-‘Assafir.
2014-04-20
Popeli se islamisti na vrh brda skiniti zastavu i taman slave
kad ih poklopi topništvo
2014-04-20
Sve u tunelima I podzemnim prostorijama.Yehudi wrote:the Syrian Armed Forces and Hezbollah captured the villages of Al-Zeina and Hawsh Al-Homsi near
2015-09-24
Yehudi wrote:
Popeli se islamisti na vrh brda skiniti zastavu i taman slave
kad ih poklopi topništvo
bitno da su skinuli zastavu
2014-04-14
Kurdi i američki najamnici tzv SDF spremaju veliku ofenzivu na Rakka
Topovsko meso, ljudstvo skupljeno sa kolca i konopca ( osim Kurda ) uz američko oružje, vozila,
topništvo itd koncentriraju se u smjeru Rakke.
2014-04-20
Islamska drzava sve manja
2014-04-14
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Page 38 of 50