ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sirija

Page 37 of 50 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50  Next

Go down

Sirija - Page 37 Empty Re: Sirija

Post by AlfaOmega 16/5/2016, 19:07

preko_vode_do_slobode wrote:Iranci se idu osvetiti , jer su prije tjedan dana tamo imali hrpu mrtvih čak i neke zarobljene

umjesto da se Iranci "pripadnu" i povuku, ovi dovukli pojačanje iz Irana

ali ovako gledajući sa strane, što sam čitao analize drugih, uglavnom Asad je "rastegnut" između Irana i Putina/Rusije.

Putin i Rusija bi htjeli da Assad potpiše primirje, pristane na ustupke i završi rat
Iran sa druge strane želi da Assad sve osvoji, da se ne miri sa nikim, nego da se ratuje koliko god treba, jer prema irancima ovo je za njih skoro pa neka vrsta "svetog rata protiv sunita itd"
Pa Iranci su u pravu. Hezbollah i Iran se mogu fokusirati na Izrael jedino kad se cijela Sirija oslobodi. Sve mimo toga je opstrukcija

AlfaOmega

2015-09-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 16/5/2016, 19:58

U nastojanju da pomognu svojim umjerenim kanibalima da očiste Golan od ISIL-a (prije neg umjereni započnu ofenzivu protiv SAA u Daari), cionisti udarili na ISIL.
Slična strategija kao što i kod serdogana na sjeveru. I on udara ISIL u nastojanju da stimulira umjerene kanibale. Samo problem je kaj su mu puleni previše drljavi.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 16/5/2016, 20:06

Winter is coming wrote:

Znate li vi uopće o čemu se radi u klipu koji postavljate.

Gledate li ga uopće ili samo pročitate naslov pa zalipite.

Inače na normalnim forumima je zabranjeno ( pa se i sankcionira ) tako stavljanje klipova a bez

da se u par riječi, rečenica opiše o čemu se u klipu radi.

Ja osobno , iz principa, ne otvaram takve klipove

( jer di bih stigao kad bih otvarao svaki klip koji netko tu stavi.....a neki traju po pola ure uru.

Dakle ili opišite o čemu se radi, koji dio klipa je dojmljiv, slažete li se sa tim ili ne .......itd.

To bi bio jedan minimum uljudne konverzacije. Inače, kolega, ne persiram ti ja već je ova " kritika" upućena svima koji tako rade.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Winter is coming 16/5/2016, 20:11

ma nema problema kritika je dobrodosla,evo i ja cu tebi nesto reci pa ti nemoj zamjeriti,npr metao si neke tekstove na njemackom a ja npr neznam njemacki i nisam se bunio,sad tolerisi i ti meni malo misha u...

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Yehudi 16/5/2016, 20:21

Winter is coming wrote:ma nema problema kritika je dobrodosla,evo i ja cu tebi nesto reci pa ti nemoj zamjeriti,npr metao si neke tekstove na njemackom a ja npr neznam njemacki i nisam se bunio,sad tolerisi i ti meni malo misha u...

Sve pet, u pravu si. Neki  put  napišem  skraćeni prijevod  ali  neki  put  i  ne.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Winter is coming 16/5/2016, 20:26

a tako i ja nekad komentarisem a nekad ne,pogotovo ako nisam siguran ima li zainteresovanih za temu cat u biti nema nista posebno za komentarisat,ceka se pad Rake i Alepa a situacija sa Turcima se i dalje razvija tako kako se razvija,izgleda da im bas vrijeme nedie u njihovu korist,Kurdi su vec ozbiljna vojna sila a sankcije rade svoje

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Yehudi 16/5/2016, 20:36

Na jugu Turske se vodi gradjanski rat sa mnogobrojnim žrvama, medju Kurdskim civilima.

( jednoga dana će to biti nazvano -erdoganovim genocidom nad Kurdima )

Ipak neće to tako proći serdoganu jer vidimo da gubi vojnike, tenkove, oklop i borbene helikoptere.

"demokratski zapadni tisak "  jedva da javlja ponešto o tome............sramotno.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Winter is coming 16/5/2016, 21:57

najveci mi je bedak kad vidim da Turci onako hladno ulete u Irak i razjebu ih,ne ide mi u glavu da im iracani ne mogu pruziti neki ozbiljniji otpor,nadam se da ce se to stanje na terenu promjeniti

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 16/5/2016, 22:02

pa slomljeni su Iracani..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 17/5/2016, 02:18

vise-manje da,islamska drzava im se protegla do predgradja Bagdada kao i u Siriji,jebiga tukli po Damasku sa nekim sklepanim cijevima koje su licile na neki minobacac klibra preko 200 mm,da nisu Rusi uletili pali bi i Damask i Bagdad,iako nisu u iraku rasteretii su indirektno i njih jer je teziste borbi ipak u Siriji ali Isamsku drzavu kao cjelinu cini komad Sirije i komad Iraka,tu jos treba dodati i da su ih ameri naoruzavali i tako sjebavali cijelu stvar,malo mi bilo smijesno kad su ih Kurdi pitali zasto naoruzavaju isis,ovi im rekli da je padobran sa oruzjem pao greskom na teritoriju pod kontrol isis-a ...jebote,jedan padobran,palo ih pun kurac na terotoriju pod kontrolom isis-a...i sve greskom,a u kurac,nije niko bas toliko glup cat

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Kermit 17/5/2016, 06:52

ode i Chinoook sa 48 vojnika
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 17/5/2016, 06:53

Winter is coming wrote:najveci mi je bedak kad vidim da Turci onako hladno ulete u Irak i razjebu ih,ne ide mi u glavu da im iracani ne mogu pruziti neki ozbiljniji otpor,nadam se da ce se to stanje na terenu promjeniti
Tamo i nema iračana, već Kurdi od barzanija kojeg su kupili davnih dana, jebeni izdajica, ili ISIL
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 17/5/2016, 08:04

asilovski wrote:
Slikali se sirijski pobunjenici sa novim pz sustavima... nakon toga spravice dobili kurdi... :)

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Yehudi 17/5/2016, 11:05

" Slikali se sirijski pobunjenici sa novim pz sustavima... nakon toga spravice dobili kurdi... :) "

Točno to sam uočio.  A dobili su ih jako brzo nakon šta su se " medieval " pohvalili da ih imaju.  :^0
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Winter is coming 17/5/2016, 13:33

ma dobro ako su dobii igle super ali ipak su to sistemi kratko dometa..4.5 km ako se ne varam,smrt su za helihoptere a nebi bilo nemoguce skinuti ni neki janjicarski F 16 pod uslovom da udje u domet,mislim da nista bez bukova ili pancira za taj posao

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 17/5/2016, 13:38

mutava baštarda wrote:
asilovski wrote:
Slikali se sirijski pobunjenici sa novim pz sustavima... nakon toga spravice dobili kurdi... :)

vjerojatno im prodali
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 17/5/2016, 15:00

preko_vode_do_slobode wrote:
mutava baštarda wrote:
asilovski wrote:

vjerojatno im prodali
Ne vjerujem. Turci su dobri s vlastima iračkog kurdistana... dok ne ispliva nešto više ja smatram da su rusi dostavili kurdskoj hajdučiji u ograničenoj količini...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 17/5/2016, 15:18

.. hr

1004

Kako prenose opozicijski mediji, jedna od najžešćih bitaka u Siriji upravo se vodi u okolici Damaska. Naime, u zadnjih nekoliko tjedana tamo je izginulo više stotina boraca, a ključni sukob vodi se između pripadnika militantne skupine Jaish al-Islam (koja ima potporu Saudijske Arabije) i Al-Qaede, odnosno njihovog ogranka u Siriji - Al-Nusra Front.

Na prostoru Istočne Ghoute sukobljavaju se Al-Nusra Front i pro-saudijska militantna skupina Jaish al-Islam

Aktualni sukobi traju od 28. travnja, a vode se na prostoru istočno od Damaska, tzv. Istočne Ghoute. Podsjetimo, ovo je prostor s manjim gradovima i naseljima na kojem se sukobi vode još od 2011. godine.

Zadnje informacije govore kako je skupina povezana s Al-Nusra Frontom pokrenula veliki napad na uporište Jaish al-Islama. Neki su pokušali natjerati dvije strane da pregovaraju, no sudeći prema broju žrtava, pregovori ne uspijevaju.

........
kokice

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 17/5/2016, 15:21

mutava baštarda wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:
mutava baštarda wrote:
asilovski wrote:

vjerojatno im prodali
Ne vjerujem. Turci su dobri s vlastima iračkog kurdistana... dok ne ispliva nešto više ja smatram da su rusi dostavili kurdskoj hajdučiji u ograničenoj količini...

pitanje je tko je dostavio.. možda je i amerika dostavila.. iran.. ovaj Erdogan više nema prijatelja.. na zapadu ih nema od davno, zapad ga je pokušao srušiti, a do zadnjih misec-dva se posvađa sa saveznikom i bratom Putinom.. itd..

najbolje bi bilo amerima da njihova služba organizira dostavu ovoga oružja, a potpis ostane "rusi su to napravili".. onda okreneš turke vs rusa.. za USA veliki plus
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 17/5/2016, 15:25

Dakle ništa od daljeg oslobađanja Sirije, Rusija pa I Iran se izgleda zadovoljili sa ovim što je postignuto, SAA očigledno nema snage za nešto više, sve dalje je mrcvarenje bez kraja.

Sranje na kvadrat. I teško razočarenje za sve koji su se nadali uništenju glavosijeka bar u Siriji.

Podrška I pomoć koju kanibalski islamofašisti dobijaju iz Amerike I njenih saveznika je ipak prejak factor.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 17/5/2016, 16:15

Ringo10 wrote:Dakle ništa od daljeg oslobađanja Sirije, Rusija pa I Iran se izgleda zadovoljili sa ovim što je postignuto, SAA očigledno nema snage za nešto više, sve dalje je mrcvarenje bez kraja.

Sranje na kvadrat. I teško razočarenje za sve koji su se nadali uništenju glavosijeka bar u Siriji.

kada sam ja to napisao tamo uoči ruski napada, gotovo svi forumaši osim dijagrama su me popljuvali i rugali se i sprdali.. eh uz nuže epitete da sam mrzitelj rusije, i fan islamista jer sam napisao ovo što si ti napisao

valjda si i ti sada islamista, debil, mrzitelj putina, rusije, fašist, mrzitelj antifašizma, fan ustaša usraša nusre itd
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 37 of 50 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics
» Sirija
» Sirija