dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: dnevnik snova
sanjao sam kako sjedim u nekom manjem amfiteatru, i sa strane su vodile stepenice u neku prostoriju čiji su zidovi bili od stakla, unutra je bila neka svirka ali nije bilo praktički nikoga, odjednom je vrata otvorio Nick Cave i kao Jaques Tati počeo je skidati dijelove od stakla i postavljati ih po amfiteatru, ja sam samo gledao ali sam shvatio da to radi kako bi se zvuk njegove glazbe čuo i vani, i na svim redovima amfiteatra..
sanjao da sam s društvom na jahti. jahta mješavina printz40 i bayliner-a.
a onda se probudim u maglovito zagrebačko jutro :(
2014-12-30
Eeee..ne ide to tako,Miču iz Bejvoča...veber wrote:sanjao da sam s društvom na jahti. jahta mješavina printz40 i bayliner-a.
Driftaj tamo Algoritme,radi nes,pa bude i jahta
Guest- Guest
ja nis sanjao..ovaj put..Rujka me izmozdila i spavao mrtvim snom pravednika..
Guest- Guest
Izašli smo iz istog vlaka, na zadimljeni i promrzli kolodvor u 5 sati ujutru.. Ima lice slavenske ljepotice, kratku svijetlu kosu, obučena u dugu zelenu jaknu.. Prilazi košu za smeće kraj mene, promatra otvore za razne materijale kao da gleda u muzejski primjerak, kao da je pronašla neko izgubljeno djelo Albrechta Durera.. Obilazi me iza leđa kao mačak kad ne znaš koje su mu namjere.. Staje nasuprot klupice i prstima prolazi kroz kvadratiće od žice koji je čine, kao da crta, neki sigil.. Okreće mi leđa, stavlja kapuljaču na glavu i kao da sam vidio rogove na vrhu istih, otvaram oči malo šire i ona se okreće meni, ipak je samo simpatičan dodatak ušiju na kapuljači, pogledam u tablu iznad da vidim kad stiže vlak, spuštam opet pogled, nema je..
zadnji' par dana imam zesce snove
2014-04-14
Budeš li mi ureka auto tim svojim snom, tući ću te po zatiljku.
Mujo jedan,stize nova linija auta Gospodara Prstenova,pa su outsorceri ispraznili regale i uklonili ih,a i montalzne linije...AlfaOmega wrote:Budeš li mi ureka auto tim svojim snom, tući ću te po zatiljku.
Inace,nes previse romanticno sanjam moju Rujku..
Guest- Guest
da li vam se ikad dogodilo da ste si pred spavanje rekli 'to cu/zelim sanjati' i da ste zbilja to usnuli ?
betty.boop-
2015-01-23
jeste,no to mi nije previse zanimljivo,ioanko podsvijest nabita stzvarima iz reale moze cesto rezultirati time..bolji su mi snovi u nastavcima..
Guest- Guest
Sanjah noćas da sam kupila psića i donijela ga kući u Slavoniji a on pun ogromnih buha....od gađenja sam se probudila...
Guest- Guest
Inace nocas sanjao kako su me Dalmatinci htjeli prejepbati cijenom za pišljivi dvosobni stan...i to cijelu noc sanjao...izmoriše..!!!
Guest- Guest
uf, ja sam imala san (kako se ono kaze kad sanjas nesto sto se poslije i dogodi) ?
uglavnom, sanjam osobu iz mog obiteljskog kruga kako je jako slab, a onda danas saznam da je u bolnici
uglavnom, sanjam osobu iz mog obiteljskog kruga kako je jako slab, a onda danas saznam da je u bolnici
betty.boop-
2015-01-23
Dejža vu?
Ali to kod bolesti je ipak nešt drugo. Nadam se da će biti ok.
Ali to kod bolesti je ipak nešt drugo. Nadam se da će biti ok.
nije déjà vu nego san koji je prémonitoire, na vrh mi jezika, a ne mogu se sjetit rijeci
nebitno
sta zelis s ovim rec, alfa ?
"Ali to kod bolesti je ipak nešt drugo."
nebitno
sta zelis s ovim rec, alfa ?
"Ali to kod bolesti je ipak nešt drugo."
betty.boop-
2015-01-23
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova