dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: dnevnik snova
Weber wrote:to sam i ja pomislio....kic wrote:već te vidim kako jašiš konja preko nekog Ličkog proplanka, ček, sad se igramo asocijacija, teta dzepna će nas metlom potrati-
A jeste zaostali!
Guest- Guest
onda sa mnom na motor i odradimo terapiju.mativka wrote:kic wrote:već te vidim kako jašiš konja preko nekog Ličkog proplanka, ček, sad se igramo asocijacija,
Kakvog konja, što ti je?! Ajme, Kic nemoj me razočarati..valjda onaj Tentatron (ili kako već)....
preskočili ih hrpu.
veber-
2014-12-30
kic wrote:tentatron?
Ok, ima vremena, naučti ćeš, idem pogledati kako se ispravno piše :) Jel Tentacles?! A, znam da je neki dron, miša mu!
Guest- Guest
Ma, ja se bojim motora, volim fine aute :) A, terapija u svakom slučaju neko nadmetanjeWeber wrote:onda sa mnom na motor i odradimo terapiju.
preskočili ih hrpu.
Guest- Guest
gadno skrozbogomdani wrote:zadnje dvije noci ista stvar..toliko sam se ufurao u posel,da mi niti u snu ne da mira..Winter is coming wrote:moj prvi san nakon dugo vremena je bio kako radim jebote,dodjem sa posla i legnem i radim u snu,to je bila nocna mora
2014-04-14
a ti pričaš o tentacle hentaiu? :^^ ali u stvari to se razvilo zato što nije bilo dozvoljeno prikazati muške genitalije, pa su izmislili te alien pipke, i tako je ostalo nekako, iako ima i nekih drugih objašnjenja ali dobro..mativka wrote:kic wrote:tentatron?
Ok, ima vremena, naučti ćeš, idem pogledati kako se ispravno piše :) Jel Tentacles?! A, znam da je neki dron, miša mu!
ok.mativka wrote:Ma, ja se bojim motora, volim fine aute :) A, terapija u svakom slučaju neko nadmetanjeWeber wrote:onda sa mnom na motor i odradimo terapiju.
preskočili ih hrpu.
fine aute, kuži nju. dođem po tebe u wartburgu.
2014-12-30
kic wrote:a ti pričaš o tentacle hentaiu? :^^ ali u stvari to se razvilo zato što nije bilo dozvoljeno prikazati muške genitalije, pa su izmislili te alien pipke, i tako je ostalo nekako, iako ima i nekih drugih objašnjenja ali dobro..
Da! Da ih čujem, zanima me...
Guest- Guest
zajebavao ti, ali super auto za odnos cijena/kvaliteta/dobiveno.kic wrote:Wartburg limuzina najduza masina
Cet'ri metra lima i pet meteri dima
veber-
2014-12-30
jednom imao i mislim da nikad više.mativka wrote:Volim Mercedese...
auo za penziće.
ako bi kupio eu auto onda bi to bio bmw. ili elf.
2014-12-30
Weber wrote:jednom imao i mislim da nikad više.mativka wrote:Volim Mercedese...
auo za penziće.
ako bi kupio eu auto onda bi to bio bmw. ili elf.
Uh, ja sam vozila jednom bmw i skoro nastradala u zavoju, jer sam se precijenila...Volim sigurnost, komfornost, i lijep dizajn...
Guest- Guest
onda moj nemreš voziti:P
sve je iskopčano.
volim vozilo sam ispravljati.
sve je iskopčano.
2014-12-30
Weber wrote:onda moj nemreš voziti:P
sve je iskopčano.
Volim stisnuti gas...i često se precjenjujem...
Guest- Guest
precjeniti se, najčešće završava u grabi ili da nekog ubiješ.
to ne smiješ raditi.
to ne smiješ raditi.
2014-12-30
mislim to je relativan pojam, mene "skinuli" jednom. 284. i ode vozačka na godinu dana+12 000kn kazne+1 g zabrane :D
2014-12-30
A to si ti mlatilda.metilda wrote:mativka wrote:metilda wrote:bogomdani wrote:A Metilda...tako treba..jasno i glasno...
nisam mislila ovdje puno pisati a nagnalo me na ovaj vedri nick nešto iz RL pa eto...
Sada su mi puno jasnije neke stvari na ovoj temi, tvoj stav, razmišljanja....Da! To si ti :)
Eto. Sada moram ići, došlo mi je puno djece doma iz velikih gradova pa mi već zamjeraju što sam puno na forumu.
Laku noć.
Zlocestoco kamuflirana.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:
A to si ti mlatilda.
Zlocestoco kamuflirana.
još mi nisi oprostio što sam napala Maru zbog psovanja. Ali od tada više ni jednom nije opsovao. Znaš li ti kako psovka zagađuje duhovni prostor nacije?
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova